Bildirim
tyt-yks yeni basım kitaplar hakkında
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Sonuçta müfredat değişmedi.O halde gerek yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam ben de öyle düşünüyorum fakat ne yaptı bu insanlar? kapaktaki ygs'yi değiştirip tyt yapıp yeniden mi bastılar o zaman? -
Benim aklıma takılan soru şu daha hiç yeni sisteme dair bir sınav olmadı ilk biz girecez inşallah. Peki bu adamlar yeni basım yks tyt kitabındaki soruları neye göre ayarlıyorlar? -
kitapları geri toplatıp kapaklarını değiştirip tekrar piyasaya sürdüler. -
Sonuçta yayın evleri de yeni sisteme göre kitap basmalılar.Zaten sistem değişeli ne kadar oldu da yayın evleri içeriği ne kadar değiştirebilirler ki?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
daha önce üstünde yks yazan bir kitap almadım fakat o soruları tekrar hazırlamıyorlar o zaman. karekök ygs'yi karekök tyt yapıp piyasaya çıkarıyor herhalde. yks kitabı alanlar söylesin -
tamamdır o zaman -
Limit yeni kitaplar çıkarmış ama sadece kapağını değiştirerek. Muhtemelen çoğu da öyledir. Değilse bile itibar etmeyin. Ne kadar doğru bir sistem üzerine kurulduğu belirsiz sistem değişiyor sürekli...
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
öyle hocam -
bu konuda güncel bilgi verebilir mi birileri? eski ygs kitaplarını tyt'de kullanabilir miyiz? -
quote:
Orijinalden alıntı: ogencer
bu konuda güncel bilgi verebilir mi birileri? eski ygs kitaplarını tyt'de kullanabilir miyiz?
Mat sakin kullanma. Fen kullanabilirsin.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Neden hocam? bakıyorum bazı sitelerde içerik aynı deniyor. Konular mı değişti yoksa tarz mı değişti? elimde bir sürü ygs kitabı var çöp olsun istemedim.quote:
Orijinalden alıntı: Mithrandir.quote:
bu konuda güncel bilgi verebilir mi birileri? eski ygs kitaplarını tyt'de kullanabilir miyiz?
Mat sakin kullanma. Fen kullanabilirsin.
Alıntıları Göster -
quote:
Neden hocam? bakıyorum bazı sitelerde içerik aynı deniyor. Konular mı değişti yoksa tarz mı değişti? elimde bir sürü ygs kitabı var çöp olsun istemedim.
Konular ayni. Tarz degisti. 2011 ygs ve 2018 tytnin ilk 15 sorusuna bakmani tavsiye ediyorum. Aradaki farkiu kendin gorursun.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X