Şimdi Ara

Ubisoft, Nintendo Switch Hakkında: 'Gerçek Bir Yenilik' (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Mutlak.Sıfır

    <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

    2013 de çıkan bir konsolla 2017 de çıkan bir konsolu kıyaslıyoruz ama yukarıda cevap verdim bu tamamen yapımcıyla alakalıdır bu Nintendo nun çöp konsolunda ise 720p ye mahkumsunuz cep telefonlarında bile 1080p standart olmuşken son model bir konsolda ekran 720p ise bu rezillikten başka bir şey değildir.
    </blockquote>
    Nintendo isteseydi 4k çözürnülükte oyun oynatacak bir konsolda yapardı ama Nintendo daha farklı bakıyor olaya. Daha fazla kitleye hitap etmeye çalışıyorlar.


    istese 4k yapardı değil yapabilse yapardı böyle bir riske girmeye herkesin gözü kesmiyor işte bunun argesi var o donanımı o kutuya sığdırmak var ve iyi bir fiyat sunmak var bunu en iyi yapan ps4 şu an onunla yarışacak ne cesareti var ne arkası var

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • quote:

    Orjinalden alıntı: rambocuk

    <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: Mutlak.Sıfır

    <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

    2013 de çıkan bir konsolla 2017 de çıkan bir konsolu kıyaslıyoruz ama yukarıda cevap verdim bu tamamen yapımcıyla alakalıdır bu Nintendo nun çöp konsolunda ise 720p ye mahkumsunuz cep telefonlarında bile 1080p standart olmuşken son model bir konsolda ekran 720p ise bu rezillikten başka bir şey değildir.
    </blockquote>
    Nintendo isteseydi 4k çözürnülükte oyun oynatacak bir konsolda yapardı ama Nintendo daha farklı bakıyor olaya. Daha fazla kitleye hitap etmeye çalışıyorlar.</blockquote>

    istese 4k yapardı değil yapabilse yapardı böyle bir riske girmeye herkesin gözü kesmiyor işte bunun argesi var o donanımı o kutuya sığdırmak var ve iyi bir fiyat sunmak var bunu en iyi yapan ps4 şu an onunla yarışacak ne cesareti var ne arkası var


    Yapabilse yapardı yanlis bir itam. Su an ZOtac in mini pc leri hali hazirda NVIDIA 1070 ve intel i7 ile satista ve boyutu Xbox one s kadar anca.
    Nintendo istese yapar ama ister mi ? istemiyor cunki guclu konsol demek konsol fiyat siniri olan 400 dolar seviyesini geçmek demek, buda demek ki her cihaz basina ilk bir yil en azindan zarar etmek demek ki nintendo bunu göze alamiyor. Alamadigi surece de surunmeye devam edecek.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • Tamam telefonların ekranı 1080p olabilir ama onda oynayacağın en üst düzey oyun Modern Combat olabilir. 2011 yılında çıkan PS Vita'nın Killzone oyunu çıkacak olan MC6 ile eş değer sayılabilir( Teaserda gerçi Killzone Mercenary'dan biraz daha kötü gözüküyordu ya oyun gerçek bir telefon ekranında görmeden yorum yapmayayım.) Senin telefonunun ekranı 1080p olsa bile sen Nintendo'nun bu konsola çıkartacağı oyunlardan çok azını telefonda oynayabilirsin. Google ve Apple hiç öyle uzun soluklu oyunlar yapmaya yanaşmaz, öyle küçük çerezlik insanın canı sıkılınca oynayabileceği oyunlar yaptırır. Zaten telefonun dokunmatik ekranı ile oynamak çok zor. Piyasadaki el konsolu eksikliğinden faydalanarak Nintendo Switch'i çıkartacak, iyi de olacak bence.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Piyasa'ya çıkmadan konsolu gömdünüz vay be :) Bu ne nefret arkadaş.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Hayatinda nintendo konsollari oynamamis kisiler daha konsol tam anlamiyla tanitilmadan cop diyebiliyor bakin konsol diyorum pc mimarisine sahip ps4 ile xbox one nintendo switch ile karsilastiralamaz ps4 ve xbox one da habesistan maymunlari oynarsiniz nintendo ise zelda oynarsiniz ps4 xbox kerimcan havasi verir nintendo ise debby harry

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Şu sitedeki gereksiz Nintendo nefretine sinir oluyorum. Ya Sony, Microsoft yapsa ''ABİ OF YA NE BİÇİM KONSOL YA OFFFFF DÜNYANIN EN İYİ KONSOLU YA ABİİ UUUFFF!'' diyip kötüleyenlere ana bacı sövecek adamlar Nintendo yapınca hemen kötülüyorlar. Hakikaten bu forumda şu fanboylar temizlenmedikçe doğru düzgün oyun konuşamayacağız.
  • Nintendo'nun bugüne kadar oyun dünyasında odağında hep deneyim olmuştur. Donanım ile gelen süper görselli oyunlar yerine, size oyunu oynatırken farklı deneyimler sunma peşinde olmuştur hep. İstenseydi donanıma basılır, gayette güzel satardı ama adamlar işlerini bambaşka mecralardan götürüyor. Donanım hastası olanlar illaki alırlardı bu konsolu, hali hazırda 400-500 doları 3 senede bir verecek bir kitle var zaten.

    VR'ı, motion kontrol cihazını ilk getiren ve Sony ile MS tarafından taklit edilen Nintendo değil mi? Bu tarz yeniliklerin ardında hep Nintendo vardır, oyunlarda bile hep Nintendo'nun açtığı yollardan ilerleyip, gelişen oyunları oynuyorsunuz. Bu kadar insafsız olmayın, adamlar artık sadece görselliğe dayanmış içi boşaltılan oyunculuğa yepyeni bir ufuk açmak için yeni bir şeyler yapmak istiyor. Başarılı olmalarını istemek yerine, donanımına tukaka deyip işin içinden çıkmak kolayınıza geliyor.

    Maalesef mevcut oyuncu profiline bakınca ben de ümitli değilim ama Nintendo yine oyun sektörünü kurtaracak bir yenilik getirir diye beklentiler içine giriyorum istemeden. Bu adamlar başarılı olmak zorunda, yoksa aynı tas, aynı hamam oyunlara devam...

    Ekleme: Bu arada yeni söylentilere göre temel paket tahmin ettiğimiz üzere 260 dolar gibi bir fiyattan satışa sunulacakmış, Mario'lu paket için 300 dolar, içinde Pro Controller olan Zelda'lı paket için 320 dolar isteyeceklermiş.
    https://pvplive.net/c/rumor-nintendo-switch-launch-date-and-bundles-reve



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İdrak İstimlak -- 5 Kasım 2016; 16:55:37 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: _giray_

    Tamam telefonların ekranı 1080p olabilir ama onda oynayacağın en üst düzey oyun Modern Combat olabilir. 2011 yılında çıkan PS Vita'nın Killzone oyunu çıkacak olan MC6 ile eş değer sayılabilir( Teaserda gerçi Killzone Mercenary'dan biraz daha kötü gözüküyordu ya oyun gerçek bir telefon ekranında görmeden yorum yapmayayım.) Senin telefonunun ekranı 1080p olsa bile sen Nintendo'nun bu konsola çıkartacağı oyunlardan çok azını telefonda oynayabilirsin. Google ve Apple hiç öyle uzun soluklu oyunlar yapmaya yanaşmaz, öyle küçük çerezlik insanın canı sıkılınca oynayabileceği oyunlar yaptırır. Zaten telefonun dokunmatik ekranı ile oynamak çok zor. Piyasadaki el konsolu eksikliğinden faydalanarak Nintendo Switch'i çıkartacak, iyi de olacak bence.

    Şu yazdığın mantığı kuramayan insanlarla tartışmaya çalışıyoruz işte. Firma piyasanın durumuna bakıyor casual kitleye (çoğunluğu oluşturan kısım) oraya bu tarz konsol sokarak ve kendi exc. oyunlarıyla birleştirerek bir Wii başarısı elde etmeye çalışacaklar. Zaten iyi grafikli oyun oynamak isteyen oyuncu Pc'ye yöneliyor hem oyunlar ucuz bir sürü indirim cabası hem de seçenekleri çok fazla. İyi bir Pc toplamışsam ve oyunları oynuyorsam yanına ekstradan Ps4 veya Xbox One almam ama Switch almayı düşünebilirim. Tabi tüm bunların olabilmesi için videoda ki gibi sorunsuz ve sıkıntısız çalışması gerekiyor konsolun.




  • Bu ubi ceo su da tam bir nintendo yalakası çıktı. Nintendo paramı yediriyor nedir.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: edd121

    watch dogs 1 ve 2 yi getirsinler de büyük süpriz olarak çığlık atalım hep beraber


    Watch Dogs 1 Wii U'da vardı
  • Ben ilk açıklandığında biraz ön yargılı olarak eleştirmiştim ama ev konsolu değil de , bir el konsolu olarak düşündüğümde mantıklı gelmeye başladı. :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunlarla desteklenirse guzel konsol, yillardir alistik fps tps su adamlarin oyunlari harbiden baska bir yapit mario donkey kong gibi oyunlar cok guzel ama Trde yalan nintendo ne destek var ne birsey...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapabilse diye birşey yok. İstersen 4 tane Titan X'i tuğla gibi dizip 8K oynatacak makine de yaparsın. 8000-10000$ fiyatıyla 3-5 kişi alır, sonra oyun çıksın diye beklersin.

    Kaldı ki bu salt bir masaüstü konsol değil. Sadece Tflops kasarak olmaz. Pil ömrü ve ısıl tasarım en az performans kadar önemli.
  • Ne boş kendini oyuncu sanan bir kitle var arkadaş. Siz switch almak zorunda mısın? git güç manyağı ps4 pro xbox scorpio al. Switch'in hedeflediği şeylerin mantığını kavrayamadan veya Nintendonun felsefesini kavrayamadan komik yorumlar yapılmış. Telefon ekranı ve oyunlarıyla kıyaslamışlar akıl fikir .......
  • Küçücük cihaz 720p de olsa XBOX ONE'la benzer performans verebileceği şaşırtıcı gelmiyor da 1080p olmaması mı şaşırtıcı Öyle bir teknoloji yok olsa olsa dockla ek işlem kapasitesi eklerler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.youtube.com/watch?v=mHvfapbr1Mc şöyle bir video yayınlandı bugün videonun altında kaynak verilmiş ne kadar doğru bilinmez de özetle basic sürüm 260 dolar mario lu bundle 300 dolar zelda lı ve pro controller lı bundle 340 dolar demişler.ayrıca nfc id gibi bir kart amiibo lardaki teknolojiye benzer profilin onda olacakmış arkadaşına gittiğinde arkadaşının switch in de bu kartı okutarak oyunları ona da indirecekmişsin kutudan standart bir tane çıkıyormuş ekstra almak istersen 10 dolarlık fiyatı varmış ve mario lu zeldalı customize edilebilen versiyonları da varmış gibi detaylar var ama bir yandan güzel bir yandan korkutucu geliyor kulağa ya network altyapı da yine ders almadılar çöp en azından ps vita gibi olmalarını isterdim party chat sosyal arayüz market friend list gibi yada her zaman ki gibi aksesuardan ne kadar kopartabilirsek kafası bakalım ne kadar gerçek çıkacak.editörlerden de daha detaylı bi haber bekleriz kaynak uyduruk değilse ve tabi haber niteliği taşıyorsa.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • Hocam en çokta Xbox kullanıcılarına gülüyorum, cidden koca koca TV ekranlarında 720p görüntü ile oynamak bunlar için normal ama Switch'in 6.2" lik ekranında oyun oynamak garip geliyor nedense. Bir de madem çözünürlük bu kadar önemli, PS4 zamanı bile 720p vs 1080p gibi oranlarda PS4'ün gerisindeydiniz, PS4 Pro ile 720p vs 4K oldu. Bu kafayla Xbox One'larını hemen pencereden atıp, koşa koşa PS4 Pro almaları gerekmez mi?

    İşin açıkçası söz konusu kendi fanlıkları oldu mu, güç olarak önde oldukları platformla sidik yarıştırırken gücün öneminden dem vururlar, PS4 gibi kendilerini güç olarak ezen bir platform karşısında da, oyun zevkinden bahsederler. Ciddiye alınacak bir durum yok...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İdrak İstimlak -- 6 Kasım 2016; 10:8:59 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Kasatka

    Rahmetli için de (WII U) aynisini soyluyordu goygycu UBi?
    Yavrum ubi, yanlis ata oynadın ben simiden soyleyim de sonra zirlama,


    Burada sen ve senden sonraki mesajı yazan senin lacivert renkli olanın dışında zırlayan yok. Birbirinden nefret eden iki troll birlik olup Nintendo'ya sallıyorsa demek ki Nintendo çok başarılı olacaktır. Multiplatform oyunlar geliştiren bir firmadan senin gibi düşünmesini ve yorumlarda bulunmasını mı bekliyordun? Yanlış ata neden oynadığını mı merak ediyorsun? Çünkü doğru at seninle çok mutlu kişnediği için rahatsız etmek istememiş.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Ghostrain

    Bu ubi ceo su da tam bir nintendo yalakası çıktı. Nintendo paramı yediriyor nedir.


    Oyunlarını büyük oranda PS4 ve Xbox One'da satan ve büyük gelirler elde eden bir şirketin CEO'su o konsollar için olumlu lafları ettiğinde yalaka olmuyor da Mart ayında piyasaya çıkacak yeni bir konsol için olumlu şeyler söyleyince mi yalaka oluyor? CEO kimseye PS4 veya Xbox One aldınız ama büyük hata ettiniz bu konsol çıktığında onları duman edecek demiyor da sen öyle algılıyorsun. Madem bu yalakaymış Take Two, Bethesda ve diğerlerine ne diyeceksin?
    https://mynintendonews.com/2016/11/02/take-two-happy-about-working-on-switchs-reveal-video-specific-titles-to-be-announced-at-a-later-date/
    http://www.itechpost.com/articles/45132/20161022/bethesda-announces-partnership-with-nintendo-will-skyrim-finally-be-confirmed-for-switch.htm

    Yıllardan beri ne idüğü belirsiz fanboyların birbirlerine oynadıkları oyun platformları yüzünden defalarca hakaretler ettiklerini ve utanmadan defalarca yeni üyelikler aldıklarını gördüm de ilk defa bu iki güruhun birlikte hareket ettiğine şahit oluyorum. Bu kadar battığına göre demek ki Nintendo bu sefer çok doğru yolda. 600 dolara PS3 satan ve ''parası olmayan almasın'' diyebilen Sony'e ve 450 dolara 3K hatası veren konsollar yerine 100 dolara 2 yıl garantili taş Xbox 360'lar sattıran Wii'nin başarısıdır. Hazımsızlık yerine başka duygular beslemeniz gerekiyor.




  • native 4k olmadığı için 4k demeyelim de 1080p den upscale diyelim ps4 pro için.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.