Şimdi Ara

UBER’in ARKASINDAYIZ! (GÜNCEL V2.0 CHANGE.ORG) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
595
Cevap
3
Favori
30.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
802 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki

UBER’in ARKASINDAYIZ! (GÜNCEL V2.0 CHANGE.ORG)

(En Son Oy Tarihi: 16.1.2019)
Giriş
  • yerli ve milli taksicilerin yanındalarmış bazı kişiler pehhhhh

zaten ülkede ki o yerli taksicilerin bazıları insanları söğüşleme,kazıklama derdinde olmasa gidip amerikancılara kalmazdık

bu arada ülkede hangi şey amerikancı değil de taksiler olmasın

adam amerikancı sisteme karşı ama windows bilgisayarından bunu yazıp akşamları iphone'un da vakit geçirip ,gecelerini de hollywood filmi izleyerek geçiriyor

sonra forumda amerikancılığa hayır lan diyor

bana insan gibi davranıldığı,kazıklanacak koyun muamelesi uygulamadığı için sonuna kadar amerikancı uber sistemi ulan o zaman hadi bakalım.
  • adamlar(?) altına dövize yatırım yapar gibi taksi plakasına yatırım yapıyorlardı şimdi patlayacağını anlayınca bir tarafları tutuştu tabi. 2 haftadır bende uber kullanmaya başladım gayet memnunum vergi de vermesinler şu taksicilik olayı bitsin yeter...
  • Acil bi işin olsa bile kısa mesafe almazlar, arabaların içi leş gibi temizlik hak getire, yol boyunca ağızdan küfür eksik olmaz sanki yanlarında biz yokuz öylesine rahatlar, müşteri memnuyeti nedir bilmezler.. Sonra vay efendim Uber istemiyoruz, yasaklayın şunları diye protesto yap hatayı kendinde arayacağına..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiyedeki taksi zihniyetinden tiksinmekteyim.

Müşteri seçmeye çalışmak, Leş gibi 3 kuruş etmeyen arabalarla hizmet vermek, lagaluga muhabbeti yapmak, trafikte sürekli atarlı hareket yapıp küfür etmek ne istersen var çoğunda... aralarında iyileri vardır ama %90 ı bu şekilde..

Daha iki gün önce, BAS konuş larından yapılan muhabbete tepki vermek zorunda kaldım.

Yanımda kızarkadaşlımla taksideyiz, BAS KONUŞ 'tan YOK BEN SANA BİNEYİM, SEN ŞUNA BİN, HA AHA HA HA HJAH A diye saçma sapan muhabbetler, KÜFÜR ETMEYİN BEYLER! YOSKA BEN SİZE BİNERİM!! le iyice saçmalayan duraktaki adminleri her kimse vs...

UBER gibi tertemiz arabada, DOĞRU DÜRÜST hizmet alıp, hem de daha az ödemek dururken bu saçmalığa katlanmak zorunda bırakılmak gerçekten kötü. EFENDİ OLUN SİZ DE AYNI HİZMETİ VERİN DE KİMSE UBER ÇAĞIRMASIN O ZAMAN!

Sen bizim taksicilere araba pis desen, iner döver bi de seni..

• Sarı taksiyede aynı uber gibi standart getirilmeli.

Neden paramız elin amerikalısına gidecek?

Komisyon - faiz - faizin faizi ödemeye alışmışsınız hiç rahatsız olmuyorsunuz.

Ülkede israf bitse faiz ödemesek birlik olsak doğru düzgün girişimler yapılsa ekonomimiz avrupalı ülkelerden kat kat fazla olacak. Bizim milletimiz çalışkan sabah akşam sisteme kölelik için çalışıyoruz kendimize çalışsak düzelecek herşey.

Uber için yürüyüş yapalım diyen olmuş nasıl bir beyin yapınız var.

Biraz düşünün uberin hizmeti neden iyi diye? Korsan taksinin ya hizmeti daha iyi olue ya fiyatı uygun olur.

Yerli elektrikli taksimizi çıkarmalıyız. Yüksek standartlarda iyi sürücüler taksiciler olmalı ve taksicinin günü kurtarma kaygısı olmayacak şekilde düzenleme gelmeli.

Çözüm elin gavurunun korsan taksicilikle dolaylı yoldan bizi yolması değil...

Devlete hiçbir somut katkısı olmayan saçma sapan uygulamalara işletmelere bankalara yolunduğumuz yeter.

Biraz şuurlanın kendinize gelin..

• quote:

Orijinalden alıntı: wexteer

Rusya'da yasıyorum. telefonumda 3 tane taksi programı var(Yandextaksi,uber,Rutaksi) Taksiyi çağırmadan ne kadar ücret ödüyeceğimi, aracın kaç dk sonra geleceğini, soforun telini plakasını biliyorsun.

Ayrıca sokaklarda da bol miktarda taksi mevcut. Bunların dışında yolda ki her aracta potansiyel bir taksi.yol kenarına beklerken herhangi bi arabaya el atıp fiyatta anlasırsan gideceğin yere gidebiliyorsun.

Daha kimseyi de kavga ederken görmedim. Maalesef taksi olayında cok gerideyiz.

Hahahaha güldürdün. Hangi konuda ilerideyiz de taksi olayında çok gerideyiz.
    Şaka maka her olayda bu kadar dibe batmış olmamız çok büyük rezillik..

• Taksiciler kendilerini güncellemedikçe yenilemedikçe yerli falan bakmam. O ne kadar Türkse bende o kadar Türküm. O zaman bana kaliteli hizmeti ya vereceksin ya da UBERe binerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ::Ashes::

Sarı taksiyede aynı uber gibi standart getirilmeli.

Ülkede israf bitse faiz ödemesek birlik olsak doğru düzgün girişimler yapılsa ekonomimiz avrupalı ülkelerden kat kat fazla olacak. Bizim milletimiz çalışkan sabah akşam sisteme kölelik için çalışıyoruz kendimize çalışsak düzelecek herşey.

Biraz düşünün uberin hizmeti neden iyi diye? Korsan taksinin ya hizmeti daha iyi olue ya fiyatı uygun olur.

Yerli elektrikli taksimizi çıkarmalıyız. Yüksek standartlarda iyi sürücüler taksiciler olmalı ve taksicinin günü kurtarma kaygısı olmayacak şekilde düzenleme gelmeli.

Devlete hiçbir somut katkısı olmayan saçma sapan uygulamalara işletmelere bankalara yolunduğumuz yeter.

Elinize Sağlık Hocam. Bu Kadar Açık ve Net..

• Les gibi arabada seyahat ettirirler sigara icerler bozuk para yok diye para ustu vermezler kisa mesafe diye yolcu almazlar abi taksiyi devredicem diyip kacarlar trafikte maganda gibi surerler toplumsa bi olay oldugunda 5 kati parayla yolcu alirlar turistleri kaziklarlar

Beter olun sari taksiler

Yasasin Uber

• quote:

Orijinalden alıntı: 2K23

quote:

Orijinalden alıntı: ::Ashes::

Sarı taksiyede aynı uber gibi standart getirilmeli.

Elinize Sağlık Hocam. Bu Kadar Açık ve Net..

Halkın yararına olan ne kadar iyi şey varsa sırf para kazanamadığınız için karşısınız.

Bu durumda da Taksicilerin yanında olman beni hiç şaşırtmadı sizler sistem karşıtı değil paranın yanındasınız her zaman.

• Yaşasın uber
  • Yaşasın Uber!! Yaşasın apış arası ve leş sigara kokusu olmadan yapılan yolculuklar!!
  • Amerikan sermayesinin degil, isini duzgun yapanin yanindayiz. Burada herhangi bir sekilde taksicilerin yaninda olanlarin samimiyetine inanmiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bütün suç plakacılarda.devletin bir şekilde çeki düzen vermesi gerek bu duruma.
    tüm mağduriyetler giderilmeli.giderilmeyecekse de kimse kimseye karışamaz.serbest piyasa.ikiside vergisini veriyor.herkes işine baksın.
  • 11 ayda abd deydim gavat taksici beni yol kapalı görüyorsun dedi istersen alternatif yolu kullanım dedi, tamam dedim 64 $ tuttu ücret ver 1 $ dedim bozuk yok dedi, neyse akşam oldu uber doğrulama kodum geldi aını yolu 21 $ geldim, uberi aktif etmemiştim doğrulama kodu gelmiyordu, akşam geldi de rahat bi nefes oldum türkiye de değilde yurt dışında uber can dır can,

• Yetmemiş hâlâ tehdit ediyorlar...Daha ne yapacaksınız, Üsküdar'a Miami üzerinden mi dolaştıracaksınız?

• Havalimanı patlamasında insanları 300 TL ye taşıdılar, arap ve diğer yabancıları alıp türküleri almadılar ya işte o zamn bittiler benim için beter olsunlar.

• Acik google maps ile Taksicinin yaninda oturmak kadar zevkli birsey yok Istanbulda :P
  • Denizli'de yaşıyorum. Uber'i bırakın kullanmayı canlı olarak görmedim bile. Sonuna kadar destekliyorum Uber'i. Bence sosyal medyada ve fiziki olarak(eylem, yürüyüş vb.) yapılmalı. Bu kan emici taksilerin kökü bir an önce kazınmalı

• Sonuna kadar Uber'in arkasındayız. Ben fazla taksi kullanmam fakat İstanbulda falan (Özellikle ben Antalya'da yaşıyorum, Burası Turist bölgesi diye bildiğiniz turistin cebini yağmalıyorlar) dolandırma haberlerini alıyoruz. Serbest piyasa bu değil arkadaş. Serbest fiyatı doğru dürüst alacağın bir ürünün fiyatının peşin olarak belirlenmesi demek. Yoksa 5 km yol için 15 km gidip 3 katı fiyat isteyen insanların yaptığının serbest piyasayla alakası. yok
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.