Şimdi Ara

Tyt matematiğini hiç çalışmıyorum :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben bu tyt matematiğini asla yapamıcam herhalde ya en son özdebirde 17 net yaptım bir de en çok çalıştığım ders tyt matematiğiydi onun yerine hep ayt mat kassam tytyi denemelerle götürmeye çalışsam (zaten denemlerde çok nadir 20 görüyorum) eşit ağılıkta 60-70 bin görebilirmiyim
    Biliyorum çoook saçma bir konu ama psikolojim kaldırmıyor artık hiçbir şeyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ayni durumdayiz :(

• internationalrelations kullanıcısına yanıt
    Hocam sen nasıl bir yol izliyeceksin

• Tyt matematik icin mi?

• hocam benim de tyt matematik aynı durum. en fazla 34 net gördüm ama teog gibi sınavdı o da genel olarak 25-30 arasındayım. ayt matematik çalışıyorum işlem yeteneğini geliştiriyor bir de yanından problemler çözsem fena olmaz diye düşünüyorum ne dersin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • konu eksiği varsa tamamlayın konular tam yine olmuyor diyorsanız bence deneme çözün
  • internationalrelations kullanıcısına yanıt
    Evet hocam genel olarakta olabilir çünkü ben ne yapıcağımı bile bilmiyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ForeverLazy kullanıcısına yanıt
    Hocam konu eksiğinden ziyade geometrim ve problem yetneğim berbat hiç problem çözmüyorum matematikte sadece ayt matematiğine çalışıyorum daha çok seviyorum ayt çalışmayı ,en azından tyt gibi nankör değil ayt çalışmam çok boşa gitmez

• FantomİçinF kullanıcısına yanıt
    Hocam 25-30 görüyorsan sen iyisin zaten 😶

• önce temel bir kitaptan problemleri bitir ondan sonra problemler denemesi var acilin onu çöz bende sizin gibiydim öyle yapıyorum
    Hocam 3 ayda yetişirmi sizce ya bende 345 tyt var ama problemler kısmına pek dokunmadım sadece sayı problemlerini çözdüm birde karekök 0 var onun da problemlerini hiç çözmedim bunlar yeterli mi temel için

• eğer ayt niz iyi ise yetişir ayt kötüyse tyt matla uğraşmayın bile direk ayt kasın
    Evet hocam ayt kötü maalesef ben de full ayt kasmayı düşünmüştüm 👍

• Hocam bende 17-22 bandında yapıyorum.ama konu eksikliğinden veya konuları tam kavrayamamaktan.senin de problemlerde sıkıntın var galiba ayt mat kasarken her gün 3-5 test sıkıştır araya dediğin gibi problemlerin çok kötüyse temelden almani tavsiye ederim.

• ben de 20-25 arasıyım tyt de malesef geometri ve problemler asıl sorun tyt için bir de zaman sıkıntısı tabi.Ayt kasması daha mantıklı bence ben de öyle yapmaya çalışıyoruö

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tytde konulari hizlica halledip full AYT kasmayi dusunuyorum ki Edebiyat bitti sayilir. Tytden surekli deneme cozup problem kas

• kimanuel kullanıcısına yanıt
    Bence de ya ayt matematiği tek başına sınavın %30 u ediyor tyt %40

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.