Şimdi Ara

TYT Türkçe Süre Azaltma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
2
Favori
581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar TYT Türkçe yaklaşık 55dk sürüyor hatta zor olursa 1 saati geçiyor. Soruları tek okuyuşta çözmüyorum genellikle paragraftan şıkları kontrol ettiğimden vakit kaybediyorum. Kondisyonumu nasıl geliştireceğim geçmiş yıllardan birisi iki deneme arka arkaya at demiş mantıklı geldi ama çok zorlayacak. Zamanı gelince yapacağım bunu da şu anlık iki günde 1 TYT Türkçe atacağım. Fikirlere açığım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• bir tane çöz yeter

• Tyt Türkçe en sıkıntı yaşadığım derslerdendi 12. Sınıfta kaç deneme bitirdim bilmiyorum ama inanılmaz fazlaydı 28 12 yaptım ilk sene mezunken hiç Türkçe denemesi çözemedim sadece dershanenin yaptığı denemelerde çözdüm 34 6 yaptım tabii ki bunda sınav süresinin de etkisi var ama ben de senin gibi uzun sürelerde cozdugum için ilk sene böyle bir yola gitmiştim süre düşüyor ama yanlış ve dikkat hatası artıyordu tavsiyem deneme çöz ama kısa sürelerde bitireceğim diye de atlaya atlaya çözme 40-45 dkya fikslersen sureni bence yeterli bazıları gelip ben 25 dkda çözüyorum diyecektir onlara da aldırma herkes aynı değil sonuçta ayrıca benim sana en büyük tavsiyem sapur saçma dizi film veya YouTube videosu izleme inanılmaz beyin dolduruyor bıraktığında Türkçe netlerime etkisi güzel olmuştu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam aynı sorunlarını yaşayan birisi olarak ben ales sorularını çözmüştüm 42-43 soru oluyordu genelde başlarda 1 saate yakın çözme sürem oluyordu çünkü aynı soru tipinden arka arkaya 4-5 tane soru geliyor. Sıralama, anlamı bozan, çıkarılamayan vs. Aleslerin 7-8 senesini çözmüştüm sürem ciddi manada azalmıştı ve odaklanmam artmıştı aynı tip soruyu defalarca arka arkaya çözmekten.

• 2 deneme olayını boşver bence, dene istersen yine de. ilki 55 sürse ikinci 70 sürer o günkü bütün enerjini sömürür

ales

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phantonişko -- 25 Ekim 2022; 10:58:27 >
  • Tamamdır ales kitabı alayım ben

• Yks2023SonSans Y kullanıcısına yanıt
    Elimde epey tyt türkçe denemesi var o da aynı işi görür mü?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tyt türkçede süre düşmez,doğru yapma olasılığın artar.ilk başlarda hep 60dkda çözerdim 25-30 arasında yapardım,deneme çözmeye başladım falan 45dkya sabitlemiştim 30-35 geliyodu sınavda 1saatte çözdüm 37-3 geldi.bence kendini 40dkda çözmem gerekiyo diye koşullama ben bir sene boyunca koşulladım bi işe yaramadı.Sadece doğru yapmaya bak ama 55 dk 60dkdan fazla da sürmesin.

• ales kitabı link salarmısınız nedir bu çıkmış sorularmk

• Ben de yaramadı hocam aleslere bak dediğimi anlayacaksın 5 tane arka arkaya aynı soru tipleri var para da verme ösym nin sitesinde var

• mrvolcann kullanıcısına yanıt

aynen bana da lazım

• AliRızaBey8 kullanıcısına yanıt
    TYT Türkçe Süre Azaltma

TYT Türkçe Süre Azaltma

• Hocam dediğim gibi süre arttıkça doğru yapma olasılığın artar ama şunu belirtmem lazım ben 1 saatte çözüp 37-3 yaptım başkası gider 40-45dkda yapar kendinizi zorlayın bakalım belki de siz de 40dkda o kadar yaparsınız.Başarılar diliyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.