Şimdi Ara

U600 Türkçe Flashı Olan ALLAH Rızası İçin Versin..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • tele yukledım turkce flash. ancak hatalı. U600JVGD6 bunu yukledım hata verıyo durmadan. varsa elinde sağlam turkce flashı olan verırse cok sevınıcem..

• Ben de bu versiyonu yükledim ve ortaköy camii teması geldi, ancak ben herhangi bir hata göremedim bu versiyonda telefon gayet güzel çalışıyor. Ancak yine de son yazılımı yüklemekte fayda var, ben vaktim olduğunda kvk servisine gidip yazılımı güncelliycem.
  • msjlara şifre koy menuden msjlara gir şifreyıde gir butun alt menulerde listede görünüyo ve takılıyo aşşağı indikce bu sorun oluyo bide oyunlarıma girince titremeye baslıyo ölecede kalıyo titrek halde.. birilerinde vardır elbet son sürümde bakalım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: candanemre

msjlara şifre koy menuden msjlara gir şifreyıde gir butun alt menulerde listede görünüyo ve takılıyo aşşağı indikce bu sorun oluyo bide oyunlarıma girince titremeye baslıyo ölecede kalıyo titrek halde.. birilerinde vardır elbet son sürümde bakalım..

Evet mesajlara girince böyle bi durum oluyor liste gittikçe uzuyor ve en alta gelince telefon kendine reset atıyor ancak mesaj oluştur ya da mesajlarıma girip çıkınca düzeliyor.
    Oyunlarda ise herhangi bir problemle karşılaşmadım gayet düzgün çalıştı. Ancak en kısa sürede son sürümü yüklemekte fayda var inşallah birilerinden buluruz ya da olmadı servisten yükletiriz.
  • var birilerinde ama kimse ilgilenmiyo sanırım.. bulursak yapıcaz bulamazsak can sağlığı..
  • valla ben tüm neti taradım gibi, girmediğim forum kalmadı ama JVGD6 dışında hiç JVG'li bir sürüm'e rastlamadım.
    Acaba optiflash programı ile yazılım yedeklenebilir mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: MuSoniC

valla ben tüm neti taradım gibi, girmediğim forum kalmadı ama JVGD6 dışında hiç JVG'li bir sürüm'e rastlamadım.
    Acaba optiflash programı ile yazılım yedeklenebilir mi?

Evet yedeklenebiliyor , diğer başlıkta yedeğini almadan XXGK2 yüklediğimi yazmış idim. Elinde yeni JV sürümü yazılımı olan bir arkadaş telefonundan bu yazılımı bilgisayarına aktarak buradan paylaşabilir .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben optiflash programıyla şu an telefonda bulunan JVGD6 yazılımını yedeklemek istedim denemek için ve o programda "flash" tuşunun yanındaki "read" tuşuna bastım fakat bunu yaptıktan sonra telefonu açınca ekran öylece kaldı ve ekran gidip gelmeye başladı ve telefon açılmadı hatta şarj bile olmuyordu (tabii sinirden olsa gerek telefonun ekranını bi iki yerinden çizmişim) . Sonra ben de gittim kvk servisine verdim cihazı ve bugün bana cihazın garanti kapsamı dahilinde yeni software yüklenildiği hakkında sms geldi, gidip pazartesi alacam bakalım nasıl olmuş.
  • Geçmiş olsun arkadaşım umarım sorunun çözülmüştür , dump işlemi flashtan biraz farklı bir prosedür işlemi hatalı yapmışsın ...
    Dump ve flash işlemlerinin nasıl yapıldığına dair bir pdf veriyorum ...

UYARI , arkadaşlar bu işlemlerin hiç bir şekilde garantisi yoktur cihazınıza verebileceğiniz zararlar kendi sorumluluğunuzdadır ...

http://r-apidshare.com/files/90752592/DUMP_AND_FLASH_U600_FIRMWARE.rar.html
  • teşekkürler, zaten artık bi daha tövbe uğraşmam böyle işlerle yarın da gidip alacam zaten telefonu, yazılımı yüklemişler.
  • Telefonu bugün teslim aldım, içine en son yazılımı yüklemişler U600JVGI1, şimdi daha iyi oldu telefon. Benim tavsiyem servise gidip yeni yazılımı yükletmeniz.
  • ben mavı bılgısayardan almıstım oraya gotursem ordan garantıye fılan ne kadar zamanda bu tel bana geri donecek acaba
    Benim surumde xxgd2 bu surum eskımı gerek varmı. Sanırım surumden mesela msjlarda bazı kelımelerın yerıne cıkan o haraketlı resımler cıkmıo bende
  • Bir forum sayfasını sizinle paylaşmak istiyorum burda cep telefonu ilgili herşeyi bulabilirsiniz Link asagıda

GsmHosting
  • verdiğin forumların altını üstüne getirdim ben kardes zamanında ama oralardada yok anlıcanız bnm istediğim sadece kvk da var:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.