Şimdi Ara

tyt matematik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
1
Favori
532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar tyt matematik netim 20-10 arası gidip geliyor ne yapmam lazım sabitleyip yüksek tutmak için?

denemelere geçeyim mi yoksa kitap mı bitireyim (bilgi sarmal tyt mat ve acil mat var)

• https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/150001751

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ilk 12 konu tamamsa problem fasikülü al çöz.
    problem iyi ilk 12 konu kötüyse toprak tyt mat sb al çöz
    eğer devamlı rastgele kaçıyorsa deneme çöz yanlışlarınla ilgili test çöz.
    20 net barajına takılıyorsan genelde o civarda geo yüzünden net artmıyor. otur 2-3 kitaptan üçgen bitir ve kenan kara izle

• kitap çöz.

özgün tyt mat önerim

• Bilgi sarmalı çöz, denemelerde hangi konulardan yanlış çıkıyorsa onlara yoğunlaş şimdilik

• geridekaldılar kullanıcısına yanıt

bilgi sarmal vardı geçen seneden alıp çözmemiştim temel k kısmı bitti rasyonel bitmek üzere onu bitirip denemelere mi geçsem yoksa acil çözüp sonra mı deneme yapsam?

ne sıkıntılı bir ders bu mat geo yav

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-276EF851F

ilk 12 konu tamamsa problem fasikülü al çöz.
    problem iyi ilk 12 konu kötüyse toprak tyt mat sb al çöz
    eğer devamlı rastgele kaçıyorsa deneme çöz yanlışlarınla ilgili test çöz.
    20 net barajına takılıyorsan genelde o civarda geo yüzünden net artmıyor. otur 2-3 kitaptan üçgen bitir ve kenan kara izle

ilk 12 konuyu az buz biliyorum tam sayılmaz özellkle bölme bölünebilmede ve asal sayılarla ilgili sorularda aptal gibiyim 50 kere çalıştım hala yapamıyorum bu iki konuyu.

problemlerde çok iyi olduğum söylenemez hoca bir kitap verdi (ihtiaç yayınları) güzelmiş kitap onu bitirmeye çaışıyorum eylül sonuna kadar sonra acil ya da yüzde yüz güncel çözeceğim bakalım.

Önerin var mı tyt matta iyi konu anlatan hoca?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tyt Ayt matematik netleri
    geçen yıl açıldı
    tyt-ayt fizik
    6 yıl önce açıldı
    AYT BiYOLOJİ
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • drayazzz kullanıcısına yanıt
    Bence acil yerine apotemi çöz

hocam ben hiç tyt mattan hoca dinlemedim hatta ayt mattan da çok az dinledim onda da rehber matematik dinledim.
    çok gömülüyor forumda rm ama bence gayet temelden güzel şekilde anlatıyor arada boş yaptığı için ×1.25 de izle hocam. hatta bu tyt kampı hikayesi var ya zaman varken komple izle ×1.25de bence faydası olur zaten 25lerw falan demirlersen geoyu tamamen halledersin sonrası da ful deneme hocam.
    kolay gelsin

problem için de önce orta 1 fasikül bitir. sonra eğer iyi bi hedefin varsa üstüne bi de apotemi problemler çöz

• sarmal orta - zor arası bir şey olması lazım onu çöz eksiklerini kapat ve seri denemelere geç

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.