Şimdi Ara

Uber kullanan/sürücüsü olan (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
38.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: sarpm

yurt disi tecrubelerini anlatayim. Son 1-1,5 seneyi bilmiyorum. Ama %80 veriyordu.

Turkiye de korsan taksi yapmissin, uber yapmissin fark etmiyor. yakalandiginda ceza yiyorsun.

Turkiye de bildigim kadariyla ozel tasimacilik icin bir plaka yok. "T" "D" "O" gibi plakalarla insan tasimaciligi yapabiliyorsun.

Sahsi aracinla bunu yaptiginda basina gelecek ihtimaleri soyleyebilirim.

* Aracinin plakasi mimlenirse, taksici veya baska biri tarafindan. Polisler sana musteri gibi gelip, ceza yazabilir, aracini baglayabilir. Hele birde ruhsat deldirdin mi o zaman isler sakat
    * Olasi bir kaza yaptiginda musteri dava acarsa, buyuk ihtimalle sigorta sirketin ile problem yasayabilirsin.
    * Para kazanirken, aracin eskiyecek ve bakim masrafi vs buna degecek mi.

bir arkadasimin polis arkadasina danismasi sonucu aldigi yanit, bu uber hakkinda cok sikayet geliyor ve ceza yaziyoruz arabayi bagladigimiz da oluyor.

Şu ana kadar uber ile ilgili ceza yazımı oluyor ama araç bağlama haberi hiç duymadım. Ayrıca yazılan cezaları uber ödüyor. Başka bilgisi olan biri var mı?

• Amerikadayken çok kullanırdık arkadaşlarla. Taksi'den daha ucuza geliyordu. İstersen lüks veya suv tarzı araç çağırabiliyorsun ama ona göre fiyat yükseliyor.

Tr'de bu işler zor maalesef.
  • ben sürekli kullanırım ve işim gereği şoförlerle içli dışlıyım. ( SRC Kursu sahibiyim) öncelikle sistem çok iyi --şoförlerin bazılarında arıza çıkması hariç.

Ceza olayında bizzat yolcu olarak ceza yedim ve çok kısa bir sürede uber gereğini yaptı cezayı ödedi.

Şunu da belirteyim ortalığı bulandıran çok taksici var uberin gelismemesi için. Kanmayın sağda solda çıkan asılsız olaylara (yok belge iptali yok agir cezalar vs.)

Şoförler gayet memnun ve kazanıyorlar. %20 si uberin geri kalan araç sahibinde. Günde 500 kazanıyorum diyen bir kursiyerim bile vardı. Uber kendisi de sinav yapiyor ve ona göre alıyor şoförleri.

Sadece uber yok careem i de kullanırım ama tabi uber daha gelişmiş. Careem de son hız ilerliyor sıkıntısı yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapan arkadaşlara sorum olacak kazancı ne kadar geliyor araç sahibine ve şöfore?
  • Bende bir arac alip(vw transporter) bu uber,careem isine girmeyi planlıyorum. Isin icinde olup masraflar ve ortalama kazanç hakkında bilgisi olan var mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tsikalgo Okoronkwo -- 20 Mart 2018; 18:5:21 >
  • Gunde 500/800 arasi kazaniyorlar diye biliyorum..

Vito sattim uber uyumlu hep uber'e koyacaklar geldi araca bakmaya onlarla muhabbet esnasinda, adam sifirdan gelip 2/3 vito ( yaklasik 110/120.000₺) aldigini soyledi

• Devlet bu işin fişini çekince millet bu araçları nereye satacak merak konusu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MZR34

Devlet bu işin fişini çekince millet bu araçları nereye satacak merak konusu.

Devlet bu işin fişini niye çeksin ki.
    Vergisini alır gerisine karışmaz.
  • Devlete vergi ver gerisi muhim mi:)

• Bende şunu merak ediyorum aracım yok ama başkasının aracına soför olabilirmiyim ? Olabiliyorsam nerden başvuru, nerden bulabilir.
  • Uber ne oldu arkadaşlar .bittimi .çalışıyolarmı

• Arkadaşlar Merhaba,
    UBER de çalışan 2 aracımız vardı. Bu konu ile ilgili çok uzun zaman araştırma yapmıştım. şuanda WENT Diye Yerli Bir Yazılım ile çalışıyorum. APPLE ve Google Play de Buldum. Firmanın Yetkilileri ile görüştüm. Firma Hem Yerel Olduğu için vergi mevzuatına takılmıyor. Hemde Tursab kayıdı ile bu işi tamamen yasal olarak shuttle hizmetiyle sağlıyor. Kesinti sözkonusu değil yıllık kayıt ücereti alarak sisteme aktif ediyorlar sizi. online çalışan bu sistemle tamamen yasal shuttle hizmeti alıyorsunuz. Katılın Kazanın Derim...
  • Uber uygulamasında sarı taksi çağrılıyormuydu?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.