Şimdi Ara

uçak bileti satan acente siteleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hepsinin hakkında zibilyon tane şikayet var hangisinden nasıl alayım şimdi ben

• Direkt havayolunun kendi sitelerinden alın. Ayrıca o uçakla uçağınız garanti ise hangisinden aldığınız farketmez. Sıkıntı uçmayıp da değişiklik ya da iptal yapmak istediğinizde oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trkgncr kullanıcısına yanıt

aktarmalı uçuş olacak ayrı alınca sıkıntı olmasın şimdi sitesine de baktım çok pahalı. 2 ayrı bilet olacak ama tekte alacağım heralde uçak altı bavulu alıp tekrar check inden vermem gerekecek bilgili birine benziyosun hocam nasıl oluyor

• xxCrazyBoyxx01 kullanıcısına yanıt

Şöyle, aynı bilet alım işleminde aktarmalı 2 uçuş seçerseniz ve aynı havayolu ise sizin checkinden sonra ekstra bir şey yapmanıza gerek kalmıyor. Aynı havayolu olduğu için valizinizi onlar kendisi diğer uçağa aktarıyor. Uçuşlar 2 farklı havayoluna ait ise birinci uçuştan sonra valizi alıp tekrar diğer uçak için vermekten başka bir şansınız olmuyor.

büyük ihtimalle valizi almam gerekecek çıkıp tekrar mı girecem hocam nasıl oluyor 4 saate yakın süre var 2 uçuş arasında yetişir mi

• xxCrazyBoyxx01 kullanıcısına yanıt

4 saatte her türlü işlem rahat rahat yetişir. Siz nereden nereye hangi havayoluyla aldınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

daha almadım hocam pmden yazayım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ucuza uçak bileti
    10 ay önce açıldı
    Ucuza uçak bileti
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.