Şimdi Ara

Tyt puanı seneye kullanılır mıydı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Üniversitedeyim pek takip edemiyorum öyle bişey diyorlardı hala geçerli mi aceba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 200 ve üzeri aldıysan evet
  • İch hab keine lust kullanıcısına yanıt
    Hocam peki ilk sınava yine girmek gerekiyor mu? Direk ikinci sınava girebilir miyiz?

• İkinci sınava istersen girersin, girersen o puan kullanılır. 200 ve üzeri aldıysan ve girmezsen sadece AYT'ye yani 2. ye girebilirsin seneye...
    24 bin iyi ya elleşmeyim bidaha girip seneye tıp için ikinci sınava uğraşayım boş vakitlerde

Bu kargaşada cevap verdiğin için Teşekür ederim değerli hocam iyi geceler diliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: HugenkuL7

24 bin iyi ya elleşmeyim bidaha girip seneye tıp için ikinci sınava uğraşayım boş vakitlerde

Bu kargaşada cevap verdiğin için Teşekür ederim değerli hocam iyi geceler diliyorum
    Ne demek hocam ben teşekkür ederim biraz karmaşık yazmısım aceleyle kusruma bakma. Bol şans diliyorum sımdıden.
  • Bu arada birşey daha var 24k olayı seneye değişebilir.

Yani puan sabit kaliyor sadece.

Sıralaman ise o senenin durumuna tekrar hesaplanıyor. Örnek veriyorum 2016'da 500 puan 2k'da ise, 2017'de 500 puan 3k'da olabiliyor. Bu şekilde...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Haa anladım biraz kumar gibi ozaman ben iyice düşünüyüm bu mevzuyu ösymnin işi belli olmaz

Yok hocam değer kaybetmiyor bu sene 24k ise seneye de 24k oluyor ona göre puan veriliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HugenkuL7

Haa anladım biraz kumar gibi ozaman ben iyice düşünüyüm bu mevzuyu ösymnin işi belli olmaz
    Biraz öyle.

Tek sınava yükleneceksin, muhtemelen ayt'yi bu seneden iyi yaparsın ama tyt seneye daha kolay olursa daha kötü bir sıralama gelmesi kacinilmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmam Bayıldı

Yok hocam değer kaybetmiyor bu sene 24k ise seneye de 24k oluyor ona göre puan veriliyor.
    Tyt puanı seneye kullanılır mıydı?
    Benim söylediğim gibi işte? Değer kaybetmeyeceği de belirtiliyor.
    İmam Bayıldı kullanıcısına yanıt
    Tamam işte bu adamın dediğine denk geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmam Bayıldı

Benim söylediğim gibi işte? Değer kaybetmeyeceği de belirtiliyor.
    Bu sene 24k ise seneye de 24k geliyor ibaresini yanlis anlamisim
  • beyler bende 22 bın sıralama tyt 410 puan ayt 35 attı tıp istiyordum şimdi tercih verip unıde sadece ayt hazırlansam oluyor değil mi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.