Şimdi Ara

Ü N İ V E R S İ T E L E R A Ç I L M A Y A C A K

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
5
Favori
12.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Üniversitelerin açılmasıyla ilgili konu açmayı bırakın artık. Bu vâka sayılarıyla açılması zaten imkansız. Üstelik sonbaharda ikinci dalga bekliyor doktorlar. Yök zaten dersler en az %40 uzaktan olacak dedi, bence bunun bile olması çok zor. Bazı gereksiz arkadaşlar sanki ben açılmasını istemiyor muşum gibi saçma sapan konuşmuş, ben okulların açılmasını istiyorum, sabahtan akşama kadar evde oturmayı kim ister? Ama gerçekçi olmak lazım okullar açılmayacak. Programı teorik olan bölümler (iibf,hukuk,hazırlık gibi) tamamen uzaktan olur.
    Uygulama gerektiren (Tıp,mühendislik) ise haftada en fazla 2 gün yüzyüze olur. 2.dalga gelirse belki olmayadabilir.

Edit:Bakın açıldı okullar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adolf Dassler -- 12 Ağustos 2020; 21:12:36 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Ne kadar saçma sapan bir tartışma dönüyor ya şu konu altında. İnsanlar açılmasına veya açılmamasına "taraftar" olmuş. Bir de öğrenci olacaksınız, yok z kuşağı yok her şeyin farkında bilmem ne. Saçma sapan şeyler yazıyorsunuz. Açılabilecek durumdaysa açılır, yok değilse açılmaz. Nokta. Esnaf varmış, özel okullar para alıyormuş, servisçiler varmış, okulu özlemişsiniz cart curt. Boş laf bunlar. Ha vaka sayıları düşer, okulları o zaman açarsın. O zaman da bir daha ne zaman kapatacağının koşullarının belirlersin. O zaman da açılmasın diyenlere aynısını derim. Vallahi bu cahilliği, basiretsizliği gördükçe okula gitmenin seçenek olarak sunulmasını ve giden kardeşlerimizin bir güzel şifayı kaptıktan sonra ağlayarak kapatın okulları demesini istiyorum.
    YKS öne alınmasında da kesinlikle iptal edilecek, bu sınav yapılmaz, toplu 2021 de sınav yapacaklar, tek bir sınav yapılacak dendin HEPSİ BOŞ ÇIKTI. Üniler açılacak ve açılmak zorunda. Üni ortamıyla para kazanan binlerce esnaf var. Baba parası yeyip, sahillere gidip üni açılmasın moruq demek ne kadar etik? Devletin o esnaflara para vermeyeceğini de biliyorsunuz. Çıkın dışarıya, sahillere baştan aşağı öğrenci. Bu öğrencilerin çoğu okula gitmemek için açılmasın koranaaa deyip duruyorlar. Bu samimi değil. Empati kurmuyorsunuz.
    anlamıyorlar ki hocam biz açılmayacak diyince açılmasın istiyoruz sanıyorlar ben de istiyorum açılmasını ama esnafı bahane göstermek kadar saçma bişi yok şu yukarıdakilere baksana bi asosyal olmadığımız kalmış isteyenleri göndericeksin yüzyüze eğitime çoğu karı kız,takılma ayağına,ailesinden sıkılma ayağına açılsın diye istiyor
  • ☹️

• Vaka sayısı 10 bin olsa dahi açılacak ekonomiyi görmüyor musunuz ne halde devletin bekası söz konusu(sözde) yani kalan sağlar bizimdir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dişcan-20 D kullanıcısına yanıt
    Hocam favlayın, 1-2 ay sonra konuşalım :))

• açılacak bence

• Açılır hocam. Korona virüsü kimse ziklemiyor.
  • Hocam Sabancı Üni yakın bir zamanda opsiyonlu bir şekilde %60 online %40 yüz yüze açacağını açıkladı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    B E Y L E R :d [S
    8 yıl önce açıldı
    S.T.A.L.K.E.R Serisi Hakkında
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dişcan-20 D kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-538EA9F72 -- 14 Ağustos 2020; 23:16:35 >
  • Hocam kesin açarlar yoksa ülke biter

• Kısmi açarlar bence.Herkesin gönlü olmuş olur.Olması gerekende o zaten.Haftada 2-3 kere gitsem okula yeter :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nick dick -- 6 Ağustos 2020; 16:18:40 >
  • Açılacak diyen arkadaşlar lütfen favoriye alsın 1-2 ay sonra buluşalım burda

• Üniler uygulamalı dersler hariç açılmayacak arkadaşlar unutun bunu evet üzücü ama her gün 200 ölü çıkması devlet için daha kötü öğrencilerin hasta olması daha kötü

• gothmog1283 G kullanıcısına yanıt
    Anlamıyorlar hocam, okullar açılmazsa batarız falan sanıyorlar heralde :))

• Hakikaten daha yazın ortasında virüs zirveye oynuyorken tam sonbahar döneminde neler olur kim bilir. Özellikle istanbul gibi bir şehirde yüz yüze eğitime bu şartlarda başlanması çok olası gözükmüyor maalesef.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Offf offf bi gezmeyim mi ben bir yerde

• yarım yamalak açılacak
  • İnşallah açılmaz kesinlikle açılmaması lazım ama hibrit mibrit bir saçmalık çıkarıp açacaklar gibi geliyor bana

• gothmog1283 G kullanıcısına yanıt
    ya ne 200 ölüsü arkadaş
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.