Bildirim
TYT PROBLEMLER ZOR-ÖSYM TİPİ FASİKÜL
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
hocam 30-35 net yapıyormuşsun zaten. bence kitaba gerek yok gibi. yanlışlarının ne kadarı problemlerden?
_____________________________ I'm here a week now... waiting for a mission... getting softer. Every minute I stay in this room, I get weaker, and every minute Charlie squats in the bush, he gets stronger. Each time I looked around the walls moved in a little tighter. -
Supara öneririm, ben beğenerek çözüyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
10-30 arasında ortalama 4 yanlış çıkıyordur heralde
_____________________________ -
gerek yok bence. yanlış yaptığınız tipi belirleyin videosunu izleyin. 2-3 de ordan burdan test bulun düzelir bence. ha düzelmezse siz bilirsiniz gerisini
_____________________________ I'm here a week now... waiting for a mission... getting softer. Every minute I stay in this room, I get weaker, and every minute Charlie squats in the bush, he gets stronger. Each time I looked around the walls moved in a little tighter. -
Endemik beni zorlamıştı bayağı ama geliştirir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt