hepsinin hakkında zibilyon tane şikayet var hangisinden nasıl alayım şimdi ben |
uçak bileti satan acente siteleri

-
-
Direkt havayolunun kendi sitelerinden alın. Ayrıca o uçakla uçağınız garanti ise hangisinden aldığınız farketmez. Sıkıntı uçmayıp da değişiklik ya da iptal yapmak istediğinizde oluyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aktarmalı uçuş olacak ayrı alınca sıkıntı olmasın şimdi sitesine de baktım çok pahalı. 2 ayrı bilet olacak ama tekte alacağım heralde uçak altı bavulu alıp tekrar check inden vermem gerekecek bilgili birine benziyosun hocam nasıl oluyor
-
Şöyle, aynı bilet alım işleminde aktarmalı 2 uçuş seçerseniz ve aynı havayolu ise sizin checkinden sonra ekstra bir şey yapmanıza gerek kalmıyor. Aynı havayolu olduğu için valizinizi onlar kendisi diğer uçağa aktarıyor. Uçuşlar 2 farklı havayoluna ait ise birinci uçuştan sonra valizi alıp tekrar diğer uçak için vermekten başka bir şansınız olmuyor.
-
büyük ihtimalle valizi almam gerekecek çıkıp tekrar mı girecem hocam nasıl oluyor 4 saate yakın süre var 2 uçuş arasında yetişir mi
-
4 saatte her türlü işlem rahat rahat yetişir. Siz nereden nereye hangi havayoluyla aldınız?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
daha almadım hocam pmden yazayım
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X