Şimdi Ara

TYT Fen (EA)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Netlerim genel olarak şöyle: Türkçe 27-33 Net

Sosyal:15-18 net

Matematik:14-18 net

Fen:0 net

Toplam:60-65 net

Tyt matematik konularını dinledim,345 ve 3d'den çoğu soruyu çözdüm (problemlerde sanırsam pek çözmedim) Geometri için karekök 0 çözüyorum üçgende alanlardayım

Dilbilgisi konularını henüz bitirmedim

Coğrafyaya başlamadım

AYT Tarihe ve ayt edebiyata başlamalı mıyım henüz bilmiyorum

Tyt kimyaya 3 ay önce başlamıştım ama tekrar başlayacağım tyt fizik ve tyt biyolojiye de başlamalıyım zaten ama çoğu dersi geciktirdim ne yapmalıyım? Dershaneye yazılmalı mıyım yoksa evden devam etmeli miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-96A8452AE -- 23 Kasım 2022; 22:4:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu arada ben eşit ağırlıkçıyım, 100 bin sıralamasından mezuna kaldım tytde 60 net aytde 40 net yaptım. Geçen sene türev-integral, problem-geometri, tyt fen, dilbilgisi, coğrafya çalışmadım. Edebiyata aslında çalıştım ama çok kötü geldi nedense rüştü hocadan konuyu dinleyip limit çözmüştüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-96A8452AE -- 19 Kasım 2022; 16:25:24 >
  • Geometri dilbilgisi ve feni bitirirsen 90ları görürsün

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam tyt fizikte konu eleyerek çalışın tyt kimya ve biyoloji ise hemen hemen aynı vakitte biter hangi kitaplar mevcut elinizde

• Tyt fizik 345

tyt kimya benim hocam konu anlatımı ve palme

Tyt biyoloji palme

Fizik için özcan aykın biyoloji için senin biyolojin uygun mudur? Uzun gibi aslında ama hesapladığımda birer ayda bitiyor

• knk tyt kimyadan soru bankası çözme derim

• Kimani White kullanıcısına yanıt
    aşırı derecede bilgi var tyt ile alakasız olarak bi de baya zaman alıyor onun yerine konuyu dinleyip deneme çözmek daha mantıklı bence

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AYT FEN
    3 yıl önce açıldı
    Tyt Ayt matematik netleri
    11 ay önce açıldı
    TYT/AYT
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Özcan hoca ve Aras hoca (senin biyolojin) uygundur mantığıyla anlatmaya çalışırlar ama kimyada tam olarak önerebileceğim bir kanal yok hangisi sana göre iyiyse onunla devam et.Kimyada kimyasal hesaplamaları fizikte dalgalar, optik ve elektrik konularını geçebilirsin uzun konular hani bir eşit ağırlıkçıyı yorabilir.

• Ali441907 A kullanıcısına yanıt

Ayrıca palme konu anlatımlı biyolojiyi önerir misiniz? Bende yok ama defter tutmak yerine bunu okurum. Gerçi yayındenizi ve meb kitapları da var ama

• Ayt Matematiğin 30'un üstünde değilse Tyt Fen ile uğraşma.

• O zaman tyt feni şubattan sonra çalışmam gerekir

Beraber götürsem olmaz mı?

• Önceliğin Ayt Matematik olsun.

• Palme konu anlatımlı iyidir ama bazen fazla detay olabiliyor tyt biyoloji için arkadaşın dediği gibi ben olsam daha çok ayt matematiğe odaklanırım çünkü sıralamanı üstlere çekecek olan ders o yinede feni aksatma yavaş yavaş sindire sindire başlayabilirsin tekrarlarını unutma.

• Hocam ben senle benzer durumdayım yani fenim 3-5 net kalan netlerimiz benzer.

Bence ilk önce alan dersleri ve tyt-ayt matematik, geometriyi halletmemiz gerek diye düşünüyorum. Genel tyt netleri düşük geliyor şu an ama asıl sınav ayt önce önemli olan ve alan derslerini halletmek daha iyi gibi

Tyt matematiği turlamışsın diye düşünüyorum anlattıklarından şu an çalışmaya başlamadıysan ayt matematiğe çalışmaya başla tyt için problemler çalışmanı ve rutin olarak bir müddet çözmeni öneririm.

Yavaştan tarih veya edebiyattan birine başlayıp yanında dil bilgisi, coğrafya bunlardan birini eritmeni tavsiye ederim coğrafyada da her şeye bakmaktansa önce haritalara çalışıp ardından çok çıkan konuları çalışmanı öneririm -coğrafyanın kodlarının oynatma listesi var 8 ve 9 videoluk onlara bakabilirsin-

Fen önemli ama ayt ve daha önemlisi matematik geometri eksikken daha sonra çalışılır diye düşünüyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.