Selam arkadaslar, Warrior Orc kasıyorum 65 level oldu ucan mount almak ıstıyorum fakat alacak yeri ve fiyatını yazabıloır mısınız acaba?suan elımde 300 gold var
Simdiden tesekkurler
550 gold galiba honor hold'da. bide kuş var işte 42.5 gold, bu civarlarda bişeyler tam aklımda değil
quote:
Orijinalden alıntı: frrozen
550 gold galiba honor hold'da. bide kuş var işte 42.5 gold, bu civarlarda bişeyler tam aklımda değil
honor hold ally nin mekanı.. horde da thrallmar dı sanırım.. Hellfire peninsula da olması lazım trainer.. Thrallmara bak..
Herkes sallamış yalan yanlış , Reputation'a göre training fiyatı 250-200g arası değişir. Thrallmar'dan öğrenebilirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: Anshu
Herkes sallamış yalan yanlış , Reputation'a göre training fiyatı 250-200g arası değişir. Thrallmar'dan öğrenebilirsin.
Sallamak değil de , yanlış hatırlıyor olabiliriz. Onu düşünmedin sanırım. Yine en kesini Thrallmar'dan giip bakman olacaktır.
quote:
Orijinalden alıntı: Eveon
quote:
Orijinalden alıntı: Anshu
Sallamak değil de , yanlış hatırlıyor olabiliriz. Onu düşünmedin sanırım. Yine en kesini Thrallmar'dan giip bakman olacaktır.
Cevaplar icin cok tesekkurler oyuna yeni basladıgım icin thrallmara nasıl gidilecegini bilmiyorum onu da bir detaylı anlatırsanız cok sevinirim
65 lvl nasıl oldun. sadece dungeon finder mı kullanıyosun. sana tavsiye bundan sonra sadece quest yap yoksa parasız kalırsın. questlere başlamak içinse blasted landse git orda dark portal var ordan outlande geçersin. hellfire da bineğini al nagranda geç ordaki questleri yapmaya başla. quest rewardlardan gelen itemleri vendorlara sat(enchantersan materyalin fiyatına göre disenchant et ahde sat). terokkardaki questler bitince yine questleri takip et onlar seni blade edgeye ve shadowmoon valleye gönderecektir zamanı geldiğinde. 68 olunca northrende geçersin. ordada questingle baya para yapmaya çalış 80 olunca en az 5500g paran olsun. 77 olunca cold weather flying öğreniceksin 1000g
Outland'in başlangıç bölgesi olan Hellfire Peninsula'nın kuzeyinde hafif doğuya doğru bir yer Thrallmar. Outland'e nasıl çıkılacağını soruyorsan da, herhangi bir ana şehrin Mage District'ine gidip oradaki Blasted Lands portalını kullanabilirsin.
Ok arkadaslar cok tesekkurler cevaplar icin 212 ye expert riding ogrendım 43 gold dada ucan mountu mu aldım
Bak hocam şimdi thrallmarda riding trainer var mesela ben oradan %280 lik bineği dalaran dan 5000 gold a alacaktım oradan 4000 gold a aldım
çünkü repler yüksekti muhtemelen sendede vardır biraz sende oradan train et
%150 galiba 650 gold du ya
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme