Şimdi Ara

Uçağa binceğim fikrinizi almam lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Uçağa neredeyse 8.binişim olucak fakat her binişimde şu kalkıştaki g kuvveti etkisi beni çok kötü yapıyor, uçak saatım akşam 7 de fakat şimdiden iyice stres yapmaya başladım.Aranızda uçağa binen vardır elbet sizden isteğim uçak kalkarken g kuvvetini hissetsem bile nasıl rahat olabilirim ?

• Bende 25 defa falan bindim fakat o ilk kalkista garip seyler hep oluyor, sirtini yasla gozunu kapat bisey olmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 5 kere bindim hiç bir şey olmadı. Bir kulağıma rahatsızlık verdiği oldu 2 kere falan o kadar.
  • Ayağa kalk abartmicak şekilde denendi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetltn

Bende 25 defa falan bindim fakat o ilk kalkista garip seyler hep oluyor, sirtini yasla gozunu kapat bisey olmaz

Pilotların 3 saniye nefes tekniğini denicem,yani ikizimle birlikte gidiceğim onda korku yok fakat bende var işte aşırı rahatsız ediyor o kalkarkenki his, dediğinizi deniyeceğim :)

quote:

Orijinalden alıntı: kandorfeyta

Ben 5 kere bindim hiç bir şey olmadı. Bir kulağıma rahatsızlık verdiği oldu 2 kere falan o kadar.

Bazı kişiler iniş daha berbat diyor fakat ben inişte birşey hissetmiyorum kulak sorunu herkeste var :)

quote:

Orijinalden alıntı: ozel35

Ayağa kalk abartmicak şekilde denendi

Uçak kalktığı zaman stresten kemer açmıştım yakalancaktım nerdeyse :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ufo gören masum köylü -- 28 Ağustos 2014; 13:49:14 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araba Almam İçin Yardım
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.