Şimdi Ara

ubuntuda görsellik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    böyle pencereler aılıp kapanırken efektler filan oluyor...
    onlar için beryl şartmı sartsa nasıl yüklüyecez
    8.04 e
    bakmadığım yer kalmadı
    bir yardım lütfen....

• vincent ubuntuyamı merak sardın
  • sorma aga mac kullandıktan sonra bide ubuntu denim dedim
    şimdi xp ye grmek istemiyo insan...
  •  ubuntuda görsellik

BERYL yaptık bu sefer pencere kenarları böyle oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nibbleArt -- 27 Haziran 2008; 22:38:00 >
  • http://ultimateedition.info/ tam istedigin gibi
     ubuntuda görsellik

• saol arkadasım güzel bi siteye benziyor
  • Beryl tarih olalı çok oluyor :) Daha doğrusu compiz ile tekrar birleştiler (şimdiki adı compiz-fusion) ve ubuntu 8.04 ile standart geliyor zaten. Tek yapmanız gereken ayarlardan desktop-effects i açmanız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rahjman -- 28 Haziran 2008; 22:12:23 >
  • pardon ama nerden acılıyor bu desktop effect ben dıger butun efektlerı kullanıyorum full ayarda belkı de kısayolunu bılmıyorumdur
  • compize tıklasınca icon u cıkıyor yukarda oraya sağ tusla gelince bende cıkıyor

• quote:

Orjinalden alıntı: vincent mancini

ubuntuda görsellik

BERYL yaptık bu sefer pencere kenarları böyle oldu

Kardeş o msn'in linkini bana da yollar mısın? Sırf o dandik ubuntu msn'ini kullanmak istemediğim için windowsun laga lugalarını çekiyorum

• arkadaşlar bende ubuntu + vista kurdum. ubuntu otamatik olarak ati ekran kartı sürücüsünü netten indirerek kurdu. sonunda efektleri açtım ama pencereler elastik biçiminde hareket ediyor. bu ekran dönmesi ve daha başka özellikleri nasıl açarız?
  • ben de ubuntu kurdum dünden beri uğraşıom küb ü açmaya ama açılmıyor :S
    ekran kartı fln direk kuruldu ubuntunun kendi özellği olan visual-rffect i açtım zaten görsel olarak orda compizin yaptığı bağzı şeyler var ama küp özelliği yok...
    compiz-fusion u kurdum ordan aktif ediyorum yinede çalışmıyor :S
    daha önce pardus2007 compiz le yapmıştım bu olayı çok güzeldi..
    bir de ubuntu için yeni temaları nerden edinebilirim caba??
  • arkadaşlar compiz fusion zaten ubuntu 8.04 de standart olarak gelior zaten
    size çok yararı olacağini düşündüğüm linki weriyim
    yeni başlayanlar için compiz fusion buyrun burdan
  • yeni tama edinmek isteyenlereyse önerebileceğim ubuntu art buyrun oda buradan
  • uludağ ünicen mezun varmı?
  • ne alaka ya
  • Zaten defualttan efektler açık gelmediyse büyük ihtimalle ekran kartınızın driverları kurulu değildir. flip87e'nin de dediğin defaulttan compiz fusion geliyor. Beryl artık çok kullanılmıyor. Synapticten compizin config programlarıyla ilgili paketleri kurduktan sonra istediğiniz gibi config edebilirisiniz.

Not: Baştada dediğim gibi ekran kartı sürücülerinizi yüklü ve sorunsuz olması gerekir. En güncel driverları kurmanızı öneririm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.