hocam ubuntunun hepsi güncellenir diye tahmin ediyorum.Fark olmaz hepsi.
ya neden böyle bekletiyorlar :-/ düzenli sisteme geçicem 9.10 u bekliyorum off...
Valla bende pardus taki hatalardan sıkıldım, o yüzden ubuntuya geri dönmek istedim ama gördüm ki 9.10 sürümü geliyormuş bekliyorum. Önce 9.04 yükleyip ardından update etmeyi düşündüm ama belki sorun bişey olur tekrar tekrar uğraşmayayım diye kararlı sürümü kurcam .
quote:
Orijinalden alıntı: megaturk
Valla bende pardus taki hatalardan sıkıldım, o yüzden ubuntuya geri dönmek istedim ama gördüm ki 9.10 sürümü geliyormuş bekliyorum. Önce 9.04 yükleyip ardından update etmeyi düşündüm ama belki sorun bişey olur tekrar tekrar uğraşmayayım diye kararlı sürümü kurcam .
Hiçbirşey olmaz merak etme. Hatta daha iyi olur. En azından sistem ve kullanıcı ayarları ile tekrar uğraşmazsın.
Çekiyorum netten o zaman bu gece bi geçiş yapayım. Özledim ubuntuyu ... :)
gördüğüm kadarıyla 9.10 sürümünde daha düzgün bi 5.1 desteği var. o yüzden ben de bekliyorum
ben şimdi 9.10 RC 'yi kullanıyorum, 29 ekim'de update yaptığımda kararlı sürümü kurmuş olur muyum, yoksa kararlı sürümü ayrıca mı kurmam gerek ?
Arkadaşlar ne zaman nete düşecek acaba ? Bilgisi olan var mı ?
Beyler bir sorum var, bende 9.0.4 yüklü ben bunu 9.10.0'ın 64 Bit olanına update etmek istiyorum. Format atmadan o ufak kodları yazarak bunu yapabiliyormuyum?
hocam 32 bit ve 64 bit işletim sistemi çok farklıdır.64 bit kurmanız gerekiyor.Yani program gibi sürüm yükseltemezsin işleyişi şu bu farklıdır.
FAkat 64 bite neden geçmek istiyorsunuz ? Hem çok sorunlu hemde gereksiz bence.Sonuçta 4 gb ramın tamamını kullanmak için mi ? -----
quote:
Orijinalden alıntı: zumsuk
hocam 32 bit ve 64 bit işletim sistemi çok farklıdır.64 bit kurmanız gerekiyor.Yani program gibi sürüm yükseltemezsin işleyişi şu bu farklıdır.
FAkat 64 bite neden geçmek istiyorsunuz ? Hem çok sorunlu hemde gereksiz bence.Sonuçta 4 gb ramın tamamını kullanmak için mi ? -----
4GB ramin tamamını kullanmak istiyorum, ileride de 8GB a çıkmayı düşünüyorum. Bundan faydalanabilmek için... Sorunlu derken kast ettiğini anlayamadım?
İlk izlenimler nasıl? Ben kısa süre içinde 64 Bit olanını indirip kuruyorum...
Bu Alpha dedikleri ne oluyor.Benim iyice aklım karıştı.Şuan chip.com.tr'den ubuntu 9.04 64 bit indiriyorum.İnş doğru şey indiriyorumdur. 9.10 görüntü problemi yarattığı için 9.04 indiriyorum.Ekran kartı driveri yükleyince böyle ekranda çizgiler oluyor ve tam ekran olmuyor.Etrafında siyah boşluklar oluyor.32bit de denedim 64 bit de ama olmuyor.Ekran kartım hd5850.
quote:
Orijinalden alıntı: Tnevel-levenT
Bu Alpha dedikleri ne oluyor.Benim iyice aklım karıştı.Şuan chip.com.tr'den ubuntu 9.04 64 bit indiriyorum.İnş doğru şey indiriyorumdur. 9.10 görüntü problemi yarattığı için 9.04 indiriyorum.Ekran kartı driveri yükleyince böyle ekranda çizgiler oluyor ve tam ekran olmuyor.Etrafında siyah boşluklar oluyor.32bit de denedim 64 bit de ama olmuyor.Ekran kartım hd5850.
Hocam konuyu hortlatmışsınız :D Neyse Alpha dedikleri şey test versiyonu oluyor.