Bildirim
TYT SOSYAL DENEME ANKETI VE YORUMLARI

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

TYT SOSYAL DENEME ANKETI VE YORUMLARI
(En Son Oy Tarihi: 9.6.2021)
Giriş
-
Paraf var güzel kıyıda köşede kalan her şeyi soruyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
up -
Hocam açtığın bu anketler çok yararlı teşekkür ederim şahsım adına. Ben nitelik kullanıyorum fena değil gibi alınabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mao tun -- 25 Mart 2018; 15:20:32 > -
Guncel. -
up -
Sonucu gormek istiyorum yayıncılık nerde satılıyor bilen pm lütfen xd
Aynen nerdeyse tum anketlerde zirvede. Millet de bilmiyor ne alacagini.
Bu arada hocam the walking dead muzigi esliginde gaza gelip ders calisiyorum bazen.Cok iyi geliyor.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Başlığa gelenler için bilgi vereyim. Apotemiyi geçen sene cozdum. 35 net üstü yapmak hakikaten zordur bazen 30 net için bile kitler insanı, çok sağlam güzel soruları vardı. Tarih ve coğrafyada. Hala alınıp çözülür yani.
Paraf'ı bu sene kullandım. Apotemiden daha çok beğendim. Çok kalite soruları var, hiç bilmediğim şeyler öğrendim diyebilirim. Baya öğretici ve zorlayıcı.
dizi bozdu be hocam çoktan izlemedim yani o kadar soğudum ki nicki bile değiştirdim :D -
Ilk 3u begendim.Sonraki 2 sezonu atlayarak izledim sonra da biraktim.
Hocam kareköküde ekleseydiniz onuda çok beğenen var diye biliyorum
Ekledim hocam. -
Nitelik 20li diyorum ben fakat ankette yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X