Şimdi Ara

TYT Matematik Çalışma Şeklim Hakkında Yorumlarınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba.2014 yılında liseden mezun oldum.Üniversite bitirdim.Tekrar üniversite sınavına gireceğim.Şuan elimde Mikail Hoca'dan ÖDF 1, Karekök 0, Karekök MPS 1 ve Karekök TYT Soru Bankası var.Önce Mikail Hoca'dan konuyu bitirip sonra sırasıyla Karekök 0-Karekök MPS 1-Karekök TYT Soru Bankası şeklinde gitmek istiyorum.Sizce nasıl bir yol izlemeliyim?Başka hangi hoca ve kaynakları önerirsiniz?

• bu yıl mı gireceksin hedefin yüksek mi

• sınava az kalmışken birde tyt mata bu kadar yüklenmek hata olur.Ödf de baya uzun diye biliyorum.Yerinde olsam youtube da herhangi bi hocadan konuyu izler karekök tyt den çözerdim tek kitapla olmaz seviyem iyi değil diyorsan karekök 0+karekök ile git sonra ful branş denemesi çöz.

Hoca olarak da tyt için mert hocayı tavsiye ederim.

• hocam aytye girmeyeceksen zamanının çoğunu tyt mata vericeksen karekök mps + karekök tyt mat çözebilirsin veya karekök0+ karekök çünkü karekök0 ve mps1i birlikte çözmek biraz zaman kaybı gibi. ayt de çalışacaksan üstteki arkadaşın dediğini yapmmak daha mantıklı.karekök0dan konuyu anladigini djusunuyorsan testleri cozmeden karekok tytye gecebilirsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tyt Genel Deneme Önerisi
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.