|
Merhaba ben steamden Assassins creed serisini oynuyordum ikinci oyundan başladım sıkıntısız bir şekilde oyunumu oynadımç Brotherhood serisine geçtim sıkıntısız oynama sürecim devam ediyordu ta ki benden ubisoft hesabıma girmemi isteyene kadar. steam üzerinden oyunu ilk açtığımda bana cd key verdi kopyaladım ubisoft hesabına girmemi istedi mailimi ve şifremi girdim cd keyi yazdım onaylandı 10 15 saat belirli aralıklarla girdim oynadım bir süre oyuna giremedim vs. sonra 1 ay önce benden oyuna girerken şifre istedi ![]() bu ekran daha önce yaptığım gibi şifreyi girdim yanlış dedi diye hatırlıyorum şifrem büyük küçük harf rakam ve özel karakterleri karışık içeriyor. şifreyi yavaşca yazdım doğru olduğuna emin oldum ama Account Suspended uyarısı geldi. ![]() Bunun üzerine şifremi değiştirip bekledim bir süre sonra (ertesi gün olabilir) tekrar girmeye çalıştım bu sefer şifreyi doğru girdiğime emin oldum ama Account Suspended uyarısı tekte geldi ubisoft desteğe gittim sanırım blokeyi kaldırdılar oyuna girdim oynadım çıktım. Ertesi gün tekrar oyuna girmek istedim benden yine hesaba girmemi istedi şifremi doğru girdiğime emin olarak yazdım ilk deneme de Account Suspended uyarısı geldi Ubisof launcher ve Web üzerinden de hesabıma giremiyorum. Destek ile tekrar konuşunca bloke kaldırıldı ve girdim sanırım bu şekilde bir iki kere daha oldu hesabıma aynı bu şekilde bloke geliyor ben destek ile konuşuyorum şifre değişiyorum blokeyi kaldırıyorlar giriyorum. Bir kaç defa böyle olduktan sonra bloke kalktı demelerine rağmen artık giriş yapamaz da oldum onlar bloke kalktı diyorlar ama oyuna girmeye çalıştığım sıra yine Accound Suspended uyarısı geliyor desteğe gidiyorum blokeyi kaldırdık diyorlar ama her girişimde Account Suspended uyarısı orada. Webten hesabıma girmek için Steam ve Facebook kullanıyorum hesabıma ancak bu şekilde girebiliyorum. İşin komik tarafı Steam yerine Ubisoft launccher üzerinden oyuna girmeye çalışırsam "*hesaba girilmiş hesabın aktif olduğu ubisoft launcher*" launcher üzerinden oyna diyorum ve benden yine şifre istiyor ve destek ile 1 aydır kocaman bir ay oldu defalarca konuşmamıza rağmen şu konuyu düzeltemediler ben oyuna giremiyorum. Arkadaşlar sizden varsa bu sorunun çözümünü olmazsa da steam brotherhood savemi korsana aktarabilirmiyim bu sorunun cevabını istiyorum şimdiden teşekkürler. ![]() ![]() ![]() Ayrıca Ubisoft un hiçbir şeyi düzgün çalışmıyor 2 aşamalı doğrulamada düzgün çalışmadı gelen kodu giriyorum ama habire resimde ki hata ile karşılaşıyordum onu da kaldırmak zorunda kaldım. ![]() |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler