Şimdi Ara

Uçan taksi üreticisi Lilium, eski Audi ve Airbus yöneticilerini işe aldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Uçan taksi üretimi yapan teknoloji şirketi Lilium, otonom sürüş ve uçak alanlarında çok sayıda kilit ismi işe aldığını duyurdu. Şirket, Alman otomotiv devi Audi'nin eski otonom sürüş başkanı Mirko Reuter'i yeni otonom uçuş başkanı olarak atadı.

     


    Kentsel ulaşım boyut değiştirecek


    Lilium, ayrıca havacılık devi Airbus'dan iki çalışanı da kadrosuna kattı. Jakob Waeschenbach uçak montajı başkanı ve eski başkan yardımcısı Rochus Moenter ise genel danışman ve hukuk müdürü olarak göreve başladı. Şirketin yaptığı bu hamleler kentsel ulaşım alanında önemli bir oyuncu olacağını sinyallerini veriyor.


    Şirket yakın zamanda şehirlere uçan drone taksi hizmetini getirmeyi planlıyor. Şu anda otonom elektrikli dikey kalkış ve iniş jetlerini tasarlayan ve üreten şirket, kentsel alanlara da bu ulaşım şekillerini entegre etmenin peşinde. Çalışmalar tamamlanırsa dünyanın büyük şehirlerinde uçan taksiler hizmet vermeye başlayacak.

      







  • Adamlar Uçan Taksi yapıyor UÇAN TAKSİ biz ne konuşuyoruz hala ? Akk.....

  • Bu ortaklık, operatörlere ağlarında sıfır emisyonlu uçuşlar başlatmalarına izin vermenin yanı sıra yüzlerce hizmet içi uçak gövdesinin ömrünü uzatmak için esneklik vidmate sunacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kasey07 -- 30 Aralık 2022; 19:14:01 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.