Şimdi Ara

tyt netlerim çok kötü geilyor moralim çok bozuk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • son 2 aydır netler çok kötü geliyor yani şu an 80-90 arası yapıyorum ama millet iyi yapıyor bu da benim çok canımı sıkıyor dershanede giriyorum sınava 500 600 kişi katılyıor 85 netle 50.falan oluyorum ne yapacam bilmiyorum son netlerim şöyle sınav orta dereceydi simya yayınları
    türkçe 28.5
    mat 28
    fen 17.5
    sos.12.5
    yav ben 10.sınıfın yazından beri hemen hemen her hafta düzenli olarak ygs tyt denemesine girerdim hala yaptığım mat neti türkçe neti ortada kendimi gerizekalı gibi hissediyorum normalde ayt çalışıyordum tyt böyle gelince ayt ye ara verdim tyt ye abanmaya başladım paragraf çözmeye başladım falan filan

ne yapayım arkadaşlar 60kdan mezuna kaldım benimle kalanlara bakıyorum adamlar 95 leri 100 leri deviriyorlar e herkes 60k dan 20k ya çekecekdeil ya onlara fark atmam gerekirken onlar bana fark atıyor üstlik günde 6 7 saat ders çalışıyorum.

• ayt sonucunda geçiyorsan sıkıntı yok bence. TYT bir anda abanılacak ders değil gibi düzenli olarak abanmak gerekiyor. Düzenli paragraf çözmek , düzenli problem çözmek vs.
  • coreturk4 C kullanıcısına yanıt
    hocam ayt konuları daha duruyor
    matta limit trigo integral türev fonk. logaritma diziler
    fizikde elektrik dalgalar modern
    kimyaada elektro organik kçç denge asit baz
    biyo sistemler bitki gen

ne yapmalıyım sizce tyt mat netimi nasıl arttırabilrim
  • BAŞKOMİSER ORHAN kullanıcısına yanıt
    tyt matematiğimiz aynı sayılır tavsiye vermem pek doğru olmaz. onun dışında eşit ağırlığım
    mat2 içinde mat1 temeliniz iyi oturduysa su gibi akar konular fakat ertelemeyin
  • Mat2yle farkı atın hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.