Bildirim
tyt mat sb çözmeyi bırakmalı mıyım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bilgi sarmalla acil beraber çözüyorum rasyonel sayılardayım ikisinide bitirmeyi planliyorum bitirmek istiyorsan bitir bence. Deneme çözmek istiyorsan yine coz illa sb bitirmen gerekiyormus gibi hissetme
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
o kadar zamanı nasıl buluyorsun -
Problemleri günlük çözüyorum zaten 1/3 gidiyir plana göre şubat basında bitiyor yeni başladım o yüzden bilemem sanırım biter
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
upupup -
Hocam ben de acile yeni başladım sayılır. hiç olmazsa a+ testleri çözmeye çalışacağım. Dönem sonuna dek çözme hedefi şeklinde yaptım. Deneme yaptıktan sonra yanlışlarınızdan çözerek de eritebilirsiniz.
Ama çözülmeli bence kitap çünkü sorular hakkaten güzel ve düşündükçe geliştiren tipte. Sadece deneme çözerek gelişilmiyor soru kalite ve konu bütünlüğü açısından bu net aralığında sb taramak daha mantıklı geliyor bana. geçen sene bilmemkaç deneme yaptım sınavda patladım ki sene boyu da bir türlü istediğim aralığa getiremedim netleri sb yi bırakmaktan. Ayrıca birçok yayının denemelerinden bile kaliteli bu kitap fikrimce
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X