Mart ayından beri xbox game pass kullanıyordum. 2 ay önce bıraktım fakat Forza Horizon 4, F1 2018 ve birka tane daha oyun yüklü kaldı. 2 hafta önce windows' da sorun çıkınca sadece c diskine format attım ve doğal olarak xbox beta da silindi. Fakat oyunlar d diskinde hala 200 GB yer kaplıyor. Silmek istediğimde gerekli izinlere sahip değilsiniz hatası veriyor. Xbox betayı yeniden yükleyip denedim fakat oyunlara yine de ulaşamıyorum. Format atmadan silmenin bir yolunu bilen arkadaşlar yardım edebilir mi? |
Xbox Game Pass (BETA) Oyun Silme Sorunu

-
-
3. parti bir program ile dosyalara erişimi açacaksınız. Şuan program aklımda değil ne yazık ki zamanında da aynısını ben de yapmıştım. Daha sonra gizli dosyaları gösteri seçip güvenli kipteyken sileceksiniz manual olarak. -
Bilgisayarda yer açmama gerek kalmadığı için konuya bakmamıştım fakat şimdi işim tekrar düştü. Bu 3. parti program olarak güvenilir bir öneri verebilecek veya en azından google a ne yazarsam çıkar bilen varsa acil olarak bekliyorum. Size de cevabınız için teşekkür ederim programı bulur bulmaz deneyeceğim. -
unlocker siliyor.quote:
Orijinalden alıntı: kadir ardıç
Bilgisayarda yer açmama gerek kalmadığı için konuya bakmamıştım fakat şimdi işim tekrar düştü. Bu 3. parti program olarak güvenilir bir öneri verebilecek veya en azından google a ne yazarsam çıkar bilen varsa acil olarak bekliyorum. Size de cevabınız için teşekkür ederim programı bulur bulmaz deneyeceğim. -
aynı sorunu yaşıyorum sanırım.
forza horizion 5i dün indiriyordum 20 gb inmişti kapattım bugün açtıgımda download kısmında yok yükle seçeneğinden baştan başlatıyor.
ama d: de kapladıgı alan hala duruyor.o tamamlanmadıgı yarıda kaldıgı için. bu sefer bu yüklemeyi yapmıyor hazırlanıyor diyip.yüklemeye devam etmiyor kapanıyor.
ne yapmak lazım.
-
Merhaba hocam, aynı sorun bende de oldu, çözümünü bulabildiniz mi?
-
malesef.
AarohanTechSolyoutube
Unable to delete WindowsApps folder error you need permission to perform this action,Steps to Delete WindowsApps Folder in Windows 10https://www.youtube.com/watch?v=jDjPrcWzzo0şu videoya bakarak sadece dosyayı sildim 122 gb kapladıgı alanı geri aldım ama tam olarak değil sanırım 20 gb içerde alan.
fakat horizon 5i indirmiyor. siz deneyin cevabı yazarsınız bulursanız
-
Hocam bende az önce microsoft store dan indir dediğimde gamepasstan indirmeye devam etti, aynı sorunu yaşayan olursa deneyebilir.
-
d: ye yüklemiyor. c: ye yüklüyor çünkü orada dosya oluşmamıştı.ama bu benim işime yaramaz.
-
hocam aynı problemi ben de yaşıyorum dün akşam E: diskime indirmeyi başlatıp uyudum normalde steamden indirdiğim oyunlarımda indirme hızım yüksek 50mb/s internet kullanıyorum ama xbox gamepass aşşırı yavaş indiriyor diye windows güncellemelerini kontrol edip yeniden başlattım pc yi.Tekrar açtığımda oyun indirmesi devam etmeyince şaşırdım çünkü diskte yer kaplıyordu, system izinlerini değiştirip oyunun klasörünü kapladığı alanı boşalttım yine olmadı hazırlanıyor diyor ve kapanıyor indirme disk değiştirdim D: diskine indirmeye çalıştım oldu fakat orada da yerim yok malesef yukarıda arkadaşın dediği gibi microsoft storeden indirmeye denedim bu sefer de kafasınna göre istediği diske indirdiği için windowsun kurulu olduğu ana diskime indirmeye çalışıyor oyunu ben E: ye kurmak istiyorum sabahtan beri kafayı yedirtti bana bir çözüme ulaşırsanız lütfen yardımcı olun.Teşekkürler şimdiden.
(UPDATE)
windows-ayarlar-sistem-depolama-yeni içeriğin nereye kaydedildiğini değiştir'e girip yükleme yerini c den e yaptım sonra microsoft store'dan yükle dedim şuan e ye yüklüyor oyunu fakat 5-11kb/sn aralığında aşırı yavaş inndiriyor bulabildiğim çözüm bu başka önerileriniz olursa deneyebilirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vhertigo -- 12 Kasım 2021; 13:2:36 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X