Şimdi Ara

tyt problemleri fullemek için tavsiyeler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
2
Favori
1.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • problemleri nasıl tamamen halledebilirim en fazla 1-2 yanlış çıkacak şekilde.
    elimde sıradışı analiz yeni nesil problemler kitabı var. yeni başladım.
    ondan sonra ne çözmeliyim apotemi zaman kaybı olur mu ?
    bir de elimde 3d tyt problemler var onu çözmek yeterli olur mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Rutin olmayan problemleri çözüyorum ben şuan baya güzel sorular var onu çözebilirsen sana baya yardımı dokunur ve üçdörtbeşin içindeki problem soruları da gayet güzel onları da çözmen gerektiğini düşünüyorum genel olarak problemleri 3 parçaya ayırırsak konuyu anlama konusunda hem klasik soruları hem yeni nesil soruları bir arada çözebileceğin bir kaynak (ben bu kısımda 345 kullanıyorum) konuyu kavradıktan sonra sadece yeni nesil sorulara odaklanabileceğin bir kaynak (çap akıl oyunları buna bir örnek olabilir) ve son olarak da karşına kolay çıkmayan problemler çözebileceğin bir kaynak yeterli verimi sağlar (ben bu kısımda rutin olmayan problemler kullanıyorum) ekstra olarak da acilin problemler ve sayısal mantık denemelerini çözersen fulle yakın yaparsın bu söylediklerimi çözmek zorunda değilsin sadece elinde olan kitapları sınıflandır ona göre çöz her birinin sana farklı katkısı olur

• heylookmaImadeit H kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim 3-4-5 problemlerini çözmüştüm ama yine de tam oturtturamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çıkmış sorulari mutlaka çöz.Cap yayınları çıkmış problemler kitabı çıkarıyor haberin olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KAF 4 ve AYT Matematik Hakkında
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.