Şimdi Ara

Uçakta Cepten Konuşulabilecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Turkcell'in, İsviçre merkezli ONAIR ile imzalanan uluslararası dolaşım (roaming) anlaşması çerçevesinde abonelerine havada da cep telefonları ile konuşma olanağı sunduğu bildirildi. Turkcell'den yapılan yazılı açıklamada, şirketin, mobil iletişim hizmeti sunan uydu tabanlı ONAIR operatörü ile uçakla seyahat eden abonelerine havada kapsama hizmetini başlattığı belirtildi. Açıklamada, Eylül ayının başında yürürlüğe girecek anlaşmayla birlikte tüm faturalı Turkcell abonelerinin, ONAIR'in anlaşmalı olduğu havayolu şirketlerinin uçaklarında ses ve data servislerinden yararlanarak yüksek kalitede GSM ve GPRS roaming hizmeti alacağı kaydedildi.

Söz konusu uygulamayla Turkcell faturalı hat abonelerinin, farklı GSM şebekelerine uyumlu cep telefonlarıyla hiç bir ek tanımlamaya gerek olmadan ses, SMS ve GPRS hizmetlerinden yararlanabileceği, e-posta alışverişi yapıp internetten faydalanabileceği bildirildi.

Açıklamada, Air France ile A318 tipi uçaklar için anlaşma yapan ONAIR'ın, önümüzdeki günlerde diğer havayolu şirketleri ile de ortaklık kurmak üzere çalışmalarını hızla sürdürdüğü kaydedildi.

http://www.cepsilon.com/index.php?option=com_content&task=view&id=169

• daha öncede duymuştum, ericsson un bu yönde bir baz istasyonu çalışması vardı sanırım. hayırlı uğurlu olsun.
  • çok iyi olacak
  • Uçağa çok binmiyoruz ama bence öncelikle otobüslerde cep telefonu kullanılabilmeli.

Kamil Koç vs. farklı marka otobüsleri tercih ederek bu konuya biraz çözüm getirdiler, ancak Mercedes firmasının artık cep telefonu kullanılabilen adam gibi bir otobüs üretmesi gerekiyor, Travego ile bunu beklemiştim ama yine bekleme modundayım.
  • otobüslerde o kadar telefon kullanması yasaktır diye anons edipte hala kullanmakta ısrar eden bazı''AKILLI'' arkadaşlarımız mevcut ne yazıkki.Yahu adamın bir bildiği varki o yasağı koyuyor değil mi? Sen neden illa çiğneyecem diye diretiyorsun.
    konuyu biraz dağıttım ama arkadaş otobüs deyince sinirlerim depreşti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0173FC748 -- 2 Eylül 2007; 12:12:54 >
  • hayırlı olsun bakalım
  • gerçektende iyi oldu bu tabii daha sıklıkla uçağı kullananlar için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    whatsapp başka ülkeden mesaj
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dip dibe oturulan uçakta sessiz konuşmayı bilmeyenler yüzünden sinir krizi geçirmek yönünde atılmış bir adım
  • quote:

Orjinalden alıntı: sungur 13

otobüslerde o kadar telefon kullanması yasaktır diye anons edipte hala kullanmakta ısrar eden bazı''AKILLI'' arkadaşlarımız mevcut ne yazıkki.Yahu adamın bir bildiği varki o yasağı koyuyor değil mi? Sen neden illa çiğneyecem diye diretiyorsun.
    konuyu biraz dağıttım ama arkadaş otobüs deyince sinirlerim depreşti.

Evet..Acıyor konusuyor.Otobüstekiler tepki gösteriyorlar ama adamın umrunda deil hala konusuyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.