Şimdi Ara

Tyt Türkçe deneme önerisi netleri iyi olup hızlanmak isteyenler için

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Türkçe netim genel olarak 35 net üstü. deneme zor da olsa kolay da olsa 2 3 net oynuyor. Sormak istediğim Türkçeyi bazı denemelerde 30 dakikada bitirebilirken bazen 40 dakikayı geçiyor. Bütün denemeleri 30 dakikada bitirebilmek istiyorum. Deneme tavsiyelerinizi alırım. Ales falan çözmek mantıklı mı kaç soru Türkçesi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ales çözmek mantıklı bence eğer o soruları 35 dkda falan çözebilirsen gerisi kolay gelir zaten hız ve renkin paragraf kitabını da önerebilirim paragrafta hızlanmak için baya işine yarar dil bilgisinde hızlanmak için de bol pratik yapabilirsin ve arı yayınlarının dil bilgisi denemeleri baya hoştu ben inceledim tüm denemeyi hızlandırmak yerine parça parça dil bilgisini ve paragrafı hızlandırmak daha mantıklı bence bu arada ales sorularında 50 soru var ve sözel mantık soruları falan var bir kaç tane daha müfredat dışı soru vardır diye tahmin ediyorum yine 40 soruya denk gelir dediğim gibi 35 dkda çözebilirsen tytyi de rahat 30 dkda çözersin
  • heylookmaImadeit H kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam limit kronometreden sonra ona geçeyim o zaman hedefim denemelerde 30 dkda bitirmek sınavda bir kaza olursa 40 dk olsun 40 dk çok kötü değil korktuğum sınav heyecanı ile 50 dakikalara fırlaması

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    zor türkçe deneme önerileri
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.