Şimdi Ara

UCAV görevi [gir pişman olmazsın]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
2
Favori
1.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar kiminiz bilir BF 4 'de ucav ile şehrin bir köşesinden diğer köşesini küçük ekran ile bombalaya biliyoruz fakat bu öğeyi açmak için 2 görev yapmamız lazım
    ilk görev : Air Superiority modunda oynayıp takımca oyunu kazanmak 1 kereliğine ( bunu yapmak okadarda zor değil şans olması lazım)
    2. görev : işte can alan kısım (Jet Fighter ribbon x3) bir oyunda hava aracı ile 5 kişiyi öldüreceğiz ve bunu 3 kere tekrarlayacağız

Şimdi bu manyak bunları niye anlattı diyorsunuz bu manyak sabah 11 den akşam 8 e kadar bf serisinde hiç elini sürmediği ama bf 4 ün modern ve ayrıntısı bol olan uçaklarıyla 5 kişi haklamaya çalıştı .. sadece çalıştı k/d dibe vurdu..ee bana ne diyosun, gel gelelim birlikte ucav görevini aradan çıkaralım
    ben varım bi 3 kişi daha lazım boş bir serverda 4 ümüz birbirimize dönelim
    etkinliğe katılmak isteyen arkadaşlar
    nick : lufereslan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi game8181 -- 26 Ocak 2014; 1:20:43 >

• olabilir yaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: SKRlllEX

olabilir yaz

yolladım arkadaşlık isteğini kabul et aslında 2 mizde yapabılırız bulalım 4 kişi nin oldugu sw boş bi mekanda çakışırız sırayla
  • Girdim pisman oldum :-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maskeli Bilo kullanıcısına yanıt
    abi hiç pişman olma yabancılar acıyor kendıne ozel swleri exp dönüyorlar görev itemleri dönüyorlar , mübah bu yol yani ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi game8181 -- 26 Ocak 2014; 9:08:12 >
  • bu görev pilotluğu sevmeyenlere gerçekten işkence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: game8181

abi hiç pişman olma yabancılar acıyor kendıne ozel swleri exp dönüyorlar görev itemleri dönüyorlar , mübah bu yol yani ;)

Tabi siz bilirsiniz, bence zorlanarak ugrasarak acmak daha keyifli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maskeli Bilo kullanıcısına yanıt
    evet bende zaten o mantıkla sabahın 8 inde başladım ama akşama doğru iş ciddiye aldı delircektim usta
  • 5 kişi var ama aynı zamanda online olunmuyor bikaç kişidaha olsa rastgelir umarım yokmu isteyen ,konu güncel
  • Kendin ugrasarak ac dostum inan daha zevkli hem 2 sene bu oyundayiz. gorevleri hemen bitirip ne acelen var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0ops

Kendin ugrasarak ac dostum inan daha zevkli hem 2 sene bu oyundayiz. gorevleri hemen bitirip ne acelen var.

abi okumadınmı abartısız diyorum sabah 11 den akşama kadar ugrastım yok yine yok inat ettim ucav nasıl diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi game8181 -- 27 Ocak 2014; 12:15:04 >
  • Artık açmaya değmez premiumların 2 hafta erken ulaştığı dönemde ucav kullanıldıktan sonra hemen dolabiliyordu dlc herkese açıldıktan sonra 90 saniyede doluyor zaten 10 sn havada kalabiliyor o sürede birini vurdun vurdun 1 buçuk dakika beklemek işkence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 28 Ocak 2014; 9:44:36 >
  • o görevi tamamlamak için 3 ribbon yerine 15 kill deseymişler çok daha mantıklı olurdu bence.
    uçak kullanmayı sevmeyenler için bir maçta 5 kill yapmak zor iş.
    bence görevlerde ribbon istemeleri çok saçma ve işi gereksiz zorlaştırıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 28 Ocak 2014; 10:02:15 >
  • Eğer ucav ı hala açmadıysanız benide ekliyebilirsiniz nick adı = record111
  • aslında katılırdım aranıza ama oyunda kitlenme problemi yaşayanlardanım:( jet helikopter kullanmayı bir türlü beceremedim:D
  • Allahın cezası lanet olası battlelog açılırsa seni ekleyeceğim dostum
  • Bekliyorum kardeşim ekleyin halledelim şu işi kafama uçakla bomba atılmasından sıkıldım ya ayrıca sadece o kaldı açılmadık..
  • Şu görevler nerede yazıyor arkadaşlar assignment kısmı mı ?
  • ksbrky K kullanıcısına yanıt
    Evet
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksbrky

Şu görevler nerede yazıyor arkadaşlar assignment kısmı mı ?

Evet
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.