Şimdi Ara

U.S.Robotics USR819113 Kullanıcıları Buraya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gördüğüm kadarıyla forumda hiç bu modemden bahseden yok..modemi inceledim gayet etkileyici özelliklere sahip...çıkalı çok olmadı önümüzdeki günlerde çok tutulacağa benziyor..bu modemle ilgili her şeyi burada paylaşalım..almış olup detayları yazabilecek varsa iyi olur..çalışma performansı, problemleri vs..burada paylaşalım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iSafari -- 13 Eylül 2007; 20:10:13 >

• şuan elime yeni USRobotics 9113 modem geçti 3 saattir falan kullanıyorum..çok kaliteli malzemeden yapılmış, yani kasasına 10 üzerinden 10 verebilirim.elinize aldığınızda kalitesini anlıyorsunuz..bağlantı kurmak 10 saniye alıyor, çok pratik hale getirmişler..kablolu anteni çok işe yarıyor, en çok verim alacağınızı düşündüğünüz yere koyabiliyorsunuz, hatta yapışkanıda var isterseniz yapıştırabiliyorsunuz..teknik destek çok ilgileniyor ve çok bilgili, kesinlikle başından savmıyor, sonuna kadar ilgileniyor..modemin performansından fazla söz etmeye gerek yok sanırım, MIMO teknolojisi mevcut, ölü noktalara son:)) tek düğmeye basıyorsunuz ve güvenlik devreye giriyor..ısınma normal, aşırı ısınmıyor..üzerindeki ışıklar koyu mavi renkte, modeme ayrı bir güzellik katıyor, bence reklam fotoğraflarında bu ışık kombinasyonunu kullanmaları gerekiyordu, gözden kaçmış teknik bir reklam hatası bence..usb portu ayrı bir güzellik, usb den printer bağlıyıcam modeme..yani 330 ytl civarı fiyatı var ama para boşa gitmiyor emin olun..kaliteyi hissediyor ve verdiğim paraya deydi dedirtiyor..ben modeme bir maazeret bulamadım, bulan çıkarsa yazsın:)) yazılım, donanım, fiyat, performans 10/9 bir gelenek vardır ya 10 da 10 verilmez :))

• quote:

Orjinalden alıntı: ataskiran

şuan elime yeni USRobotics 9113 modem geçti 3 saattir falan kullanıyorum..çok kaliteli malzemeden yapılmış, yani kasasına 10 üzerinden 10 verebilirim.elinize aldığınızda kalitesini anlıyorsunuz..bağlantı kurmak 10 saniye alıyor, çok pratik hale getirmişler..kablolu anteni çok işe yarıyor, en çok verim alacağınızı düşündüğünüz yere koyabiliyorsunuz, hatta yapışkanıda var isterseniz yapıştırabiliyorsunuz..teknik destek çok ilgileniyor ve çok bilgili, kesinlikle başından savmıyor, sonuna kadar ilgileniyor..modemin performansından fazla söz etmeye gerek yok sanırım, MIMO teknolojisi mevcut, ölü noktalara son:)) tek düğmeye basıyorsunuz ve güvenlik devreye giriyor..ısınma normal, aşırı ısınmıyor..üzerindeki ışıklar koyu mavi renkte, modeme ayrı bir güzellik katıyor, bence reklam fotoğraflarında bu ışık kombinasyonunu kullanmaları gerekiyordu, gözden kaçmış teknik bir reklam hatası bence..usb portu ayrı bir güzellik, usb den printer bağlıyıcam modeme..yani 330 ytl civarı fiyatı var ama para boşa gitmiyor emin olun..kaliteyi hissediyor ve verdiğim paraya deydi dedirtiyor..ben modeme bir maazeret bulamadım, bulan çıkarsa yazsın:)) yazılım, donanım, fiyat, performans 10/9 bir gelenek vardır ya 10 da 10 verilmez :))

malum fiyat pahalı olunca herkez kullanamıyor bu modemi ndx çekim alanı nasıl 802.11 g den 5 kat fazla kapsama alanı wıreless adaptör kullanmadan alabiliyormusun?
    aynı ortamda başka kablosuz modem kullandın mı?
    şifreleme ndx modelinde sanırım otomatik kuruluyor doğrumu?
    bu kadar soru yeterli sanırım

• netgear dg834 pn modelini kullandım daha önce.onun low çektiği yerde Robotics verygood çekiyor..5 db 3 tane anten modifiyesi yapıp orjinaliyle gelen kablolu antenide çıkardım..şifreleme tek tuşla yapılıyo otomatik..n destekli olmadığı için laptop n adaptörüde kullanmadığımdan bu bağlantı seçeneğini kullanamadım ama çok büyük bir menzil olduğu ortada..
  • ewet usrobotics kalitesi tartışılmaz bence de
    şu an piyasadaki en iyi kapsama alanı,prınt server otomotik şifreleme,malzeme kalıtesi ne kadar diğer modemlerlen kıyaslanması bence yanlış şu an en iyi wıreless modem 9113ndx modeli
  • kesinlikle kalite ve performans olarak çok üst seviye bir modem...şuan bu modemi Türkiyedekiler arasında tek geçiyorum..
  • arkadaşlar modemi alanlar çok övmüş. ama ben de iki gündür kullanıyorum kendi pc me 1. porttan bağladım. babamın p990i telefonuyla wlan bağlantısını kullanmaya çalıştığım modemin olduğu odada mükemmel çekim var ama modeme 12 adım uzaklıktaki salondan telefonla girmeye çalıştığımda ya çok zayıf sinyal geliyor yada erişim noktası bulunamadı diyor. bu yüzden çekim gücünü beğenmedim ben. alt katımızdan da laptop la bağlanacağız ama daha deneme fırsatı olmadı. piyasadaki çekim gücü en iyi wireless diye aldık ama telefonda hüsrana uğradık. bunun yarı fiyatından daha az olan başka marka modemlerin 4 katlı evin en üst katına konup bahçeden çektiği söylenirken bunun daha 12 adım uzaklıktaki salona iyi sinyal gönderememesi büyük hayal kırıklığı yaşattı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Router'ı modem olarak kullanmak
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Usr5419 n pcı kartı aldık büyük paralar vererek ama modeminbi ne yazıkki daha alamadık ikinci el satanda yok ee biraz ucuzlamasını bekleyeceğiz ama müthiş bir modem
  • Arkadaşlar foruma başlık açtım ama oradan cevap gelmedi bu başlığı görmüşken buraya da yazayım dedim. Belki burada aynı modemi kullanan arkadaşlar yardımcı olabilir düşüncesi ile. Bende bir adet 9113 Ndx modem aldım ama notebookum da Intel Pro Set Wireless 4965 AGN N destekli kablosuz ağ bağdaştırıcısı olmasına rağmen bir türlü N hızında bağlanamıyorum sürekli g hızında 54 mbps de bağlanabiliyorum!

Modemin firmware ini gücelledim. Ama sorunuda buldum bu arada. Eğer bir daha sorun yaşana arkadaş olursa. Modemden Wireless menüsündeki Quality Of Service yi etkinleştirmek gerekli 802.11n modu için! O etkinleşmediği takdirde bağlandı g bandı üzerinden yapılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genositous -- 25 Şubat 2008; 12:57:24 >
  • bende 9113 kullanıcısıyım artık gerçi şimdilik kablolu kullanıyorum ama :)
  • bende almayı düşünüyorum ama
    benim için menzil çok önemli
    yaklaşık 500 mt açık , 250 mt civarıda kapalı alan menzile ihtiyacım var

bu modemin açık ve kapalı lan net menzilleri hakkında bilgi verebilirmisiniz?
  • vdrturkiye sizin belirttiğiniz mesafe için hernekadar 9113 ün kutusunda çok geniş alan görünsede siz daha profesyonel bir modem veya birbirleriyle köprü kurduracağınız modemler gerekiyor. 500m çok büyük bir rakam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: vdrturkiye

bende almayı düşünüyorum ama
    benim için menzil çok önemli
    yaklaşık 500 mt açık , 250 mt civarıda kapalı alan menzile ihtiyacım var

bu modemin açık ve kapalı lan net menzilleri hakkında bilgi verebilirmisiniz?

ürünün üzerinde 2 db lik üç adet anten olduğu söyleniyor. bence buna 7 dblik anten takmak sizin açınızdan daha uygun olacakır.
  • bende USR9113 almayı düşünüyorum şuanda elimde 9108 modeli var ve çok memnunum ama arkadaşıma verdim onu bende USR9113 modele gözümü diktim ama hiç biyerde bulamıyorum bursadayım her siteye güvenemiyorum güvendiklerimde de yok

LINKSYS WAG300N WIRELESS-N ADSL2 modelide iyi gibi ama daha önce robotics kullanan biri olarak marka değişmek istemiyorum
    son olarakta Linksys WRT600N modelini gördüm türkiyede yok sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheWoLF -- 29 Temmuz 2008; 6:26:40 >
  • wrt600n modem degil router, 9113 sanirim artik yok, bulunamiyor, Linksys te Wag300n disinda N modem olarak, WAG325n ve WAG160N de var, en yenisi WAG160N, dahili 3x3dbi lik anteni mevcut.

N performansini almak icin N client kullanmaniz gerek, yoksa normal 54mbps lik modemlerden cokta farkli aman aman bir kapsama alani beklemeyin,

Tabi notebooklar da N oldugu icin almisken iyisini aliyim diyenler icin fiyatlari bence su anda makul en azindan gecen yila gore cok ucuz, 9113 200$ lar seviyesinde iken 300N su anda 119$, 160n de 159$gibi fiyatlara bulunabiliyor....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.