Şimdi Ara

Uçak Fobisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar İstanbul İzmir seferini yapan THY uçağının motoruna yıldırım isabet etmiş ve tek motor ile uçak iniş yapmış bu nasıl oluyor? Tek motor ile uçak dengede durup nasıl iniş yapabiliyor? Pazartesi günü İzmir yolcusuyum aynı zamanda :S

• yarın ankaradan istanbula ordan dubai aktarmalı taylanda gıdıyorum ızledım sımdı yusufladım
  • Uçak fobisi ? Uçağa hiç bindin mi binmeden nasıl korkuyorsun? Bir şeyi görmeden korkanları anlamıyorum.
    Tanrıyı gördünüz mü de korkuyorsunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fastforyou

yarın ankaradan istanbula ordan dubai aktarmalı taylanda gıdıyorum ızledım sımdı yusufladım

ben dağıldım usta seyredince offf offf
  • tüm motorlar dursa bile uçak 10-15 dk havada süzülebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lockheed Martin -- 25 Ocak 2013; 19:37:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Staeber41

Uçak fobisi ? Uçağa hiç bindin mi binmeden nasıl korkuyorsun? Bir şeyi görmeden korkanları anlamıyorum.

Uçak Fobisi
  • quote:

Uçak fobisi ? Uçağa hiç bindin mi binmeden nasıl korkuyorsun? Bir şeyi görmeden korkanları anlamıyorum.

Uçağa bindim defalarca ama haberden sonra nasıl binicem :S 2 kere acil iniş yaptık . Bir kerede yukarda ki maskeler düşmüştü :S
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    F-35 Uçak gemisine iniş
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

AMDİNLER ATAİST SİLİN KONUYU GENCLERİN BASINI YIKAMASINLAR SİLİN KONUYU ATAİS BU ADAM

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o haberi görmüştüm neyse ; uçaklar bir motoru arızalansa bile diğeri uçağı uzun süre havada tutacak güçtedir. 2 motor dursa bile yukarıda da denildiği gibi 10-15 dk planör gibi süzülerek inebilir. bir motor yansa bile check valf denilen sistem sayesinde motora yakıt aktarımı engellenir patlama gibi bir durumda yaşanmaz . yani gördüğün haberden korkmamalısın .

not ; dünya havacılık tarihinde 2 motoru durduğu halde sağlamca inen 3 uçak vardır .
  • quote:

Orijinalden alıntı: airnavy

o haberi görmüştüm neyse ; uçaklar bir motoru arızalansa bile diğeri uçağı uzun süre havada tutacak güçtedir. 2 motor dursa bile yukarıda da denildiği gibi 10-15 dk planör gibi süzülerek inebilir. bir motor yansa bile check valf denilen sistem sayesinde motora yakıt aktarımı engellenir patlama gibi bir durumda yaşanmaz . yani gördüğün haberden korkmamalısın .

not ; dünya havacılık tarihinde 2 motoru durduğu halde sağlamca inen 3 uçak vardır .

usta kralsın

• quote:

Orijinalden alıntı: ŞahinAbi

quote:

AMDİNLER ATAİST SİLİN KONUYU GENCLERİN BASINI YIKAMASINLAR SİLİN KONUYU ATAİS BU ADAM

ATAYİSLERE ÖLÜM ALLAHU EKBER !
  • quote:

Orijinalden alıntı: RuLazz®

quote:

Orijinalden alıntı: airnavy

o haberi görmüştüm neyse ; uçaklar bir motoru arızalansa bile diğeri uçağı uzun süre havada tutacak güçtedir. 2 motor dursa bile yukarıda da denildiği gibi 10-15 dk planör gibi süzülerek inebilir. bir motor yansa bile check valf denilen sistem sayesinde motora yakıt aktarımı engellenir patlama gibi bir durumda yaşanmaz . yani gördüğün haberden korkmamalısın .

usta kralsın

saol reyiz

• % bilmem kaç ihtimalle gerçekleşmiş bir olay. şayet en güvenli ulaşım aracı uçaklardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RuLazz®

Arkadaşlar İstanbul İzmir seferini yapan THY uçağının motoruna yıldırım isabet etmiş ve tek motor ile uçak iniş yapmış bu nasıl oluyor? Tek motor ile uçak dengede durup nasıl iniş yapabiliyor? Pazartesi günü İzmir yolcusuyum aynı zamanda :S

zor bi problem değil

sol motor sağlamsa solda itme gücü daha fazla ucak hafifce yatmaya ve dönmeye başlar kuyduk dümeni ve aileron'u kullanarak dengeyi sağlıyolar
  • quote:

İlk satırda çok haklısın. Asansöre filan binmeden korkanlar var mesela, ya da dediğin gibi uçak, bungee jumping filan

Ama ikinci satırda çok bozmuşsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zig Zag

quote:

İlk satırda çok haklısın. Asansöre filan binmeden korkanlar var mesela, ya da dediğin gibi uçak, bungee jumping filan

Ama ikinci satırda çok bozmuşsun

İşine gelmeyince bozmuşsun peh.

• O olayda pılot denge sistemini ıyı kullanmış bu yüzden basarılı bir ınıs olmus,ayrıca fobin olabilir ama ülkemizde emın ol uçağın düşme ihtimali çok dusuktur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yolcuları bozulan motorun olduğu tarafa geçirince dengeleniyormuş. Amcam pilot. Baya ünlü bir bugmuş bu. Yakında Patch gelicek diyorlar ama hayırlısı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.