Şimdi Ara

Tyt yayın denizi pro deneme ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
11.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ilk defa pro sunu gördüm de bilen varmı zorluk seviyesi nasıldır çözen falan varsa söyleyebilir mi ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

TYT Yayın Denizi Pro Deneme: Zorluk Derecesi

Yayın Denizi Pro deneme serisi, Türkiye'deki ilk Yükseköğretime Geçiş Sınavı (TYT) öğrencileri için özel olarak tasarlanmıştır. Bu denemelerin zorluk derecesi, öğrencilerin sınavdaki başarılarını en üst düzeye çıkarmak için özenle kalibre edilmiştir.

Yayın Denizi Pro Denemelerinin Zorluk Derecesi

Yayın Denizi Pro denemeleri, Yayın Denizi'nin standart denemelerinden daha zor olarak kabul edilir. Bunun nedeni, bu denemelerin daha yüksek seviyede düşünme becerileri, problem çözme yetenekleri ve analitik beceriler gerektirmeleridir.

TYT Deneme Zorluğu

Genel olarak, TYT denemeleri Yayın Denizi Pro denemelerinden daha kolaydır. Bununla birlikte, Yayın Denizi Pro denemeleri, öğrencilerin daha zorlu konseptlerle karşılaşmalarına ve sınav hazırlıklarını güçlendirmelerine yardımcı olur.

Yayın Denizi Pro Zor Mu?

Evet, Yayın Denizi Pro denemeleri ortalama bir öğrenci için zor olabilir. Ancak bu denemeler, öğrencilerin zayıf yönlerini belirlemelerine ve TYT'ye daha iyi hazırlanmalarına yardımcı olmak için tasarlanmıştır.

Yayın Denizi Denemelerinin Zorluğu

Yayın Denizi denemeleri, değişen zorluk derecelerinde gelir. Yayın Denizi Pro denemeleri en zor olanlar arasındadır, ancak TYT'ye hazırlanan tüm öğrenciler için değerli bir kaynak sağlar.

Yayın Denizi TYT Denemelerinin Zorluk Derecesi

Yayın Denizi TYT denemelerinin zorluk derecesi, TYT sınavının zorluğunu yansıtır. Bu denemeler, öğrencilerin sınava hazırlanmalarına, güçlü ve zayıf yönlerini belirlemelerine yardımcı olur.

Yayın Denizi Pro denemelerini çözerken zorlanırsanız, cesaretinizi kaybetmeyin. Bu denemeler, TYT'de başarıya ulaşmanıza yardımcı olmak için tasarlanmıştır. Düzenli olarak çözdükçe ve hatalarınızdan ders aldıkça zorluk derecesinin azaldığını göreceksiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bilen birisi yokmu acaba ?

• biz bugün dershanede girdik buna, 94.75 geldi. normalde tyt'de beni taşıyan ders türkçe olmasına rağmen bunda 8 yanlış yaptım :/ matematiği filan tam kararındaydı sanki, fenini de beğendim. başka giren arkadaşlar varsa onlar da yorumlarını ve netlerini belirtirlerse çok iyi olur :)

• Hocam zorluk seviyesi orta mıydı sizin için

• objektif değerlendirebilmem için dershanenin sonuç listesini yayımlaması gerekiyor, diğer insanlar ne yapmışlar ben kaçıncı olmuşum vs. görebilmek için. bence ortanın bir tık altı -orta-ortanın biraz üstü sorulardan oluşan güzel bir denemeydi.

edit: dershane sonuçları asınca birincinin kaç neti varmış yazarım buraya. karşılaştırma açısından faydalı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celljohn -- 19 Ekim 2020; 18:4:5 >
  • Yarın çözeceğim yazayım

• Beklemekteyim cevaplarınızı hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TYT Sosyal Deneme Önerisi
    2 yıl önce açıldı
    TYT SOSYAL DENEME LİSTESİ
    3 yıl önce açıldı
    TYT Deneme Önerisi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • celljohn kullanıcısına yanıt

benimde en iyi türkçe yaptığım denemeydi fen yamulttu ama :D

• tyt türkçe anlam soruları zordu dil bilgisi kolay paragrafları ortaydı

sosyal orta

mat orta

kimya biyo zor geldi

fizik orta herhalde yetiştiremedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ryanbabel8 -- 6 Aralık 2020; 15:5:3 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.