Şimdi Ara

TYT MATEMATİKTE 30+ YAPAN ARKADAŞLAR BUNU NASIL BAŞARDI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
1
Favori
4.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hangi kaynakları çözdünüz? Hangi hocaları dinlediniz? Tavsiyelerimizi verelim. Sonraki yıl girecek arkadaşlara yardımcı olalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her şey bir yana bu sene,farklı açıdan bakmanın ve farklı olanı ne kadar hızlı anlayabildiğinin önemini gösterdi.soruları belli başlı kalıplara sabitleyen yayınlardan uzak durmak gerektiğini düşünüyorum.ve bir soru çözüm yolu öğrenince de ondan başkası yokmuş gibi davranmamak da önemli.şaşırmaya hazırlıklı olmak,daha az şaşıracağınız anlamına gelir.dolayısıyla daha iyi yapacağınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sefil_Arbaletçi -- 5 Temmuz 2018; 22:50:8 >
  • Işlem temelin iyi olmalı değilse karekök ygs sonra apotemi problemler onun da üstüne karekök rop ile beraber her gün mat denemesi sınava kadar çözmedik yayın bırakma süreli tut 40 bile yaparsın. Ben bunlardan sadece ropu tam çözmedim yarısına geldim 35-3 yaptım 2 sorum dikkatsizlik.

Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: loeweis genious

Aşırı zekiyim muhtemelen.
    Öyleyseniz bile öyle demeyin hocam,kendinize yazık edersiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sefil_Arbaletçi -- 5 Temmuz 2018; 22:51:35 >
  • Karekök ygs mat'ı(problemleri hariç), dersanedeki(birey) denemeler dışında metinin 12'lisini çözdüm. O kadar zor değilmiş matematiği sevmeyen biri olarak ben yaptıysam sende yaparsın. Geometri'de çok kötüydüm kuantum çözmüştüm o baya geliştirdi bence yine bireyin föyleri mükemmel öyle işte. 12'deyken karekök'ün denemesini çözmüştüm onunda faydası olmuştur belki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GYGD -- 6 Temmuz 2018; 0:6:17 >

Kazanmak istediğin halde kaybediyorsan sen asla kazanmak istememissindir.
  • Apotemi problem çözmedim. Ygs karekök çözmedim. Bu seneki sinav bence tamamen okuduğunu en hızlı şekilde anlama, verilenleri birleştirip en pratik yoldan sonuca ulaşma yeteneğini ölçüyordu. Eski tip o soru bankalarının hemen hepsinde olan sorulardan çok yoktu. Ezberle geç bilgi yoktu. Boş vakitlerinizde kitap okumaya ağırlık verin bu işinize çok yarayacaktır, hem matematik adına hem de türkçe adına. Sudoku cozun. Kitap olarak da 345 ı ve çap akıl oyunlarını önerebilirim. Aman ha geometriyi de aksatmayın. Biz ettik siz etmeyin

• 36-4 2 tane dikkat hatasi var. soru bankasi cozmedim bolum denemeside cozmedim dogru duzgun. sinavdan sinava cozdum sadece. gecen yil cok deneme cozmustum, ygsde performansimi gosteremesemde bu yil ekmegini iyi yedim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 39-1 yaptım. Yanlış mutlak değer sorusu :d. 12 iken karekök ve apotemi problemler çözmüştüm. Mezun senemede de bol bol deneme çözdüm. Apotemi, 345, acil bu denemeleri güzelce çözerseniz fule yakın yaparsınız.

• Onemli olan süre faktoru.Yaklasik 60-65 dakikada tyt mat cozulmesi gerekiyor.Turlama teknigiyle cozun.Cozmeye calistiginiz soru tek hamlede cikmadiysa atlayin hemen.Donup tekrar baktiginizda çözme ihtimaliniz daha yuksek.Sakin olup heyecan yapmamak da cok onemli.345 ve acil denemeleri de cok onemli.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.