Şimdi Ara

TYT MATEMATİĞİM ÇOK KÖTÜ ( YAPAMIYORUM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
1.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 11.sınıfım yıl boyunca hiç tyt çalışmadım ve şuan bi tyt denemesi alıp çözeyim dedim bi göz gezdirdim bütün konuların hiçbirini hatırlayamadım yapamadım halbuki 9 ve 10 da temelim vardı ne yapacağım bilmiyorum okul kapanmasına az kaldı.ve ben hala tyt de 0 ım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hüseyinhayko cepkinci -- 27 Nisan 2019; 11:11:22 >

• dh den çık ve çalışmaya başla

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kimanuel

dh den çık ve çalışmaya başla
    ayt neti daha önemli değil mi hocam
  • hüseyinhayko cepkinci kullanıcısına yanıt
    Evet oyle ortalama bi tyt guzel bi ayt ile istedigin yeri kazanabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Temel matematiği öğrenmeden aytde yükselebileceğini mi sanıyorsun?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: internationalrelations

Evet oyle ortalama bi tyt guzel bi ayt ile istedigin yeri kazanabilirsin
    hocam 4 hafta sonra yazılılar başlıyor ve 27 mayısta bitiyor ben şimdimi tyt kasayım ne yapayım yoksa yazılılardan sonramı tyt kasayım sizce?

ayrıyeten cidden tyt yapılıyor mu hocam çok gözüm korktu şuan baya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: meduck

Temel matematiği öğrenmeden aytde yükselebileceğini mi sanıyorsun?
    hocam ayt yi yapıyorum anlıyorum konuları o birşey değil (yani tyt kadar birşey değil) hatta sınıfta iyiyim yani fakat tytde de ne bileyim bi bakayım dedim ama hiç yapamadım. ama 9 ve 10 iyi geçmişti konuları özümsemiştim biliyordum ama tyt denemesindeki çıkan sorular ile uzaktan yakından alaksaı yoktu konuların
    Zamanlan düzelir

Yapilir simdi yazin vs tyt konularini hizlica iyi bi kaynaktan bitir sonra 12.sinifta sadece tyt namina deneme coz ayt kas. Tyt deneme cozulerek halledilir. Hedefin sanirim Odtude ogretmenlikti. Iyi bir AYT ile kolaylikla kazanirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: meduck

Zamanlan düzelir
    ciddi misiniz hocam? yani yapılır değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: internationalrelations

Yapilir simdi yazin vs tyt konularini hizlica iyi bi kaynaktan bitir sonra 12.sinifta sadece tyt namina deneme coz ayt kas. Tyt deneme cozulerek halledilir. Hedefin sanirim Odtude ogretmenlikti. Iyi bir AYT ile kolaylikla kazanirsin
    vay be sevindim doğrusu hocam :)

ama bu tyt denemesine baktığımda ciddi anlamda hiçbirşey yapamıyacakmışım gibi geldi.

bu yazılılardan sonra tyt ye bakmak daha mantıklı değil mi hocam? hem ayt kasmış olurum hemde yazılılarım yükselir bu 4 haftada 11i bitiririm (sadece yazılıları) ondan sonra ise dediğiniz gibi tyt konularına ve 11 tekrarına zaman ayırırım. ama hocam cidden yapılıyor değil mi biraz takıntılı bir insanım okyanus tyt 4lü deneme bide bu yapamadklarım. böyle olunca endişelendim.
  • Ortaokula giden kardesim 10-15 civarı yapıyo. 2 yapan adama ne diyelim üstelik sorular artık bilgi sorusu da değil. 40-50 dkkada insan çabalar 10 soru çözer bari :D

• quote:

Orijinalden alıntı: barkoda10

Ortaokula giden kardesim 10-15 civarı yapıyo. 2 yapan adama ne diyelim üstelik sorular artık bilgi sorusu da değil. 40-50 dkkada insan çabalar 10 soru çözer bari :D
    Çözmedim hocam sadece ğöz gezdirdim aciota kalem oynatmadim yani ugrasmadim sadece bu kolaymis bunu yaparim dedim biraktim

Yapilir hocam ben 45 50 civari yapiyordum gecen sene gercek sinavda 35 40 yapip batirdim. Simdi 60 70 civari geliyor ama dedigim gibi AYT onemli.
    Bence de yazililardan sonra basla tytye 11 konulari daha onemli ayt oldugu icin. Hem de obp kasmis olursunuz. Tavsiyem 345 cozun sonra daha zor bi yayina gecersiniz.

Ya olm bizde bir anda parlamadık ben hatırlıyorum o zaman ygs vardı tabii, ilk ygs denememde matematikten 14d 5y vardı sonradan sonradan açıldım geçen seneki msü’yü kendim çözdüğümde 33,5 net yaptım misal. Bu dediğim iki olayın orasında yaklaşık 6 ay var. Ben meslek liseli olduğum icin sıfır gibi bir seydim, adam akıllı 2-3 ay mata çalıştım netlerim 16-20 bandından 30-35 e fırlamıştı. Karamsarlığa kapılıp devamlı kendi kendi konuşacağına otur çalış ne çalışırsan çalış fakat çalış, boşa gitmez. Lafı bırak icraate geç, abi tavsiyesi.

• quote:

Ya olm bizde bir anda parlamadık ben hatırlıyorum o zaman ygs vardı tabii, ilk ygs denememde matematikten 14d 5y vardı sonradan sonradan açıldım geçen seneki msü’yü kendim çözdüğümde 33,5 net yaptım misal. Bu dediğim iki olayın orasında yaklaşık 6 ay var. Ben meslek liseli olduğum icin sıfır gibi bir seydim, adam akıllı 2-3 ay mata çalıştım netlerim 16-20 bandından 30-35 e fırlamıştı. Karamsarlığa kapılıp devamlı kendi kendi konuşacağına otur çalış ne çalışırsan çalış fakat çalış, boşa gitmez. Lafı bırak icraate geç, abi tavsiyesi.
    peki hocam teşekkürler.

hocam valla oturdum çözdüm 9.sorudayım 5 netim var şimdidlik. kolaymış lan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hüseyinhayko cepkinci -- 27 Nisan 2019; 11:59:2 >
    Hajaqjsjwlsjslwsnwkwbwkwhskwhwjejsd

• quote:

Hajaqjsjwlsjslwsnwkwbwkwhskwhwjejsd
    allahıma dinime ben bunun içinden geçerim eyv hocam ben bi şunu çözeyimde sonra görüşürüz sağolun cevabınız için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.