Şimdi Ara

Uberjager '+'(plus) Paket

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha önce 110 kişinin indirip kullandığı, 7,2 update ile işe yaramaz hale gelen uberjager machingen modunun versiyon 2 si.
    Bunda fazladan zama zingolarda var. O yuzden Plus paket yaptım.
    Yapılması gereken basit, Alın ve res-mod altındaki 7,2 üstüne basmak.

https://rapidshare.com/files/693308563/0.7.2.rar

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Uber güzel çalışma eline sağlık. Senden ricam, şu aşağıdaki açı gösteren modun dosyasını bana gönderebilir misin?

Orijinalden alıntı: Firesworn

Hele şükür usta.

Adiya adlı adamın biri yapmış aldım çaldım iki tane tırıvırı ekleyip Adınıda çakma Plus paket koyup rapide attım. Ne adamım dimi

WoT skin installer diyo ki skin must use original file name. rename and try again.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi villager -- 21 Nisan 2012; 23:48:54 >

Orijinalden alıntı: Firesworn

İşte o tırıvırıyı eklemek

WoT skin installer diyo ki skin must use original file name. rename and try again.

Yok yok. Acayip egositlik var, Uberjager + Paket, Vışşş...
    Sanki galeriden Fiat Grande Punto Blue mee kit veya Ford Tourneo Connect GLX Plus paket + Still paket araba satmaya çalışıyoz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UberJager -- 21 Nisan 2012; 23:50:39 >

O hata ne olacak peki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi villager -- 21 Nisan 2012; 23:53:47 >
    [SATILDI] S Sports Plus Üyelik
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben senin hatana anlam veremedim. Sjkin yüklemiyozki. Elinle alıp atacaksın. Dediğim gibi klasik yöntem.

Orijinalden alıntı: UberJager

Ben senin hatana anlam veremedim. Sjkin yüklemiyozki. Elinle alıp atacaksın. Dediğim gibi klasik yöntem.

offf uber kızlarıı koyduk tanka yaaa cok kötü oldu nerden silcez onları???

edit: tama halletim sagol mod için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leaderjack1 -- 22 Nisan 2012; 1:53:51 >
    Dün sultanlara taptığı zannolunan bu millet, milli mevcudiyetini tehlikede görünce bir kumandanın emri altına girmiş, hayatını ortaya atarak istiklalini ve istikbalini kazanmıştır.''İstiklâl ve Cumhuriyetine kastedecek düşmanlar, bütün dünyada emsali görülmemiş bir galibiyetin mümessili olabilirler. Cebren ve hile ile aziz vatanın, bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.''
  • quote:

Orijinalden alıntı: UberJager

Ben senin hatana anlam veremedim. Sjkin yüklemiyozki. Elinle alıp atacaksın. Dediğim gibi klasik yöntem.
    O skin installer her şeyi yüklüyoda o anime kızlardan dolayı öyle bi hata yaptı sanırım.

Bu arada ping ne öyle ya 130 ms, mermi ateşlendikten kaç dakika sonra hedefe gidiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reliq -- 23 Nisan 2012; 1:49:42 >

bu arada 130ms ping çokmu ya biz avrupada full 200 le oynuyoruz Tiger 2'nin 105liğiyle 350metreden t-50-2 indirdiğimi bilirim
  • Diğer modun içerisinde düşman tankı üzerine nişangahı gtirdiğimizde yeşil üç boyutlu gibi görünen bir daire oluşuyordu. Açıkçası sadece onun için çok hoşuma gitmişti. Kullanan arkadaşlardan aynı şeyin olup olmadığını söyleyebilecek olan var mı? Deneyip görmek istemiyorum çok üşengecim de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weblamer -- 23 Nisan 2012; 14:07:01 >

Orijinalden alıntı: weblamer

Diğer modun içerisinde düşman tankı üzerine nişangahı gtirdiğimizde yeşil üç boyutlu gibi görünen bir daire oluşuyordu. Açıkçası sadece onun için çok hoşuma gitmişti. Kullanan arkadaşlardan aynı şeyin olup olmadığını söyleyebilecek olan var mı? Deneyip görmek istemiyorum çok üşengecim de

evet var ama cok fazla abartıda var cogunu sildim ben ama gene eline saglık adiya ve alıntıcı ubere
    Dün sultanlara taptığı zannolunan bu millet, milli mevcudiyetini tehlikede görünce bir kumandanın emri altına girmiş, hayatını ortaya atarak istiklalini ve istikbalini kazanmıştır.''İstiklâl ve Cumhuriyetine kastedecek düşmanlar, bütün dünyada emsali görülmemiş bir galibiyetin mümessili olabilirler. Cebren ve hile ile aziz vatanın, bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.''
  • yalnızca otm , o yeşil nişangah işaretçisi ve alttaki açı olayını yapmak için hangi dosyaları atmam gerekiyor. Oyunu komple değiştirdi hiç aşina olmadığın renkli renkli şeyler doldu etrafa.

Orijinalden alıntı: weblamer

yalnızca otm , o yeşil nişangah işaretçisi ve alttaki açı olayını yapmak için hangi dosyaları atmam gerekiyor. Oyunu komple değiştirdi hiç aşina olmadığın renkli renkli şeyler doldu etrafa.

ben flash dışındaki herşeyi sildim bir nebze olsa düzeldi
  • keşke eklentileri ayrı ayrı tutsaydın, bizde işe yarayanları alır ve kullanırdık. daha yararlı olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eXaline -- 24 Nisan 2012; 22:03:50 >

Orijinalden alıntı: KACIK

keşke eklentileri ayrı ayrı tutsaydın, bizde işe yarayanları alır ve kullanırdık. daha yararlı olurdu.

+1 ayrıca pm için teşekkür ederim
    Araba yok
  • light paket beklemedeyim
    “Eğer bunu okuyorsan, bu uyarı senin için. Bu anlamsız forum imzasından okuduğun her kelime hayatından harcanan diğer bir saniye demek. Yapacak başka işlerin yok mu?Hayatın gerçekten bu kadar boş mu da bu anları daha iyi geçirebileceğin bir yol düşünemiyorsun? Yoksa saygı ve inanç beslediğin otoriteyi ortaya koyanlardan çok mu etkilendin? Okuman gereken her şeyi okur musun? Düşünmen gereken her şeyi düşünür müsün? Sana alman gerektiği söylenen her şeyi satın alır mısın? Apartmanından dışarı çık. Karşı cinsten biriyle tanış. Lüzumsuz alışverişi ve mastürbasyonu bırak. İşinden ayrıl. Bir kavga başlat. Yaşadığını kanıtla. Eğer insanlığını ispat edemezsen, bir istatistik olarak kalacaksın."
    Artık uyarıldın.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.