Şimdi Ara

TYT puanı nasıl korunuyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi akşamlar herkese, üniversite 1. sınıfım bu sene SÖZ den ilk 100 için sınava gireceğim ve TYT puanımı geçen seneninki olmasını istiyorum. Sadece ayt ye gireceğim. Başvuru sırasında TYT ve DİL'i işaretlemeden sadece AYT yi mi seçeceğim? Yoksa TYT'yi seçmeden puan koruması olmaz mı? Bir de galiba "geçen seneki tyt puanımı korumak istiyorum" gibi bir seçenek yok başvuruda, sistem otomatik mi kullanıyor geçen seneyi? Bu soruların cevabını temmuzda öğrenmek istemiyorum :) Bilen varsa cevaplarsa çok sevinirim.

• öyle bir seçenek var ona basacaksın evet tytyi seçmicrksin sadece aytye basacaksın
  • yok hocam, bahsettiğiniz seçenek 2021 YKS nin hiçbir oturumuna girmeyecekler için. Teşekkürler bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tctantr -- 18 Şubat 2021; 17:58:43 >
  • Tytn kaç k hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Normaltyt ayt oturumlarına girersen sistem eski tyt puanını otomatik dönüştürür ve 2021 ve donusturulmus 2020 tyt puanindan yuksek olani kabul eder.tyt korumak istiyorum seçeneğini işaretleyince ne oluyor tam anlamadım ben ama direk tyt ye gir bence zaten onceki yıl korunuyor yinede bekle teyit ettir başkalarindan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de aynı yolun yolcusuyum 2021-YKS kılavuzun başvuru kısmını okudum da 2020-TYT puanı 200 ve üzeri olanlardan 2021-TYT ye girmek istemeyenler oturum seçerken bu kutucuğu boş bırakacaklardır diyor. Ben sadece ayt oturumu seçtim parayı yatırdım
  • verdiğim yanlış bilgi için özür dilerim hocam bu konuyu arıyordum otomatik koruyor kendi kendini
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.