Şimdi Ara

UA ve Yeni Açık Tribünü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, son 4-5 maçtır bu adamları gözlemliyorum. Rahatsız olduğum bir kaç nokta var, sizlerle paylaşmak istedim.

    1) Bu adamlar kendilerini resmen stadın ağası zannediyorlar. Güvenlik bunlara hiçbir şey diyemiyor.
    2) İçerideki kafeteryadaki bar sandalyelerini alıp götürmüşler dışarıda tribüne dizmişler. Üzerlerine çıkıyorlar, haliyle yüksek sandalye olduğu için arkada oturan insanların görüşünü sıfıra indiriyorlar. Kimse de bunlara sesini çıkarmıyor.
    3) Çok pisler, görgüsüzler. Koltukları mahvediyorlar, çöplerini pisliklerini yerlere döküyorlar. Yazık günah değil mi orada çalışan insanlara?
    4) Bazıları küfürlü tezahürat yapıyorlar, Allahtan susturuluyorlar sonradan.

    5) En önemlisi bu, bugünkü maçta daha 50. dakikada ninni gibi besteler söyleyerek takımı uyuttular resmen.
    6) Az kalsın unutuyordum, 2-3 tanesinin elinde megafon var, saçma sapan bağırıyorlar megafondan. Sinir oluyorum bu megafonla tezahürat yapmaya çalışanlara. Kesinlikle yasaklanmalı.


    naçizane görüşlerim bunlar. Olumlu olumsuz yorumlarınızı bekliyorum.







  • Bizim başkan bunlar gibileri silmeye çalışıyor. Heralde tek olumlu davranışı.
  • Ultraslan olmasa stadda herkes uyuyacak diger tribunler de pegasus sayesinde bagiriyor yoksa hepsi sus pus oturuyor boyle mi etki altina alacaksin rakibi pegasusta mac izlemekten haz aliyorum resmen diger tribunlerde hic boyle bir sey yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CeLLaT_1905

    Ultraslan olmasa stadda herkes uyuyacak diger tribunler de pegasus sayesinde bagiriyor yoksa hepsi sus pus oturuyor boyle mi etki altina alacaksin rakibi pegasusta mac izlemekten haz aliyorum resmen diger tribunlerde hic boyle bir sey yok

    O zaman insan gibi dursunlar, bar sandalyelerine cikmasinlar, koltuklari ve ortaligi pisletmesinler, kufur etmesinler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _conscript_


    quote:

    Orijinalden alıntı: CeLLaT_1905

    Ultraslan olmasa stadda herkes uyuyacak diger tribunler de pegasus sayesinde bagiriyor yoksa hepsi sus pus oturuyor boyle mi etki altina alacaksin rakibi pegasusta mac izlemekten haz aliyorum resmen diger tribunlerde hic boyle bir sey yok

    O zaman insan gibi dursunlar, bar sandalyelerine cikmasinlar, koltuklari ve ortaligi pisletmesinler, kufur etmesinler.

    O zaman diğer seyiciler de taraftarlık yapsın stadyum orası tv karşısı değil. Passolig bi kalksın o zaman çok daha güzel olacak.

    Senin görüşüne göre herkes otursun olduğu yerde sessiz sessiz maçı izlesin kütüphane gibi böyle saçma görüş mü olur? Hadi sandalyeyi bi nebze anlarım da ayakta maç izlemeye kızan adamlar var sonra kavga etti oluyor.




  • _conscript_ kullanıcısına yanıt
    1. sine bir şey diyemem.
    2. Bar sandalyelerini izinle almışlardır kafalarına göre değil. Arkada oturan insanların görüşünü sıfıra indiremez. Çünkü orda kimse oturmaz. Elinde çekirdekle maç izlemiyorlar. Sürekli beste söyleyip takıma destek olmaya çalışıyorlar.Her ne kadar 3 4 besteyi tekrarlayıp dursalar da. Bu yüzden de sesini çıkarmazlar. Ayrıca o sandalyenin üzerine çıkan maçı rahat izleyeyim diye değil taraftarları organize etmek için çıkarlar.
    3. Yerlere çöp atılmasına bende karşıyım. Koltukları mahvediyorlar demişsin hepsi kirlidir doğrudur. Ama zaten görevlilerde koltukları temizlemezler. Orada kimse oturmadığı için. 90 dk. ayakta oluyor hepsi. Doğal olarak da koltuklar kirli oluyor.
    4. Küfürden ceza gelmesin diye susturuyorlar.
    5. Aynen öyle ama takım ikinci yarı rakibin üzerine fark açmak için gitmeyince onlarda bırakmışlardır herhalde.
    6. Megafonu eline alanlar tribün reisleri orada başka türlü kendilerini duyuramıyorlar. Megafona bende karşıyım ama başka türlü hiç sesleri anlaşılmıyor. Yani tezahürat yapmak için değil yaptırmak için onu alıyorlar :)




  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.