Şimdi Ara

'uA başkaldırıdır' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yahu bu başbakanı da padişah yaptılar başımıza
    devletin ali sami yen stadı yerine şehir dışına yeni bir stad yapıldı ve şehir merkezindeki arazinin farklı şekilde değerlendirilmesi ile bu maliyetin kat ve katı kazanılacak

başbakan kim ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: N.Z.T

quote:

Orijinalden alıntı: hurco

TT NET ARENA'DA AÇILIŞ MAÇINDA Kİ TEPKİ İÇİN NELER SÖYLEYECEKSİNİZ

Öncelikle Başbakanımıza teşekkür borcumuz var. Biz o gün statta bir şeylerin olacağı haberini tribünlerden değil emniyetten aldık. Bakın iyi izleyin bizim olduğumuz tribünlerde sadece alkış var. Biz bu provoke hareketlerinin karşısına geçmeye çalıştık. Kendi gruplarımızı organize ettik. Tamamen provakatif olayların önüne geçmeye çalışsakta ıslıklamalar ve protestolara engel olamadık. Bu anlamda son sözüm TT Arena stadı yapımında Başbakanımızın ciddi katkı ve destekleri olmuştur. Bu inkar edilemez bir durumdur. Onun için Başbakanımıza teşekkür ediyoruz.

Hahaha '' ua başkaldırıdır ''. Türkiye'nin önde gelen tribün oluşumlarından birinin liderinin böyle yalakalık yapması hiç hoş değil. Acıdım gerçekten. İnsan onurunu, şerefini yitirmemeli özellikle öyle bir konumda ise. Tekyumruk adlı oluşumun o gün stadyumda koyduğu tepki gerçekten yerinde bir tepkiydi. Liderlik koltuğunun çıkar ilişkisi haline döndüğü, söylemiş olduğu bu sözlerden de belli oluyor zaten.

Mobil oldugum icin takimink goremiyorum ama umarim Fb li veya Bjk li oldugun halde onur sereften bahsetmiyorsundur ?

Mobil olmadığında girip görürsün hangi takımlı olduğumu. Ve ayrıca Fb li yada Bjk li arkadaşlarımıza şerefsiz, onursuz demen ne kadar karaktersiz olduğunu gösterir. Elbette onların kulübünde de bizim kulübümüzdeki gibi gevşek insanlar vardır ama sen bunu genelleme yaparak söyleyemezsin. Ne yani adı şike soruşturmasında geçmiş yada şike yapmış olduğu için adam tuttuğu rengimi değiştirecek? Aynı şekilde böyle saçma sapan bir açıklama yapan tribün liderine sahip olduğumuz için diğer takımların taraftarlarıda gelip sana onursuz, şerefsiz diyebilir bunu hiç düşünmedin mi? Kişilerin yaptığını bütün bir kitleye yıkamazsın. Bu yanlıştır ve alçakçadır.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Öncelikle Başbakanımıza teşekkür borcumuz var. Biz o gün statta bir şeylerin olacağı haberini tribünlerden değil emniyetten aldık. Bakın iyi izleyin bizim olduğumuz tribünlerde sadece alkış var. Biz bu provoke hareketlerinin karşısına geçmeye çalıştık. Kendi gruplarımızı organize ettik. Tamamen provakatif olayların önüne geçmeye çalışsakta ıslıklamalar ve protestolara engel olamadık. Bu anlamda son sözüm TT Arena stadı yapımında Başbakanımızın ciddi katkı ve destekleri olmuştur. Bu inkar edilemez bir durumdur. Onun için Başbakanımıza teşekkür ediyoruz.

Hahaha '' ua başkaldırıdır ''. Türkiye'nin önde gelen tribün oluşumlarından birinin liderinin böyle yalakalık yapması hiç hoş değil. Acıdım gerçekten. İnsan onurunu, şerefini yitirmemeli özellikle öyle bir konumda ise. Tekyumruk adlı oluşumun o gün stadyumda koyduğu tepki gerçekten yerinde bir tepkiydi. Liderlik koltuğunun çıkar ilişkisi haline döndüğü, söylemiş olduğu bu sözlerden de belli oluyor zaten.

Mobil oldugum icin takimink goremiyorum ama umarim Fb li veya Bjk li oldugun halde onur sereften bahsetmiyorsundur ?

Mobil olmadığında girip görürsün hangi takımlı olduğumu. Ve ayrıca Fb li yada Bjk li arkadaşlarımıza şerefsiz, onursuz demen ne kadar karaktersiz olduğunu gösterir. Elbette onların kulübünde de bizim kulübümüzdeki gibi gevşek insanlar vardır ama sen bunu genelleme yaparak söyleyemezsin. Ne yani adı şike soruşturmasında geçmiş yada şike yapmış olduğu için adam tuttuğu rengimi değiştirecek? Aynı şekilde böyle saçma sapan bir açıklama yapan tribün liderine sahip olduğumuz için diğer takımların taraftarlarıda gelip sana onursuz, şerefsiz diyebilir bunu hiç düşünmedin mi? Kişilerin yaptığını bütün bir kitleye yıkamazsın. Bu yanlıştır ve alçakçadır.

Kendin millete hakaret edip sonra bide burda adamlik edebiyati yapma . Ilk serefsiz onursuz kim demis acaba ?

Kaybol simdi.

Her insanın algılama yeteneği olacak diye birşey yok pek tabii o yüzden algılayamadığın noktaları ben sana açıklayayım :)
    Ua tribün liderinin yapmış olduğu bir yandaşlık, bir yalakalık var ben bu yüzden o kişiye şerefsiz ve onursuz dedim. Çünkü bir tribün liderinin böyle konuşmalar yapması acizliktir. Ama sen fbli ve bjklilerin birer şerefsiz ve onursuz olduğunu söylemişsin. Hepsinin böyle olduğunu söylersen yanlış yaparsın demek istedim sana yazdığımda çünkü genelleme yapamazsın. Benim yazdıklarım sadece tek kişiyi hedef alan açıklamalardı. Ama sen genelleme yaptığında yanlış yapmış olursun. Algılayabildin mi?

• huzurevlerini ziyaret etmişler bir de necat uygur tepki vermiş.sosyal sorumluluk dediğin böyle olur
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Kendin millete hakaret edip sonra bide burda adamlik edebiyati yapma . Ilk serefsiz onursuz kim demis acaba ?

Kaybol simdi.

Her insanın algılama yeteneği olacak diye birşey yok pek tabii o yüzden algılayamadığın noktaları ben sana açıklayayım :)
    Ua tribün liderinin yapmış olduğu bir yandaşlık, bir yalakalık var ben bu yüzden o kişiye şerefsiz ve onursuz dedim. Çünkü bir tribün liderinin böyle konuşmalar yapması acizliktir. Ama sen fbli ve bjklilerin birer şerefsiz ve onursuz olduğunu söylemişsin. Hepsinin böyle olduğunu söylersen yanlış yaparsın demek istedim sana yazdığımda çünkü genelleme yapamazsın. Benim yazdıklarım sadece tek kişiyi hedef alan açıklamalardı. Ama sen genelleme yaptığında yanlış yapmış olursun. Algılayabildin mi?

Kultur seviyen veya yasin kucuk anliyorum bende sana aciklama yapaim .

Orada Fb veya Bjk lilere serefsiz veya onursuz demedim hayal gormussun . Fb li veya Bjk li iseniz Gs nin herhangi bir onursuzluguna yorum yapamazsiniz cunki siz kendi takiminizdaki serefsizliklere bas kaldirmiyorsunuz demek istedim . Şike sureci vs.

Ayrica sen kim oluyorsun da bizim grup baskanimiza hakaret ediyorsun ? Hic kimseye hakaret etmeye hakkin yok senin agzini topla .

Kültür seviyesi ve yaş ile ne alakası var yahu azıtma hemen :)
    Orada yazdığın, dediğim noktaya çıkıyor tamamen. Ayrıca hadi senin dediğin gibi olsun, isteyen istediği konuya yorum yapar ve istediğini söyleyebilir ne var ki bunda? Kendi iç hesaplarını bitirip mi geçecekler başka takımlara? Açıkçası adam yalakalık yapmış ve yalamış yutmuş. Bu noktada sen kimseye neden bu adama laf atıyorsun diyemezsin çünkü laf atılası bi kişilik kendisi o sözleri söylediği için. Ua grup lideri kim yahu? Şu dünyada eleştirilmeyecek bir insan var mı? İstediğimi eleştiririm ve saçma sapan başkalarına yaranmaya çalışan insanlarada hakaret ederim. Çünkü başbakana yaranan bir insan gözümde kişiliksiz, onursuzdur. Bu kadar basit.

• quote:

Orijinalden alıntı: GsUltras34

quote:

Orijinalden alıntı: LA LA LAKERS

Şuan ultrAslan a kafa tutabilecek grup Avrupa da bile az.

arkadaşım tribünden bu kadar uzak olmayın yahu şuan galatasaray tribünü diptedir en kötü durumundadır bu kadar da net.Oğuz altay da bunun baş sorumlusudur..

Dışardan her şey güzel tabi..

UltrAslan türkiye de ilk 3 e giremez şu haliyle..

• konuyu siyasete çekmeyin bir kere de:)

ultraslan da solcusu da vardır sağcısı da vardır NOKTA.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kerasuslu

quote:

quote:

quote:

quote:

arkadaşım tribünden bu kadar uzak olmayın yahu şuan galatasaray tribünü diptedir en kötü durumundadır bu kadar da net.Oğuz altay da bunun baş sorumlusudur..

Neye göre ? Bırak Türkiye'yi dünyada uA ya kafa tutacak büyüklükte bir taraftar oluşumu yok . Hemen gelipte tribünde böğurme sıralaması yapmayın . Tribundekiler düzelir , destek bazen azalır bazen artar ama böyle bir organizasyonu 12 yılda oturmuş bir grubu bir daha zor hazırlarsın

Biz farklı tribüne mi gidiyoruz?normal maçlarda pegasusta bağıran 300 kişi kalmış, tribün liseli apaçi dolmuş, ultraslanın şuan elle tutulut tek yanı ÜNİ oluşumudur gerisi fasa fiso..

Sorsan Ultras grubuyuz ama lideri her gün ayrı tv e çıkar..

Pegasus da setin önünde ki dijital pankartlar hiç kalkmaz

Besteleri illa setten girme takıntısı..

uA imzası olmayan pankartlar ASILMAZ..

Deplasman yasağına adam gibi tepki verilmez..

Sorsan ultras olan adam gideer yönetimle VİP de maç izler..

daha bunlar hiç bir şey

Ve en önemlisi

Tribün eski agresifliğini hırçınlığını yitirdi ama baştakiler çok memnun bu durumdan NEDENSE..

Peki sana bir soru uA ne zaman kuruldu ? 2001 o zaman Türkiye'deki en agresif tribün kımindi ? Cehennem kımindi ?
    Bugünkü şartlarla o zamanki şartlar bir mı ? Stadın heryeri kamera , polis 90 dkk kayıt alıyor , mesela yakıyoruz 1000 lira ceza maclardan men , gecen engelli maçındaki olaylarda unı li kardeslerimiz omur boyu men yedi maclardan , pankart yapıyoruz tam 4 kere kontrol ediliyor . Asıyoruz polis tarafından kaldırılıyor . Şimdi söyle kolay mı ultras felsefesini devam ettirmek ? Fişleniyoruz stadda şimdi bir de e-bilet çıkıyor hapsirsan haberleri olacak.
    eğer ki bu dediklerimi yapsak eskiye donsek tribünde adam kalmaz

2001 De ki tribünü cehennem yapan adamların çoğu bir şekil de tribünü bıraktı veya küstürüldü bu bi gerçek..Engelli maçına değinmişsin o maçta galatasaray tribünün yüz karası bir gündü, tribünün abilerinden biri Ünili gençleri polise vermişti biliyorsundur heralde? bu nasıl bir iğrençliktir ? hatta aynı gün yıldız teknik twitter hesabından biz galatasaray tribünün o........ç.....'larmıyız yazmıştı hatırlarsan?sence bunlar bahane mi al manchester maçında doğu 417 de ki ler nasıl yaktı meşaleyi?sence ultraslanın liderlerinin spor büro ve yönetim ile bu kadar içli dışlı olması normal mi?

Ya birak tribunculuk ayaklarini. Hicbir halattan haberin yok. Gelip burada artislik tasliyorsun surekli. Her uA konusunda basrolde sen varsin.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Kaybol simdi.

Kultur seviyen veya yasin kucuk anliyorum bende sana aciklama yapaim .

Orada Fb veya Bjk lilere serefsiz veya onursuz demedim hayal gormussun . Fb li veya Bjk li iseniz Gs nin herhangi bir onursuzluguna yorum yapamazsiniz cunki siz kendi takiminizdaki serefsizliklere bas kaldirmiyorsunuz demek istedim . Şike sureci vs.

Ayrica sen kim oluyorsun da bizim grup baskanimiza hakaret ediyorsun ? Hic kimseye hakaret etmeye hakkin yok senin agzini topla .

Kültür seviyesi ve yaş ile ne alakası var yahu azıtma hemen :)
    Orada yazdığın, dediğim noktaya çıkıyor tamamen. Ayrıca hadi senin dediğin gibi olsun, isteyen istediği konuya yorum yapar ve istediğini söyleyebilir ne var ki bunda? Kendi iç hesaplarını bitirip mi geçecekler başka takımlara? Açıkçası adam yalakalık yapmış ve yalamış yutmuş. Bu noktada sen kimseye neden bu adama laf atıyorsun diyemezsin çünkü laf atılası bi kişilik kendisi o sözleri söylediği için. Ua grup lideri kim yahu? Şu dünyada eleştirilmeyecek bir insan var mı? İstediğimi eleştiririm ve saçma sapan başkalarına yaranmaya çalışan insanlarada hakaret ederim. Çünkü başbakana yaranan bir insan gözümde kişiliksiz, onursuzdur. Bu kadar basit.

Eleştri ve hakaret araaindaki cizgiyi bilemeyecek kadar kultursuzsun iste dedigim olay buydu .

Belki benim gozumde sende onursuz ve kisiliksizsin ama ben bunu soyleyemem cunki hakaret etmis olurum . Istedigin kadar elestir ama insan icinde hakaret edemezsin adam seni suan yazdigin icin mahkemeye verse ceza alirskn . Youtubede kac kudurlu hakaretli icerik dava edildi...

Ben eleştiri ve hakareti bir arada yapıyorum işte sıkıntı yok yani. Ben söylediklerimin ve yaptıklarımın arkasındayım. Sana onursuz ve kişiliksizsin dedim bunu söylerken ne çekindim ne de korktum. Başıma bişey gelebilir, dava da açılabilir çok sıkıntı değil. Ama senin gibi istediklerimi söylemekten kaçınmıyorum işte farkımız bu kültürlü arkadaşım. Ve ayrıca onursuz ve kişiliksiz diyebileceğin bir hareketim olmadı. Bir taraftar grubunun liderinin yapmış olduğu iğrençliği eleştirdim ve hakeret ettim. Çünkü bunu hakeden birisi olduğunu düşünüyorum o yersiz açıklamarıyla.

• quote:

Orijinalden alıntı: «WhiSKy»

quote:

quote:

Hayırdır?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: «WhiSKy»

quote:

quote:

Hayırdır?

Turkiye'de zaten 3 tane taraftar gurubu var. uA ilk 3'e giremez diyerek laf sokmaya calismissin ama icine etmissin ondan guldum. Dur bi daha guleyim

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Neye göre ? Bırak Türkiye'yi dünyada uA ya kafa tutacak büyüklükte bir taraftar oluşumu yok . Hemen gelipte tribünde böğurme sıralaması yapmayın . Tribundekiler düzelir , destek bazen azalır bazen artar ama böyle bir organizasyonu 12 yılda oturmuş bir grubu bir daha zor hazırlarsın

Biz farklı tribüne mi gidiyoruz?normal maçlarda pegasusta bağıran 300 kişi kalmış, tribün liseli apaçi dolmuş, ultraslanın şuan elle tutulut tek yanı ÜNİ oluşumudur gerisi fasa fiso..

Sorsan Ultras grubuyuz ama lideri her gün ayrı tv e çıkar..

Pegasus da setin önünde ki dijital pankartlar hiç kalkmaz

Besteleri illa setten girme takıntısı..

uA imzası olmayan pankartlar ASILMAZ..

Deplasman yasağına adam gibi tepki verilmez..

Sorsan ultras olan adam gideer yönetimle VİP de maç izler..

daha bunlar hiç bir şey

Ve en önemlisi

Tribün eski agresifliğini hırçınlığını yitirdi ama baştakiler çok memnun bu durumdan NEDENSE..

ultrAslan dediğimizde neden bu insanlar sadece ultrAslan İSTANBUL dan ve futbol taraftarından ibaret zannedenler bunu da bilmiyorum ultrAslan bir topluluktur. Daha 1 hafta önce İzmirde engelli basketbol maçını 200-250 kişi izledik. Sezon başında İzmirde hazırlık maçı 55 bin kişiden fazla seyirciyle full statta izlendi ilk yarı yine İzmirde Fenerin Elazığ lig maçı kaç bin kişiyle izlendi? Braga Cluj Man U deplasmanlarında ki trübünü gördün. ultrAslan Avrupa sırf onlar Türkiyede ki tüm gruplardan iyi zaten. Diğer branşlara da giderdim ama anlayacağını pek zannetmiyorum sen yine trübün apaçi dolmuş dersin.

İstanbulda ki maçlara gelelim. O çalışmaları kim yapıyor? Senin izlediğin ooo bu çok güzel oldu dediğin pankartları Koreografi leri yapalım diye adamlar neler çekiyor biliyor musun sen? Türkiyede kim deneyebilmiş? Normal maçlarda küçük maçlarda ilginin az olması mı bizi küçük yapan?

Yukarıda yazdığımı iyi oku Türkiye de zaten yok Avrupada az. Türkiyede hangi taraftar bizden iyi? Çarşı mı? Genç Fenerliler mi? Hangisi çok merak ettim başkanın çağrısıyla 40 bin kombine sattık FEDA yılındayız diyen Beşiktaş sezon başında kaç kombine satmış?

İzmir de stadın dolması ile ULTRASLANIN Ne Alakası var?

Ultraslan Avrupa konusun da haklısın ÜNİ ile Beraber tribünün en iyi grubu..

Ama gel gelelim tribün de istanbul her zaman en önemlidir bunu da unutma..Ayrıca herkes gibi kareografiyi bağlamışsın yine konuyu..kareografiden başka zaten hiç bir icraat yok kareografi kareografi nereye kadar?

Beşiktaşın kombinesinin az olması ile Çarşının ne alakası var? şu bir gerçek istanbulda ŞUAN için 3.sıradayız anadolu da da bizden iyi tribünler var..ama ben yinede diyorum ki bu tribünün gerçek potansiyeli ortaya çıksa türkiyede açık ara 1 numara olur..

Ne demek ne alakası var arkadaş. O zaman statta kimsenin bağırmamasında bizim ne suçumuz var? Ya bir git arkadaş Çarşının nesini görüyorsun 2-3 yılda GFB nin nesini görüyorsun 2-3 yılda. Euroleague geçen sene geldi bizim filmimizi çekti en ateşli taraftar grubu ilan etti İspanyadan adamlar geldi film çekti geçen sene ve bu sene tribün de bizi kabul etmeyen kimse yok çıkmışın yok öyle yok böyle diyorsun marjinallik peşindesin belli ki git biraz diğer gruplara bak ve gerçeği gör.

• quote:

Orijinalden alıntı: aaksu

Tek yumruk siyasi bir olusumdan oteye gecemez. Taraftar grubu olarak sayilmalari bile ayıp.

Yuruyedur sitesini yeniden açmış ayrica. Son erkek voleybol macinda bayrak ta acmislar.

tek yumruk siyasi bir oluşum zaten,Galatasaray taraftarlarının oluşturdugu siyasi bir oluşum.

Yuruyedur eğer tekrar dönerse statlara,gururla bakabileceğim insanlar görürüm
  • tribünde ne kadar çok veya çeşitli şarkı söylersen o taraftar iyi taraftar değildir.
    En güzel atmosfer sahadaki oyuna göre yükselen uğultudur.
    ve günümüzdeki TTarena benzeri stadyumlarda kareografiler de işin rengidir. Bu konuda ultraslan çok başarılı gerçekten.
  • quote:

MALİYET OLARAK BUNU KİM KARŞILIYOR?

Tamamen ben karşılıyorum ve bunun çok ciddi bir maliyeti var.50 bin tl’lik bir giderden bahsediyoruz. Bu çok ciddi bir rakam.

Gene saçmalamış sanki bütün parayı cebinden veriyor çok reklam peşinde bu Oğuz Altay.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoName.

quote:

Tamamen ben karşılıyorum ve bunun çok ciddi bir maliyeti var.50 bin tl’lik bir giderden bahsediyoruz. Bu çok ciddi bir rakam.

Gene saçmalamış sanki bütün parayı cebinden veriyor çok reklam peşinde bu Oğuz Altay.

Bütün parayı vermiş olsa dahi bunu dile getirmesi çok iğrenç.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hell's Angel's

quote:

Tek yumruk siyasi bir olusumdan oteye gecemez. Taraftar grubu olarak sayilmalari bile ayıp.

Yuruyedur sitesini yeniden açmış ayrica. Son erkek voleybol macinda bayrak ta acmislar.

tek yumruk siyasi bir oluşum zaten,Galatasaray taraftarlarının oluşturdugu siyasi bir oluşum.

Galatasaray taraftarlarının oluşturduğu siyasi oluşum diye bir şey olmaz. Amac galatasaraya destek olmak değil siyasi duygularını dışa yansıtmak. Onun icin zerre destek beklemesinler. Yuruyedur icin ise bir sure once kapattiklari sitelerini yeniden acmislar. Herhangi bir bilgi yer almiyor. Sadece görsel bir intro var. Ayrica son etkek voleybol macinda da bayraklarini asmislar. Geri donmeleri diye bir şey olmasa da varliklarindan haberdar etmeleri de cok iyi bir şey. Onlari efsane yapan asıl şey de bu zaten. Tamamen gizli takilmalari.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NoName.

quote:

Bütün parayı vermiş olsa dahi bunu dile getirmesi çok iğrenç.

aynen öyle her yerde koreografi lafı açıldığında parası şu kadar hepsini ben veriyorum diyor

• quote:

quote:

Yürüyedur bir tribün oluşumu değildir. Zamanında rahmetli Alpaslan Dikmen açıklama yapmıştı bu konuyla ilgili.

• quote:

T NET ARENA'DA AÇILIŞ MAÇINDA Kİ TEPKİ İÇİN NELER SÖYLEYECEKSİNİZ

Öncelikle Başbakanımıza teşekkür borcumuz var. Biz o gün statta bir şeylerin olacağı haberini tribünlerden değil emniyetten aldık. Bakın iyi izleyin bizim olduğumuz tribünlerde sadece alkış var. Biz bu provoke hareketlerinin karşısına geçmeye çalıştık.

sevmiyorum arkadaş bu grubu,bir türlü sevemedim

O gün orda konuşma yapan zat, önce GS yönetimine bi güzel giydirip, stadı resmen babasının malını verir gibi ,konuşma yapmamış mıydı? Bunun nesi alkışlanabilir, ve ıslıklayanlar nasıl provokatör olabilir, benim bu konu hakkında bilmediğim detaylar mı var ?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.