Ubisoft hesabım çalındı

-
-
İşin çok zor, geçen de redditte bi yabancı hesabının çalındığını ve her bilgi ile ticket açtığını söylemiş, sürekli olumsuz yanıt geliyormuş hiçbir şekilde yardımcı olmayacağız diye. En son bi tane daha ticket açmış, bir daha ticket açarsanız hiçbir açtığınız ticketa yanıt alamayacaksanız demişler.
Ubisoft bu, çöplüğün en büyüğü. Geçmiş olsun yalan oldu hesabınız.
-
Yaklaşık iki yıl önce de aynı durumu yaşamıştım o zaman sadece bir dille çalındığını ifade ettiğimde benden steam üzerinden aldığım oyunun faturasını istediler gönderdim anında hesabı verdiler bu defa hiçbir şekilde muhatap dahi olmuyorlar dediğiniz gibi çok büyük bir çöplük çalınması değil muhatap bulamamam zoruma gidiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam nasıl sürekli çalıyorlar hesabı. 2 adımlı doğrulama yapmadınız mı ? Çalındıktan sonra eposta adresinizi değiştirmediniz mi?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Uzun zamandır girmiyordum hesaba 2023 yılında girdiğimde çalındığını fark ettim tüm güvenlik adımlarını aktifleştirmiştim kodsuz girilmiyordu EA hesabım da çalındı bu defa sanırım direkt gmail patlatmışlar
Eğer session hijack olursa 2 adım bir şeye yaramıyor.
-
Hocam geçmiş olsun. Korsan oyun yazılım kullanınca bunlar oluyor. Benim de eskiden olurdu. Kaliteli bir tuş şifreleme programı kullanın. Ben kyscrambler öneririm ücretsiz sürümü de var. Bir önlem olur. Umarım hesabınızı geri alırsınız.
Benm steam hesabım çalındı ve 250 dolarım gitti hesabı kurtardım parayıda bankayla hallettik ucuz atlattım ama yaşadığım stresin haddi hesabı yok bird daha da korsan oyun indirmedim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
o ne demek oluyor ilk kez duydum
benim gmail hesabım ele geçirildi o maile bağlı tüm hesaplarım değiştirildi veya denendi bu korsan oyundan mı oluyor bilgisayarda korsan oyun yok ki
Virüs ana nedeni
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
kaspersky ile tarama yaptım ancak herhangi bir virüs çıkmadı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X