Bildirim
Uçak Yolculuğunda Aktarma
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bordeaux'a aktarmalı mı gidiyorsunuz ? -
ne alakası var konuyla ? -
Başlık aktarma üzerine soruda da Paris ve Bordeaux geçiyor.
Eğer Bordeaux'a Paris aktarmalı gidiyorsanız, Paris'te iner Bordeaux uçağına binersiniz. Otobüs mü bu ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Assassin2016
Eğer Bordeaux'a Paris aktarmalı gidiyorsanız, Paris'te iner Bordeaux uçağına binersiniz. Otobüs mü bu ?
evet paris'te inicek başka bir uçağa bineceğim, o uçak da bordeaux'a gidiyor, sorum ise ben 2. uçağa binmeyip paris'te kalabilir miyim ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Héraclès
quote:
Orijinalden alıntı: Assassin2016
Eğer Bordeaux'a Paris aktarmalı gidiyorsanız, Paris'te iner Bordeaux uçağına binersiniz. Otobüs mü bu ?
evet paris'te inicek başka bir uçağa bineceğim, o uçak da bordeaux'a gidiyor, sorum ise ben 2. uçağa binmeyip paris'te kalabilir miyim ?
Paris'e iniyorsa Paris'te kalma şansınız var, uçaktan inip terminale giriyorsunuz. Aktarma yapacaklar ordan devam ediyor, kalacak kalıyor. -
varya içimi çok rahatlattın dostum, adam gibi adamsın :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X