Şimdi Ara

TYT Matematik Bilgi Sarmal mı? Metin Yayınları mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ÜçDörtBeş yayınları neredeyse bitti bitecek yeni bir kitap bakıyorum. Bu ikisinden hangisini veya başka hangi kaynağı önerirsiniz?

• Metin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 3d öneririm

• Acil

• Scath S kullanıcısına yanıt
    Hocam kitabın seviye zor mu orta mı?
  • iyibilirdik İ kullanıcısına yanıt
    Acil var bende fakat soru araları çok küçük o yüzden çözemiyorum.
  • metin0 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben bilgi sarmal almıştım ısınamadım bıraktım ve geliştirmedi pek önermem yani metini çözen arkadaşlarım da çok çok gelişmedi çok kalın kitap birde ama yanlış bir şey söylemek istemem. Ben bugün acil aldım 20 üst yapıyorsan acil al bence 3d 345 e benziyor demişti forumdaki herkes

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Metin çok kalın taşınacak dert değil sarmal alabilirsin ama aylardan olmuş Aralık palmiye dediği için değil de geometrisi kolay olduğu için ben aleslerle başla derim veya Arı denemesi at sonra branş denemesi geçersin 345 yeterli bence ne kadar sb çözersen çöz hep farklı tip soru gelecek karşına deneme en ideali

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    O zaman kagida coz deftere coz sonra kitabi satar deneme alirsin bedavadan😂

• Scath S kullanıcısına yanıt
    Hocam bir tane kitap daha bitirmek istiyorum. Acil var fakat 2018 baskı olanı 2019 ile arasında çok fark var mı?
  • Hocam denemelere geçmeden bir kitap daha yarılamış olayım diyorum. Elimde Acil var fakat 2018 baskı 2019 arasında çok fark var mı? Çözülmeye değer mi?
  • iyibilirdik İ kullanıcısına yanıt
    Elimde 2018 baskısı mevcut 2019 ile arasında fark var mı?
    Hocam 55 tl masraf yapmana gerek yok bence kitap değişti de bak tüm samimiyetimle söylüyorum tyt matta 3 kitap çözdüm tam bitirmedim ama çözdüm 11.sınıf içinde karekök 345 çözdüm bu sene Metin aldım ama sorular dediğim gibi süre baskısı altında çözülmediği için pek netlere etkisi olmuyor 25 civarına çıkarsın ama sonrasında artık geometri ve full deneme kalacak yani yaşayan birisi olarak diyorum bence bilgi sarmal al ama deneme çöz mesela baktın hız prob kaçmış aç bir test çöz tekrar amaçlı kullan yani öyle alacaksan alabilirsin

• Ben sadece bilgi sarmal çözdüm o yüzden diğerleri hakkında pek yorum yapamam ama bs güzel kitaptı öneririm.

• Hocam bilgi sarmal ve metini de bitirmiş biri olarak kesinlikle metini öneriyorum.Ilk testleri konu kavratmak icin basit.Ama üniversiteliyim testleri çok güzeldi.Ikisi de basit kaynaklar.Acile geç direk derim.Ama ikisi arasından bir tercih hakkın varsa metin

• Konulardan ara ara tekrar amaçlı çözdüğümde denemelerde o konuları hızlı şekilde çözüyorum. Bir nevi tekrar amaçlı alacağım. Bilgi Sarmal ve Metin aynı paraya gelecek Bilgi Sarmala bakayım o zaman.
    Aynen hocam ama Metin daha kalın o yolla kullanacaksan Metin test sayısı fazla olduğu için önde ama oturup çözecem kitabı diyorsan (direk çözmek anlamında) bs

• Şimdi PDF olarak indirip sorularına bir bakacağım ona göre bir tanesini sipariş veririm.
    En iyisi hocam kolay gelsin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.