Şimdi Ara

Tyt mat netlerim artmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
9.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Birkaç denemeye girdim ama netlerim 8-12 arası gidip geliyor. Şu an 345 çözüyorum. Tatilden sonra Karekök'e geçicem. Netleri kısa sürede artırmamın başka yolları var mı?

Not: EA

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Karekoke gecme

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mithrandir. kullanıcısına yanıt
    Neden

• quote:

Orijinalden alıntı: Hyperactivehead

Neden

345ten sonra pek bir sey katacagini sanmiyorum. Eger denemelerde 8-12 net yapiyorsan problemlerinin cok kotu, geometrinin olmamasi lazim. Karekok bunlari gelistirmeyecek.

Tavsiyen nedir?

Geoda birey b aldım tatilde bitircem

• Takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Tavsiyen nedir?

Geoda birey b aldım tatilde bitircem

Tatilde bireyb'yi bitirmen imkansiz eger her yapamadigim sorunun cozumunu izlerim direkt demiyorsan. Bireyb orta seviye bi kitap denemelerde 1-2 net yapan biri imkani yok 2 haftada bitiremez. Ama ucgenleri ve dortgenleri bitirebilirsin bence.

Problemlere calismani tavsiye ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tyt Ayt matematik netleri
    12 ay önce açıldı
    TYT/AYT
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Problemler için kaynak önerin var mı?

Sen daha önce foruma yks sonucunu bırakmış mıydın?

• quote:

Problemler için kaynak önerin var mı?

Sen daha önce foruma yks sonucunu bırakmış mıydın?

55kdan mezunum. Ben apotemi cozuyorum o biraz zor gelebilir sana. Baska kaynak bilmiyorum

• Bu saatten sonra tyt ye ugrasilmaz is isten gecti dostum bosver ayt ye yumul sen

• Hyperactivehead H kullanıcısına yanıt
    Problemler için bol bol video izle hocam. Farklı farklı çözüm göre göre kendi çözümün oluşacak bir süre sonra. Mesela birisi x y kullanacak, sen x 18-x vs. kullanacaksın bilinmeyen olarak. Yani bunun için bol bol pratik lazım, kaynaktan ziyade ilk önce konu anlatımı videoları izlemeni tavsiye ederim. Yüzde problemlerinden ve yaş problemlerinden garanti 1 soru çıkıyor, bu ikisi çok basit. Yaklaşık 9-10 soru sayı problemi çıkıyor, zaten asıl sıkıntı sayı problemleri. Onun için de bol bol video izle.

Kaynak olarak problemleri için çap fasiküllerine veya sonuç yayınlarının fasiküllerine bakabilirsin. Sorularla uğraşman gerek, soru kökünü iyi okuyacaksın ve bir süre sonra neye x neye y demen gerektiğini anlayacaksın.

Geometri için ise antrenmanlarla geometri 1 alabilirsin, ben faydasını gördüm.
  • Just_brtsh kullanıcısına yanıt
    Geometri 1 i bitirdim 2'de prizmada bıraktım.

345 üzerine karekök tavsiye eder misin? Aldım ama çözemediğim için 345'ten temeli geliştiriyorum.

• deliemre35 kullanıcısına yanıt
    Bu iş bırakmakla olsaydı ben hayaller kurmazdım :)

Tyt Türkçe zaten bitti. Ayt için Tarih Edebiyat ve Coğrafya kasıyorum zaten. Sıkıntı matematikte. Özel ders alıyorum ve hocam marta kadar geçirmeyeceğini söyledi. Anlayacağın matta biraz sıkıntım var.

• Hyperactivehead H kullanıcısına yanıt
    Karekökün tyt adına artık bi numarası kalmadı yani güncel sorular çözmeniz daha çok fayda edecektir netlerinize diye düşünüyorum.
  • quote:

Bu iş bırakmakla olsaydı ben hayaller kurmazdım :)

Tyt Türkçe zaten bitti. Ayt için Tarih Edebiyat ve Coğrafya kasıyorum zaten. Sıkıntı matematikte. Özel ders alıyorum ve hocam marta kadar geçirmeyeceğini söyledi. Anlayacağın matta biraz sıkıntım var.
    Benimde sıkıntım var ama sen anlamiyorsun ki.Tyt allaha emanet bir sinav kimse emeginin karsiligini almiyor.Asil sinav alan yeterlilik sinavidir

• Geçen sene TYT mat 13 net yaptım. Eylül ayında çalışmaya başladım, Kaf 2 bitti 3 yarıda geo hariç 25 net yapıyorum. Tavsiye ederim bana katkısı oldu

Diğer çözdüğüm kaynaklar birey b 345 acil. Problemler için sene başı gür yayınları fasiküllerini çözmüştüm giriş seviyesiydi şimdi apotemi çözüyorum, gür yayınları pek yeni tarz sorular içermiyordu fakat temel problemleri iyi öğrendim

• Supervenience kullanıcısına yanıt
    hocam kaf2 problemler dinlediniz mi? Dinlediyseniz faydası ne ölçüde oldu?
  • Can Lp kullanıcısına yanıt
    En başta forumda çok eleştirildiği için kararsız kaldım ama zamanım olduğu için dinledim. Pek ekstra kattığı bir şey olmadı vaay anasını bee demedim ama düşünme sistemimi geliştirdi daha iyi yorum yapar hale geldim denemelerde arada 1 2 soru dışında kaçırmıyorum artık. Geçen sene 13 net yapan birisi için gayet iyi sonuç bence
  • Supervenience kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam yanıtınız için, peki ne kadar zamanınızı almıştı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can Lp -- 17 Ocak 2019; 21:20:34 >
  • Can Lp kullanıcısına yanıt
    Sene başı yayıla yayıla çalışmıştım o yüzden 2-3 hafta sürmüştü :D yanında da birey b ve acil çözmüştüm. Ama kesinlikle daha kısa sürede bitebilir yani biraz rahattım o zamanlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.