Bildirim
Üçdörtbeş-Karekök Ayt matematik
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Konuları iyice bitirdiysen, çözerim diyosan karekök. Hala tam oturmadı bazı konular iyice otursun diye çözücem diyosan üçdörtbeş.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
karekök ayt mpslerini bitirdim konuyu öğrendim ama soru tiplerinde sıkıntı çekiyorum bide unutuyorum sadece ayt matematikte limit türev integrallerim kaldı _____________________________ -
ikisini de cozuyorum. 345 + acil daha iyi olur bence.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
tamamdır hocam teşekkür ederim üçdörtbeşte karar kıldım, peki acil nasıl gerçekten zorlayıcı mı _____________________________ -
a testlerini hizlica cozersin, klasik sorular var. a+ testleri cidden guzel sana mutlaka bir seyler katacaktir. 345 de ayni sekilde. klasik sorularin son 2 testi ve osym kisimlari cok guzel.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
peki hocam yarın kırtasiye yolu gözüktü bana üçdörtbeşi alacağım teşekkürler... _____________________________ -
345 + 3d yeterli olur. Karekök de olur da yarısından fazlasını çözmüş birisi olarak sanki biraz fazla zor. Sınavın bu zorlukta gelip gelemeyeceğini bilemeyiz tabi ki ama geçen sene o kadar zor değildi kesinlikle. _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt