Şimdi Ara

TYT Matematik Deneme Challenge

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
5
Favori
6.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar şuan denemelerde 24-27 civarı yapıyorum. En son bir genel denemede 20 neti gördükten sonra artık kendime bir çeki düzen vermenin gerekli olduğunu düşündüm. Bu günden itibaren 15 gün içerisinde her gün birer tane tyt matematik denemesi çözeceğim. Bakalım yarar sağlayacak mı? Süre konusunda bir hızlanma ve 4-5 net artışı beklentisi ile başlıyorum. Sonuçlar işinize yarayabilir diye buradan paylaşmak istedim.

Deneme: Bilgi Sarmal Matematik

1.Gün
    ------
    Süre:60 DK
    Net:24.25

2.Gün
    ------
    Net:22.25
    Not:Deneme çözmeye kafa olarak alıştıktan sonra başlayın derim. Öyle zonk diye oturunca beyin error veriyor.

3.Gün
    ------
    Net:20.25 (2'şer 2'şer düşüyor yav bu )
    Not1: Geometrim iyi geldi. 1 Boş 1 Yanlış yaptım fakat matematik kısmı için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Problemlerde gerçekten çok takılıyorum. Apotemi var elimde onu yarıda bırakmıştım. Şimdi tekrardan çözmeye başlayacağım. Günde 1-2 test çözerim düzenli olması için.
    Not2: 2 gündür akşam çözüyorum. İlk gün öğlen çözmüştüm. Cumartesi günü sabah 8 gibi kalkıp çözeceğim. Bakalım bir işe yarayacak mı? Sonuçta sınava da erken saatte giriyoruz.

4.Gün
    ------
    Net: 20.75
    Not:Sorular gittikçe zorlaşıyor gibi geldi. İlk 20 soru basit seviyede ama sonrası çok süre yiyici sorularla dolu.

5.Gün
    ------
    Net:19.5
    Not:Denemelerde çok boş bırakıyorum. Bunun çoğu süreden değil de bilgi eksikliğinden olduğunu farkettim. Elimde 3D Tyt kitabı var. Hiçbir testi çözülü değil. Ayt diye diye esirgedim hep. Bundan sonraki 1 haftalık süreçte deneme yerine bu kitaptan çözeceğim. Eksik konuları belirledim. Onları temizledikten sonra yolumuza bakacağız artık.

6.GÜN [5. Günden 1 hafta sonra]
    ------
    Net: 28.25
    Not: Bu sefer Krallar Karması Hız ve Renk denemesinde yaptım.

7.GÜN
    ------
    Süre:70 Dk
    Net: 25.25
    Not: Süreyi de düşürürsem olacak gibi duruyor.

ÖZDEBİR
    ------
    TYT: 35 NET
    AYT: 25.25 NET

BİLGİ SARMAL 11. DENEME
    ------
    Süre: 70 Dk
    Net: 36.75
    Not: MSÜde 25.75 net yaptım. 13 boş moralleri bozdu. Türkçede daha az süre harcasaydım güzel yapabilirdim ama olmadı 👍

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elw1s -- 12 Nisan 2019; 18:47:39 >

• Tam olarak aynı durumdayım, sonuçları bekliyorum :)
  • Hocam bu net civarinda iseniz soru bankasi ile beraber deneme cozmenizi oneririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C8842D001

Hocam bu net civarinda iseniz soru bankasi ile beraber deneme cozmenizi oneririm.
    Genel olarak "Artık ayt'ye ağırlık verin" tavsiyeleri başladığı için soru bankası konusunda çok kararsızım ben de. Geometriden çözüyorum tabi orada da hala 5 6 netlik bir eksiğim duruyor ama matematiğin 30 sorusunu fulle yakın yapmak için soru bankasından da devam etmek gerekir mi hocam? Soru bankası çözersem günlük 1 saat ayırmayı düşünüyorum.
  • Netler şu an benim de o civarda ancak deneme zorlaştıkça bazen epey düşürebiliyorum. Challange a benim de katılmamın sakıncası yoktur umarım :) Umarım beraber hedeflediğimiz nete ulaşırız. Ancak AYT de çalıştığımdan senin gibi günlük olarak çözemeyebilirim bu aralar :)

Deneme: Karekök TYT Matematik

28/02
    ------------
    Süre: 60 DK
    Net:25.75

02/03
    ------------
    Net:19.75

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 11man -- 2 Mart 2019; 18:55:22 >
  • arthurdent42 A kullanıcısına yanıt
    Oyle bir saatti 2 saatti diye kendini zorlama mesela ben debemelere basladigim icin yogun oluyor zaten o yuzden canim istedigi gunler gunde 2 syf acil ayt cozuyorum cok istekliysem 3 test apotemi tyt cozuyorum yani ayarla bi sekilde sbyi birakma ama iki matematikten de deneme agirlikli git bence iki matematik de onemli ki iyi bir derece hedefinse.

• Soruları süre tutmazsam rahat çözüyorum ama süreli olunca okuduğumu anlamıyorum. Deneme çözmenin daha çok işime yarayacağını düşünüyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tyt Matematik Deneme Önerisi
    3 yıl önce açıldı
    TYT Matematik Deneme Önerisi
    2 yıl önce açıldı
    TYT FEN DENEME LİSTESİ
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • elw1s kullanıcısına yanıt
    Tabl ama pratik yaparsan hizlanirsin yani bence sb de devam et sure tutarak deneme coz bence

• elw1s kullanıcısına yanıt
    Tabl ama pratik yaparsan hizlanirsin yani bence sb de devam et sure tutarak deneme coz bence

• Ortalama 30 kolay olursa 35 civarı yapıyorum.
    Biraz önce Çözüm 3D 1 numaralı denemeyi çözdüm. (Kolay düzey diye belirtmiş yayın kendisi)
    52 dkmı aldı ama bazı sorularda gereksiz uğraşmasam 47-48 dkda bitirebilirdim.

37.75 yaptım hayatımdaki en kolay mat denemesiydi Töder’i saymazsak ki soruların tamamı yeni nesil.
    Bir boşum ve bir yanlışım var ikisi de geometriden. Geometride bir soruyu fazla irdeleyip şıkkı değiştirmeseydim 39 olacaktı ama olsun. Yine de bu deneme benim için moral denemesi oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jsy418 -- 2 Mart 2019; 22:15:17 >
  • 60dk süre tutup 20-25lerde gezineceğine 10dk daha fazla ver bence denemeye

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Barışş9999 B kullanıcısına yanıt
    Sınavda 60 dk bile veremeyebilirim. Yapamadığım soruları tekrardan çözüyorum süre tutmadan.

• Deneme: Karekök TYT Matematik 3. deneme

03/03
    ------------
    Net:27.25

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 11man -- 3 Mart 2019; 11:16:36 >
  • Deneme:Bilgi Sarmal Matematik
    1.Deneme:26.50
    2.Deneme:22.50
    3.Deneme:22.50
    4.Deneme:29
    5.Deneme:24
    7.Deneme:19

Aynı durumda sayılırız dostum.Benim de geometride 4 soruluk eksiğim var.Problemlerde hız problemim var.Soru bankası çözecektim bu sefer ayt fene zaman yetmez diye denemelerden ilerletmeye karar verdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: shrlckhlmss

Deneme:Bilgi Sarmal Matematik
    1.Deneme:26.50
    2.Deneme:22.50
    3.Deneme:22.50
    4.Deneme:29
    5.Deneme:24
    7.Deneme:19

Aynı durumda sayılırız dostum.Benim de geometride 4 soruluk eksiğim var.Problemlerde hız problemim var.Soru bankası çözecektim bu sefer ayt fene zaman yetmez diye denemelerden ilerletmeye karar verdim
    Denemeleri günün hangi saatlerinde çözüyorsunuz? Sabah çözünce netlerim akşamki netlerime göre daha yüksek oluyor bende. Sizde de öyle oluyor mu merak ettim.

• quote:

Orijinalden alıntı: 11man

Denemeleri günün hangi saatlerinde çözüyorsunuz? Sabah çözünce netlerim akşamki netlerime göre daha yüksek oluyor bende. Sizde de öyle oluyor mu merak ettim.

Alıntıları Göster
    Sabah çözdüğüm denemelerde daha iyi oluyorum. Alıcılar daha açık oluyor
  • 2. gün eklendi. Bugünü sadece deneme çözmeye ayırdım. Sabah tyt denemesi akşam ise fen denemesi ve matematik denemesi attım. Kafa kalmadı. Süre olarak bir tasarruf sağlayamadım yine. Soruları hızlı yapmak için çok hızlı okuduğumda hiçbir şey anlamayıp tekrar tekrar okuyorum. Bundan sonra soruları biraz daha yavaş okuyup çözmeye çalışacağım. Her türlü boş gelir ama en azından doğru sayım artar diye düşünüyorum.

• Benimde tyt mat netim 15-20 arası gidip geliyo geometrim berbat 1-2 neti geçmiyo çünkü konu bilmiyorum ben napayım beyler deneme mi sb mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1- HIZ VE RENK YAYINLARI 1. Deneme
    34 doğru 2 yanlış 4 boş
    - 55 dakikada çözüldü. (15 dakika geç)
    - 2 yanlışta yüzde problemlerinden yapıldı.

2- HIZ VE RENK YAYINLARI 2. Deneme
    35 doğru 2 yanlış 3 boş
    - 47 dakikada çözüldü. ( 7 dakika geç.)
    - 1 yanlış dikkat hatasından, bir yanlış yüzde problemlerinden yapıldı.

3- HIZ VE RENK YAYINLARI 3. Deneme
    33 doğru 2 yanlış 5 boş
    - 40 dakikada çözüldü.
    - 2 yanlışta dikkat hatasından geldi.

4- HIZ VE RENK YAYINLARI 4. Deneme
    35 doğru 1 yanlış 4 boş
    - 47 dakikada çözüldü.( 7 dakika geç.)
    - 1 yanlış dikkat hatasından geldi.

5- HIZ VE RENK YAYINLARI 5. Deneme
    30 doğru 10 boş
    1 saatte çözüldü.(20 dakika geç.)
    7 geometri sorusu boş.

6- HIZ VE RENK YAYINLARI 6. Deneme
    33 doğru 1 yanlış 6 boş
    -1 saatte çözüldü.(15 dakika geç.)

7- HIZ VE RENK YAYINLARI 6. Deneme
    29 doğru 11 boş
    1 saatte çözüldü.(15 dakika geç.)
    - PKOB konularının hepsi boş.

Bende daha yeni deneme çözmeye başladım, Allah hakkımızda hayırlısı neyse onu versin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eneshn1 -- 4 Mart 2019; 3:34:47 >

• Geometri için kenan kara + Birey B yap. Eğer yanlışlarını tekrar oturduğunda çözemiyorsan bilgi eksikliği vardır. Problemin bu ise soru bankasından ilerle. Eğer sürede sıkıntı varsa deneme

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.