Şimdi Ara

U800 ses yükseltme yardım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
2.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle forumda arattığımı ve asıl ihtiyacım olana ulaşamadığımı söyleyeyim!

Samsung u800 telefon aldım yakın zamanda ama sesi hiç tatmin edici gelmedi.Ses yükseltmek için kodlarını vs araştırdım.Donanımhaber ve farklı bi sürü forumda hep aynı yazı mevcut.Audio menüsüne nasıl girileceği yazıyor evet ama değerlerin nasıl ve ne şekilde değiştirileceğine dair hiçbişey bulamadım.

Bütün forumlarda yer alan yazı şu

700,u 800,f 400 ses yülseltme

u700 kullananlar bilir.telefonun melodisini kendi mp3 lerinizden birini yaptıysanız ilk başta çalarken ses çok kısık çıkıyor sonra yükseliyor.onuda hallettik bu kodlarla aşşağıda yazdıgım kodlar sonucunda çıkan menüdeki sayıların hepsini 1 db(desibel) yaptım şiddetle tavsiye ederim.fazla abartmayın çok cızırtılı geliyo ses.orjinal ayarlarınızı bir kenara not edin.belki tekrar geri dönmek zorunda kalabilirsiniz. bilmiyorum belki forumda verilmiş olabilir.ama yine de paylaşmak güzel şey yapamayan olursa pm ile yardımcı olurum.kolay gelsin.

*#0002*28346# basın...yeni çıkan ekrandan sonra üç defa daha # tuşuna basın....1 den 9 a kadar olan menüde 8 e basın yani audio seçeneği....sonra 3 spk config seçeneği....sonra 4 tuşuna basın av-Qtune(mp3) seçeneği....ordan 1 tuşuna basın spk mp3 vol seçeneği.....çıkan desibel değerlerini değiştirin ...korkmayınn fazlası cızırtılı olursa yine düşürürsünüz...değer girmek istediğinizde 1 den 6 ya kadar her tuşa basışta o seçenek seçilir ...girdiğiniz değerin onda biri kabul edilir...yani 120 yazıp tamam deseniz 12.0 dB yazar...u700 de ses problemi çözümü herkese hayırlı olsun.....

Şöyle ki;
    ben telefonumda Audio/spk config/av-qtunemp3/spk mp3 vol ekranına girdiğimde karşıma çıkan şu
    0.[2]rx:-8.0dB
    1.[4]rx:-8.0dB
    2.[6]rx:-8.0dB
    3.[8]rx:-8.0dB
    4.[10]rx:-8.0dB
    5.[12]rx:-8.0dB
    6.[14]rx:-8.0dB
    İnput ex:123-> 12.3 dB

sorum şu?

bu ekrandaki değerlerin hangisini ne şekilde değiştirip en ideal sonuca ulaşabilirim.Bu konuda bilgisi olan ve varsa deneyip olumlu sonuç alan kişilerden cevap bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi japan_umit -- 21 Temmuz 2010; 10:43:45 >

• Yok mu bu konuda bilgisi olan kimse?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ses Sistemi - Tavsiye - Yardım
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.