Araştırma merkezlerinde laborant olarak çalışabilirsin.
yalnız bilimsel atılım gerçekleştirmek çok pahalı bir uğraş (mekan sahipleri için, ki bu yüzden onlar da araştırmaya katılacak olanlardan para talep edebiliyorlar) ve araştırmaya katılan sanırım bir kaç kişiye geliyor o yetenek
Bana öğret paraya boğarım senü xD
hangi sehirde girebiliriz su ise
quote:
Orjinalden alıntı: halilboy
hangi sehirde girebiliriz su ise
Araştırma Merkezi olan ve eleman arayan her şehirde.
arastirma merkezi olupta eleman arayan bi sehir solermisin mumkunse ??
Eğer Olursa 50 m Karşılığında Bu Yeteneğin İlk Temsilcilerinden Olacağım...
quote:
Orjinalden alıntı: kanky01
Eğer Olursa 50 m Karşılığında Bu Yeteneğin İlk Temsilcilerinden Olacağım...
Ön koşullar nelermiş bilgin var mı?
oha uçak kaçırma kadın kaçırmada çıkarsa şaşırmam o yetenek bende olsa 30k karsiliginda herkese öğretirim :D kaçırıp napacan? başka yere indirebilirsen iyi ama fidye istersen daha iyi
ucak kacirdinmi havadasin ztn baska ucak yokki f16 f35 filan seni indirmeye calisacak deil yha garanti is iste
quote:
Orjinalden alıntı: Muro_Ba$kan
oha uçak kaçırma kadın kaçırmada çıkarsa şaşırmam o yetenek bende olsa 30k karsiliginda herkese öğretirim :D kaçırıp napacan? başka yere indirebilirsen iyi ama fidye istersen daha iyi
En az 30m.
en az 30 vip karsiligi diosun yani
Aradaşlar Adam 50 m Karşılığında Öğretiomus Halil Saolsun Bana Öğrettirecek... Adamla Azcık Bir Muhabbet Ettikde ...
ayrıca laborant olmak isteyenler veya is arayanlar ;
Galatasaray RC Türü: Araştırma merkezi Şehir: Ankara Kalite: gerçekten berbat Hizmet bedeli: 10 US$ Durum: inanılmaz Binanın durumu: Normal
3 adet laborant alacaktır bilginize.
quote:
Aradaşlar Adam 50 m Karşılığında Öğretiomus Halil Saolsun Bana Öğrettirecek... Adamla Azcık Bir Muhabbet Ettikde ...
o halil ben deilim bilgilerinize
quote: