Merhaba arkadaşlar, önceden matematik temeli olmayan ve yeni toparlayan biriyim. Karekök 0'ı problemler hariç kısmını bitirdim ve şuan 345'den ilerliyorum. Bitmesine çok az kaldı problemler bitti bitecek. Buna ek olarak haftada 3 alan denemesi yapıyorum. Şuan 10-15 net bandındayım problemler pekiştikçe artacağına inanıyorum. Bittikten sonra Acil Matematikten A++ kısımlarını yapmayı planlıyorum. Size sorum bu kısımları ne kadar zamanda bitirmem lazım ona göre planlama yapacağım. Şimdiden teşekkürler Not: Tyt Matematik hakkında naçizane tavsiyeleriniz varsa duymayı çok isterim. |
Tyt Matematik ile alakalı bir sorum var

-
-
knk ben 15 üstü yapıyorum 15 de yaptığım oluyor 345 de zorlandığım yerler oluyordu genelde belki ben deneme anını daha iyi yönetiyorum yada sen 40dk felan veriyorsundur acile geçme bence başka alternatifler yönelebilirsin
-
benim düşük olmasının sebebi aslında problemleri yeni bitiriyor olmam ve tabii biraz geo zayıf. bir fasikül daha bitirip cilasını atıcam yükseleceğini düşünüyorum. acile geçmemin sebebi faydasını göreni çok gördüm duydum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
deneme olarak
ne çözüyorsunuz hocam ?
-
sen başladın mı deneme
-
yok knk 20 net üstü yapacak seviyeye geleyim o zaman deneme atarım şimdi deneme atarsam yarısından çoğu çöpe gidecek denemenin
-
aynen doğru diyon kafanda ne var toprak veya hızrenk düşündüm ben başlangıç olarak hız ve rengi bayağı gömmüşler de videosunu izledim sistemi hoşuma gitti
-
hız renk yayınlarının ilk 2 denemesi fazla easy diğerleri normal ama 8.denemesi aşırı zor ben toprak alırım büyük ihtimalle elimde yayın denizi tyt mat denemesi var ama zorladı bazı yerleri ösym ile alakası yok mesela ilk 12 konuda zorlamışlar ama ösym de böyle bir şey yok gibi geldi bana sınavlarına bakınca
-
3d yayınları
reis ona bakarsan 30 nette de başlarsan 10 soru çöp olucak :D öyle düşünme bende öyle düşüyodum istediğin kadar kaynak çöz deneme farklı bir olay ayrıca deneme bittikten sonra dönüp çözümlerine baktığın için çöpe gitme gibi bir olay yok
reis 10 soru israf etmek nerde 30 soru israf etmek nerde :)
-
İki kitabın da problemlerini bitir. Ve sal bu işi. Denemelere yüklen. Yanlışının çıktığı konularda kendini eksik hissedersen Acil den o konuyla ilgili oturana kadar test çöz. Tamam, abartma tyt matı hangi aya geldik.
şuan bekir avşarın programından gidiyorum ister tyt bitsin ister bitmesin deneme çözüceksin dedi vardır bi bildiği herkesin çalışma stili de farklı
tamamdır kral sağolasın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X