Bildirim
Tyt Turkce'nin şeyhleri dervisleri
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Her gün paragraf ve dil bilgisi denemesi çözüyorum ben her gün çözüp analiz edersen zaten istemeden 30 üstü yaparsın -
Haftada 5 tane türkçe denemesi çöz -
Deneme'nin nasıl bi faydası var anlamış değilim . Konuyu tam pekistirmeden deneme cozuyomusum gibi hissediyorum katkı sağlıyor mu o kadar ?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Türkçeye başka nasıl çalışmayı bekliyorsun ki türkçede yapılan yanlışların çoğu dikkat hatası dikkat hatasını düzeltmenin en iyi yolu deneme ve düzenli paragraf çözmek zaten türkçe denemesi çözünce paragrafda çözmüş oluyorsun dil bilgisi de aynı şekilde 1 hafta çözme unutursun illa diyosan başka taktik de ver hızlı okuma çalış ve kitap oku deneme türünde falan (bak bu da deneme) -
Hızlı okuma konusunda problemim yok unutmaktan dönüp hatırlamaya çalışmak yordu zaten ama deneyecegim artık 👍👍
35 36 net yapıyorum. Dil bilgisine ağırlık vermeni öneririm. Sonra da denemeye geçmelisin. Ayriyeten paragraf kitabı alıp çözmedim ben. Deneme çözerek yükselttim.
Dil bilgisini palme Türkçe den çalıştım hala eksikmis gibi hissediyorum bi kaynak daha mi cozmeliyim yoksa denemeye mi gecmeliyim sence ?
Ygs de tyt de 37-3 geldi sadece soru bankasi cozdum 2 yil boyunca toplam 2 tane ve hocanin verdigi notlardan calistim. Toplasaniz cozdugum turkce bolum denemesi 2 yilda 15 tane falan.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Netlerin kaç hocam ?
27-28
Hocam ben o netlerdeyken karekök çözmeye başladım. Ama sırayla değil de 1 test paragraf, 1 test zamir, 1 test cümlenin ögeleri gibi. Kendimce deneme oluşturuyordum. Çok faydası oldu böyle de yapabilirsin.
Teşekkür ederim dediklerinizi dikkate alacagim bi kaynaktan da tekrar etmek fena olmayacak anlaşılan bi kaynak yeterli değil galiba .
Kolay gelsin hocam :)
ya türkçede sıkıntı var ya bende bir haftada 11 de gördüm 34 de -
Valla 35 yapıyorum ama tavsiye ver desen veremem. Sene başından beri oturup 50 tane paragraf sorusu bile çözmedim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X