Şimdi Ara

Uçak teknisyenleri iş imkanları nasıl ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba abilerim ben lise son sınıf öğrencisiyim haziran da sınava gireceğim.Uçak gövde motor bakım bölümü düşünüyorum ama aklımda şöyle birşey var bu bolümü özel üniversitede %75 burslu okursam iş bulmakta zorlanırmıyım.

    NOT:İstanbul dışına çıkamam.Teknisyen abilerim yardımcı olursa sevinirim.



  • Ağam bu bölümde 4 yıl ile 2 yıl arasında pek bir fark olmuyor. Olur mu öyle şey deme sakın biraz araştır, arada bir fark olmadığını görüceksin.
  • -Macbeth- kullanıcısına yanıt
    usta sağolasın ama 4 yıl işe girdikten sonraki kısımda daha etkili yükselme imkanı daha çok hem üniversitede hemen bitmemiş olur.

    Asıl kafama takılam %75 burslu okursam sıkıntı olurmu ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tonyukuk99

    usta sağolasın ama 4 yıl işe girdikten sonraki kısımda daha etkili yükselme imkanı daha çok hem üniversitede hemen bitmemiş olur.

    Asıl kafama takılam %75 burslu okursam sıkıntı olurmu ?

    İş değilde üniversite hayatı benim için daha önemli bi rahat bırakın beni diyorsan o senin fikrin. O bursu işe girerken CV'nde bile yazmıyorsun diye biliyorum.
  • Başka mesleklere yönelmeni tavsiye ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yükselme imkanı diye bir şey pekte mümkün değil o yüzden 2 yıl ile 4 yıl arasında bir fark yok hatta sana şöyle diyiim havacılık lisesi mezunu olan kişi ile üniversitede sivil havacılık mezunu olan kişi arasında bile prosedürde fark yok. Sen ne yap et ingilizceni geliştir şuanda en önemlisi o. İstanbul dışına çıkamamak kötü bir şey değil iyi bir şey ben şahsen kaçmaya çalışıyorum ama olmuyor :D Tabi bunlar dışında uçuş görevleri vs gitmek istemezsen zaten göndermezler , genelde de işe ilk başladığın yerin thy olacağını varsayarsak yüzde 80-90 istanbulda kalacaksın demektir.Haa etrafımda 2 yıllık-4 yıllık- havacılık lisesi ve hatta bu işin en ufak yakınından bile geçmeyen yerlerden mezun olmuş adamlar var ama özel üni mezunu tanıdığım yok onuda belirteyim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.