Şimdi Ara

TYT Matematik Soru Bankası Üç Dört Beş Yayınları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
2
Favori
45.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TYT Matematik Soru Bankası Üç Dört Beş Yayınları çözen arkadaş varmı soru kalitesi nasıl ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

TYT Matematik Soru Bankası: Üç Dört Beş Yayınları

TYT Matematik sınavına hazırlanmak için kaynak arayışındaysanız, Üç Dört Beş Yayınları'nın Soru Bankası değerlendirmeye değer bir seçenektir. Bu soru bankası, TYT Matematik konularını kapsamlı bir şekilde ele alarak sınava hazırlık sürecinizi destekler.

Üç Dört Beş Yayınları'nın TYT Matematik Soru Bankası, zorluk seviyesi açısından orta seviye olarak kabul edilir. Sorular, TYT sınavındaki zorluk derecesine uygun olup, temel kavramları pekiştirmek ve sınav formatına alışmak için idealdir.

Soru bankasında toplam [sayı] soru bulunmaktadır ve bu sorular;

• Cebir
    • Geometri
    • Analiz
    • İstatistik

gibi TYT Matematik konularını kapsamaktadır. Sorular, zorluk derecelerine göre kategorize edilmiştir ve bu da her seviyedeki öğrencinin kendi ihtiyaçlarına göre çalışma yapmasına olanak tanır.

Soru bankası, çözümlü örnek sorular, detaylı açıklamalar ve konu özetleri içerir. Bu özellikler, konuları daha iyi anlamanıza ve soruları doğru bir şekilde çözmenize yardımcı olur. Ayrıca, soru bankasında yer alan deneme sınavları, sınav ortamını simüle etmenize ve zaman yönetiminizi geliştirmenize olanak tanır.

Üç Dört Beş Yayınları'nın TYT Matematik Soru Bankası, TYT sınavına hazırlanan öğrenciler için faydalı bir kaynaktır. Orta seviye zorluk derecesi ve kapsamlı içeriği ile kavramları pekiştirmenize, sınav formatına alışmanıza ve sınav başarınızı artırmanıza yardımcı olur.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Şöyle söylim genel olarak sorular orta kolay civarında. Kolay dediysem tabi 2+2=? Değil

Başta klasik soruları var sıfırsan yeterli olmaz, bir şeyler varsa yeterlidir, hakimsen atlayıp ösym tarzlılara geçersin. Onlar daha orjinal güzel.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: newweapon32

Şöyle söylim genel olarak sorular orta kolay civarında. Kolay dediysem tabi 2+2=? Değil

Başta klasik soruları var sıfırsan yeterli olmaz, bir şeyler varsa yeterlidir, hakimsen atlayıp ösym tarzlılara geçersin. Onlar daha orjinal güzel.
    hocam bu sene sınava gırdın dıye tahmın edıyorum 2018 tyt uygunmuydu soru tarzları yorumun nedır ?
  • Gerçek sayılar 1 ve 2 kısmını çözdüm sadece, ona göre konuşayım. Klasikleşmiş sorular kısmı zor değil. ÖSYM tipi, orijinal sorular falan da orta düzeyde. Araya iki üç tane zor soru serpiştirmişler. Kitabın soruları baya kaliteli, yeni sisteme de uygun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: neinname

Gerçek sayılar 1 ve 2 kısmını çözdüm sadece, ona göre konuşayım. Klasikleşmiş sorular kısmı zor değil. ÖSYM tipi, orijinal sorular falan da orta düzeyde. Araya iki üç tane zor soru serpiştirmişler. Kitabın soruları baya kaliteli, yeni sisteme de uygun.
    sagol hocam teşekkür ederim. bu arada mat 1 tyt den kac net yaptın ?
  • Ben bugün aldım çok güzel bi kitap. Bir de acil TYT Mati aldım
  • Tamamen kendi fikrim olarak 10 15 net arasını 20 25 nete çıkarır. Ama 20 25 neti 30a çıkarmaz.

40 soru geosuz olarak düşünürsek.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben bu konuda tam bir çöküş örneğiyim.

2017: Matematik full/ Geometri:Sıfır

2018: Matematik 5 yanlış falan /Geometri yetişmedi acele ile 3 tane çözdüm.

2017'de sorular zordu. Ben de matematiği iyi yapınca mezun senesinde bir yerlerim kalktı. Bütün sene her kitabı, denemeyi vs. kucumsedim. Geçen sene full yaptıysam bu sene hayli hayli full gelir kafasıyla çok sallamadım sonuç bu oldu işte.

O yüzden bu sene üç dört beş ile başladım. Hocalara geldik videolarını üstün körü izliyorum falan işte :(

• Ösym tarzlılar tyt ile uyumlu evet. Acil e göre biraz kolay kalıyorlar ama.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kitabı bitirdim, çözülür.

ÖSYM ve Orjinal (Made By 3-4-5) Kısımları çok çok hoşuma gitti.

Klasik çözülmeyen soru tipi kalmıyor bir de üstüne alışagelmişin dışında orjinal sorular çözüyorsun.

Olmazsa olmaz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ribas0 kullanıcısına yanıt
    Hocam 345 ve acil disinda tyt mat adina kaynak cozulmeli mi sence?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: internationalrelations

Ben bugün aldım çok güzel bi kitap. Bir de acil TYT Mati aldım
    hocam acil mat herkes öneriyor nasıl zorluk sevıyesı _?
  • Zor ama cozmeye deger. Zaten kitap cozumlu

• geçen senenin basımıyla sorular değişmiş mi? tyt formatına uygun hale gelmiş mi sorular? bu sene çözdüm eğer değişmediyse acil tyt alacağım.
  • Geçen sene almıştım fakat : 2 üzeri 3 =? tarzında klasikleşmiş soruları görünce kitabı bıraktım. Bu sene kitap yeni nesil mi çıktı yoksa geçen seneki sadece kapak mı değişti?

• Kitabı çözüyorum başlangıç için iyi orijinal sorular çok orijinal beğendim

• orta seviyeysen bir katkısı olacağını düşünmüyorum en azından bana olmadı
  • ben kitabı aldım arkadaşlar kolaydan zora doğru gidiyor bence sınava kadar çözülmesi gereken kaynak içinde yer alıyor begendim.
  • Hocam sorular orta düzey ama görsel mantık olan sorularda çok zor olanları var. O kadar zor çıkacağını da pek düşünmüyorum. Onun dışında ideal bir kitap.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yksoldier

Hocam sorular orta düzey ama görsel mantık olan sorularda çok zor olanları var. O kadar zor çıkacağını da pek düşünmüyorum. Onun dışında ideal bir kitap.
    345 sonra acil alınırmı ne dıyorsunuz arkadaşlar yoksa kaf 1-2mı ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.