Şimdi Ara

TYT'Yİ FULLEMEK İMKANSIZ MI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
1
Favori
4.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • tamamen sınav anına mı bağlı, hız ve konsantrasyon dediğimiz olgulara nasıl sahip olunabilinir ?

• up
  • İmkansız sadece zaman alır.
    -Aslan Ak Bey

TYT'Yİ FULLEMEK İMKANSIZ MI ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaptanyaziyor -- 16 Ağustos 2019; 23:52:37 >
  • abartılı bir bilgi birikimine ihtiyaç yok diyorlar tyt için hocam
  • Hız ve konsantrasyon çok önemli. Tabi daha öncesinde konuları yalayıp yutmuş olman gerekiyor.
    Ama tyt biraz da taktik işi. Sınav anında kendini iyi ayarlamak gerekiyor. Mesela zor matematik sorularını gördükten sonra hala matematikte diretmemek gerek bence. Sosyal ve fen çözülüp kafa rahatlamasının ardından matematiğe girişilmeli. Ben bu taktikle ilerledim. Matematikte 34 netim vardı ama 3.3k sıralama yaptım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • x_decity kullanıcısına yanıt
    Abartılı başka şeylere ihtiyaç var ama
  • soruları yazanlar bile hepsini doğru yapamıyor ki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Okuduğunu anlıyorsan ve gerekli pratiğin varsa tam ya da tama yakın yapılabilir

• Sınava bağlı 106 net ile 110 net yapan birbirine çok yakın ogrencidie

• Birincinin sosyalden 1 yanlışı var, düşün artık ne kadar mümkün olduğunu.
  • Stewartteoremi kullanıcısına yanıt
    hahah
  • quote:

Orijinalden alıntı: bookman01

Hız ve konsantrasyon çok önemli. Tabi daha öncesinde konuları yalayıp yutmuş olman gerekiyor.
    Ama tyt biraz da taktik işi. Sınav anında kendini iyi ayarlamak gerekiyor. Mesela zor matematik sorularını gördükten sonra hala matematikte diretmemek gerek bence. Sosyal ve fen çözülüp kafa rahatlamasının ardından matematiğe girişilmeli. Ben bu taktikle ilerledim. Matematikte 34 netim vardı ama 3.3k sıralama yaptım.
    Türkçeyi en son çözdün değil mi hocam?

• Bu sene fulleyen çıktı

• Gerçekten disiplinli ,istikrarlı ve verimli bir çalışmayla (tabi birazda tilkiysen ) +115 yapabilirsin 120 çok zor gibi geliyor hocam yinede denemeden bilemeyiz .

• Hayır, ilk Türkçeyi çözdüm. Türkçe dikkat işi o yüzden de süre kısmadım. Yaklaşık 45 dakikada bitirmiştim. 2 yanlışım vardı sadece. Dikkatli okuyun, konsantre olun yoksa Türkçe çok can sıkıyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.