Şimdi Ara

tyt mat sb çözmeyi bırakmalı mıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yazın karekök tyt mat çözmüştüm şimdi yaklaşık 20 25 net yapıyorum,acilde 100 sayfa çözdüm yaklaşık, ama bende 6 ay sendromu oluştu hiçbir şey yetişmeyecek gibi hissediyorum, bu kitabı çözmeyi bıraksam full denemeye odaklansam denemelerde hata yaptığım konuları çözsem nasıl olur

• Bilgi sarmalla acil beraber çözüyorum rasyonel sayılardayım ikisinide bitirmeyi planliyorum bitirmek istiyorsan bitir bence. Deneme çözmek istiyorsan yine coz illa sb bitirmen gerekiyormus gibi hissetme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lucy13 kullanıcısına yanıt
    o kadar zamanı nasıl buluyorsun
  • Mamga kullanıcısına yanıt
    Problemleri günlük çözüyorum zaten 1/3 gidiyir plana göre şubat basında bitiyor yeni başladım o yüzden bilemem sanırım biter

• upupup
  • Hocam ben de acile yeni başladım sayılır. hiç olmazsa a+ testleri çözmeye çalışacağım. Dönem sonuna dek çözme hedefi şeklinde yaptım. Deneme yaptıktan sonra yanlışlarınızdan çözerek de eritebilirsiniz.
    Ama çözülmeli bence kitap çünkü sorular hakkaten güzel ve düşündükçe geliştiren tipte. Sadece deneme çözerek gelişilmiyor soru kalite ve konu bütünlüğü açısından bu net aralığında sb taramak daha mantıklı geliyor bana. geçen sene bilmemkaç deneme yaptım sınavda patladım ki sene boyu da bir türlü istediğim aralığa getiremedim netleri sb yi bırakmaktan. Ayrıca birçok yayının denemelerinden bile kaliteli bu kitap fikrimce

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TYT Matematik Deneme Önerisi
    geçen yıl açıldı
    Tyt Matematik Deneme Önerisi
    3 yıl önce açıldı
    AYT FEN DENEME ÖNERİSİ
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.